| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 18:07
- Nahlásit
Ahoj, chtěla bych své smečce udělat stránky, kde na úvodní straně jsem viděla barevné obrázky, konkrétně malovaný psík, který vrtěl ocáskem,nebo dalmatin, která jakoby utíká přes obrazovku, ale nevím kde to sehnat.
Pak mě ještě zaujala stránka,kde místo šipky, která ukazuje kde se na stránce nacházíte, byl pejsek
A poslední prosba, chtěla bych aby stránky doprovázela při otevření hudba.
Jsem teprve začátečník, ale myslím, že je tady spousta lidí, kteří mi budou schopni pomoci, že jo
PROSÍM!!!!!!!
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 18:16
- Nahlásit
chtěla bych aby stránky doprovázela při otevření hudba.
To není nejlepší nápad, spousta lidí by tě za to proklínala. Poslouchají třeba u prohlížení hudbu a kdyby jim do toho začlo řvát něco jiného...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 18:19
- Nahlásit
Fík
Hudbu tam radši nedávej, je to přesně jak píše Joker
, když otevřu stránku, kde hraje hudba, děsně mě to vytočí, protože pokaždé když sedím u počítače něco poslouchám...A navíc když nějakou stránku prohlížíš delší dobu, tak tě štvě, jak tam hraje pořád do kola ta samá hudba - i když se ti třeba na začátku líbila...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 18:32
- Nahlásit
Joker
rendik
Aha, to mě nenapadlo.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 00:12
- Nahlásit
Fík
To co jsem měla uloženo, a jestli jsem tak trochu pochopila, tak je nejvíc z toho podobné toto ........
Zkus se podívat také sem, pokud si ještě nic nenašla
http://www.gify.nou.cz/
Tady bys také mohla něco najít
http://danatoma2.sblog.cz/kurzor/
Co se týče té hudby, myslím, že máš právo si dát na stránky co chceš ty sama, a ne to co chtějí abys tam měla ti ostatní.
Joker
rendik
Jak jsem výše psala, hudba na stránkách je každého věc, po té, co jsem s tím měla sama jednou problém, bych to pojala takto "komu se to nelíbí ať si políbí"
Mám na stránkách také hudbu, proč????? Protože se mi to tam líbí, a říkám si, že snad existují rozumní a chytří lidé, že ten kdo to nechce poslouhat si hudbu vypne, a v klidu si prohlédne stránky, pokud chce poslouchat tu svojí v daný okamžik kdy leze na stránky s hudbou, má smůlu a str. si neprohlédne a může klidně odejít. Někoho to štve, to vím, a někomu se to zase líbí, to vím také, takže já se na svých stránkách budu hlavně řídit tím co se mi líbí, pokud ale mi někdo dá nějakou radu, či upozornění, zamyslím se nad tím a pak se rozhodnu, jakou variantu zvolím.
Omlouvám se, ale radit někomu, hudbu si tam nedávej, protože to někoho pěkně štve proto, že si poslouchá svou vlastní hudbu, tak to si myslím, že není zrovna normální, nebo jak bych to nazvala. Vybírám hudbu tak , teda snažím se o to, to co se hodí k mým psům, a někdo kdo si bude poslouchat své hity, které ´mně by se např.nelíbili a bude si prohlížet mé stránky, mohlo by to ztratit to co do těch stránek vkládám.
Také každou hudbu neposlouchám, a buď prostě vypadnu, nebo si vypnu zvuk, jak jednoduché, že???? ale když si je prohlížím já, ty své, či ti, kteří na mé str. rádi chodí a hudba se jim líbí, tak se tam vrací rádi a berou to tak jak to je , se vším všudy. Takže.....to je můj názor....a rozhodně bych se neřídila tím, že vy si chcete poslouchat svou hudbu, a jiné vás ruší, či rozčilují, či z toho šílíte. papa.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 01:53
- Nahlásit
emikami
okud chce poslouchat tu svojí v daný okamžik kdy leze na stránky s hudbou, má smůlu
prosím tě a jak to asi poznám když prohlížím stránky a mám v kompu puštěnou muziku ???není lepší jako když už tak nabídnout možnost puštění hudby???
ale radit někomu, hudbu si tam nedávej, protože to někoho pěkně štve proto, že si poslouchá svou vlastní hudbu, tak to si myslím, že není zrovna normální, nebo jak bych to nazvala. Vybírám hudbu tak , teda snažím se o to, to co se hodí k mým psům, a někdo kdo si bude poslouchat své hity, které ´mně by se např.nelíbili a bude si prohlížet mé stránky, mohlo by to ztratit to co do těch stránek vkládám.
hustýýýý...takže pokud nebudu poslouchat tvojí hudbu tak vlastně na tvý stránky nemám lízt????páč to ztratí význam ne??co to tady povídáš...add Joker a Rendik MAJI pravdu a za b) spousta lidi surfuje třeba v práci že,takže se to nehodí a za b)doma ne každej má komp v místnosti kde nikoho neruší...a při prohlížení stránek není nutnost hudby že...
Fík
fakt pokud můžu radit,tak bez hudby..pokud se ti líbí dej třeba možnost hudbu zapnout...páč já si na stránky lezu prohlížet a číst..a asi nejsem sama...
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 06:05
- Nahlásit
Taky bych tam nedávala hudbu,a sama musím podle sebe říct že pokud si najedu na stránky kde je hudba tak je zase velmi rychle opouštím.Stejně tak nemám ráda stránky kde je velké množství ruzných animací ,většinou se dlouho a špatně načítají .
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 06:21
- Nahlásit
emikami
Ahoj, prosím tě a ty animace se "belou kde"?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 07:28
- Nahlásit
Absolutny suhlas s KEISSA robim to presne tak isto. Stranky maju byt obsahovo zaujimave, hudba ma vie vytocit, pretoze obcas mam pusteny zvuk doma na notebooku (tak malo, ze ho zabudam vypnut). Pridem do prace, ten zvuk mam stale zapnuty, ale hudbu nepocuvam a do toho, ked v praci surfujem nejaka stranka zacne revat nejaku hudbu, tak ma kolegovia maju mooooc radi a ja autora tej stranky. A presne, nikdy neviem, ci klikam na stranku s hudbou, alebo nie. Mat si moznost vybrat, tak tam urcite neleziem. Detto s animaciami. Ked tak, tak postriedmo, ale hybuce a blikajuce stranky nemusim.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 07:47
- Nahlásit
Bezva, děkuji za přípomínky
Ještě mi řekněte, co by na psích stránkách nemělo chybět. co vás nejvíce zajímá?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 08:33
- Nahlásit
pigie
nikdy neviem, ci klikam na stranku s hudbou, alebo nie. Mat si moznost vybrat, tak tam urcite neleziem
asi tak....
Fík
víš co ono je to tím že fakt ta hudba se nebude líbit všem a přitom psíci ano..zbytečně bys je tím obrala o fanoušky
add animace..pokud tam bude jen malinko něčeho jde to unést..ale je fakt co psala KEISSA že stačí malinko pomalejší připojení a dotyčnej stránky radši zavře než by čekal na načtení
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 01:34
- Nahlásit
Fík
stačí si zadat do vyhledavače nějaký název, např,zkus - animace zvířat - či jen - animace - ono ti to vyhledá různé stránky. a výše jsem ti jedny stránky na ně odkaz napsal.
Melodie na stránkách je prostě věc názoru, a nejsem rozhodně proti, kdo neumí zkousnout moje stránky např. , s hudbou, či si neumí vypnout zvuk, tak se vůbec nezlobím, že zase odejde
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 08:11 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Tohle prave charakterizuje stranky zacatecniku, hudba, java aplet na sipce, animace, kriklave barvy, hodne druhu pisma...
vyvaruj se toho vseho nebo kdyz si to nedovedes odrici, zkus si to odzit alespon co nejdrive, strasne neprijemne to rusi pri prohlizeni stranek a hlavne pri cteni, kdyz se tam trha nejaka animace, je to neprijemne na oci. Kdo si bude chtit prohlizet animace, ma na netu miliony moznosti. Ale pokud na nich trvas, zadej si do www.google.com hesla animation gif dogs a najde ti to hodne stranek.
Kycovy java aplet na sipce, kdy se ti cosi tahne za sipkou je taky nestastny napad, je to nejen nevkusne, ale i dost neprakticke, protoze to lidi mate. Na nekterych agresivnich strankach se ti to tam dokonce nainstaluje ke tve zlosti samo. Pamatuju si, jak jsem kdysi neco delala na dcerine pocitaci a misto sipky tam mela nainstalovany tento znak a neumela to sundat <l> Ale jeste horsi pak byl nainstalovany banan, se kterym se nebylo mozno presne trefit, protoze smeroval jinam nez normalni sipka, to uz jsem zacala byt dost vztekla, pac se s tim priserne pracovalo. Taky to zpomaluje nacitani a rusi pri cteni.
Totez sladeni barev, vol prijemny kontrast jedne barvy, dejme tomu piskove pozadi a na to hnede pismo nebo tmave zelene na svetle zelenem ap. Podivej se na galerii ocenenych stranek stribrnym jehlicim a inspiruj se tam sladenymi barvami. http://www1.mraveniste.org/jehlici/
Hudbu uplne vypust, predstav si krome vyse zminenych duvodu, ze hodne lidi si prohlizi stranky v praci a ve skole, kdy maji teoreticky delat neco jineho a najednou nejake stekani nebo hudba upozorni okoli, ze se flakaji. Nastvou se a na stranky se uz nevrati. Pokud na hudbe trvas, udelej to, jak ti bylo vyse doporuceno, dej tam odkazne tlacitko, kam si muzou lidi, co si chteji dokreslit stranky tvou hudbou sami kliknout a spustit si ji.
Nejdulezitejsi vec je, co svymi strankami chces vyjadrit a rici, nad tim se zamysli - ma to byt o tom, ze se chces pochlubit? Pak bude mit nejvetsi vyznam asi fotogalerie. Chces neco sdelit nebo doporucit? Pak to dej v menu jako polozku co nejvyse. Chces najit pratele treba na venceni? Pak si tam dopln navstevni knihu nebo chat. Potrebujes znat nazory lidi na neco? Dopln si tam anketu. Ankety i knihy si muzes udelat na www.blueboard.cz a pak si tam prekopirovat jejich kody, ktere ti to vygeneruje. Chces doporucit nejake trasy na vylet, nekoho nalakat? Pak fot i hezke a zajimave veci z okoli, dopln informacemi o miste, ktere najdes na webu, eventualne mapou atd. atd.
Premyslej taky dopredu, kam se tve stranky budou rozvijet, aby ti stacilo misto na webu a odpovidala tomu struktura webu, abys nemusela dolepovat stranky odkazy tam, kde je nikdo neceka, ztraci se pak smysl a je to chaos.
Posledni otazka je taky vekova struktura lidi, ktere chces prilakat. Animace, obrazky a barvy budou nejvice pristupne detem.
Tady mas jeste docela slusny navod, jak psat web http://www.jakpsatweb.cz/
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 08:52
- Nahlásit
emikami
Čtu si, co tady píšeš a nestačím zírat. Já si myslela, že stránky se dělají především právě pro ostatní lidi a ne pro toho člověka, co je dělá.
Osobně občas kroutím hlavou nad tím, jak jsou nějaký stránky přeplácaný a kýčovitý. Jo, dřív se to tak dělalo, všude spousta animací, pokud možno nějaká hudba, na pozadí nějaká ta textura atd. Ale to všechno už je hezkejch pár let zpátky. I při tvorbě webu je lepší jít s dobou sledovat trendy a vzít si z nich pokud možno to nejpřínosnější...
|