Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Psí Erekce
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 14:13
- Nahlásit

Měla bych takový zvláštní dotaz, který mi už poměrně dlouho vrtá hlavou... Nechci být sprostá nebo tak, ale prostě by mě zajímalo, jestli může mít erekci i pes a jestli ano, jak se to pozná? Bowi je totiž takový úhcyláček a docela často ho "VYSOUVÁ" Mohla by to být erekce nebo mu prostě úplně natvrdo ztvrdne? moc děkuji za odpovědí

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 14:35
- Nahlásit

papillon_girl

no kdyz je pes vzrusenej (nejen sexualne) a treba si sedne tak mu obcas vyjede..

jinak jedno z mych jelitek pomerne casto provozuje samohanu - v oblasti "ho" jest pak objemove o dost vyraznejsi nez obvykle a dojde samozrejme i k vysunuti - pri tomto aktu vypadaji zucastnene organy trosku jinak nez pri "nahodnem" vysnuti.

Anlie
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 14:46
- Nahlásit

papillon_girl
Tak tak...je rozdíl,když ho jentak vystrčí, nebo když je fakt nadrženej.....já teda fest nadrženýho psa viděla jen jednou,ale jako hustý....pak ho nemoh asi 5 minut schovat ....jo,a naškrobil chlupy na zadku mýmu pejsovi, čuňák praštěnej....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 14:49
- Nahlásit

Hele a noční poluci u psa jste už někdo viděl...?

Anlie
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 14:52
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak to ne......jen podivným způsobem pokapkovaný chlupatý přehoz na gauč

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 14:56
- Nahlásit

pani bulliova vnouziova

jojo..opet aronek..on je takovej erotoman...nejdriv sem si myslel ze se mi do kresla vycurala fenka co jsme meli na hlidani, ale pak jsem si vsim ze se tak deje i kdyz uz u nas neni...

Anlie

husty to je - nejlepsi je jak to pak ze zeme slizuje, prasak - no holky, vy byste eco takoveho nedelaly ze ne?

kdyz u nas pan kid prozival prvni harani, tak jsem ho to chtel take naucit, aby se tak netrapil, ale asi na to nema geny - v tomhletom do nasi smecky nezapad, ale i tak ho mame radi.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 15:07
- Nahlásit

argosek
jj, jsem ráda, že v tom Máfo není sám...

aren
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 19:46
- Nahlásit

Psí erekce je trochu jiná, než lidská, při vnikání do fenky je penis ještě takový tenký a k plné velikosti dojde vlastně až ve fence. Pak se u kořene penisu zduří takové dost objemné tělísko kulového tvaru, které zabraňuje vytažení penisu z pochvy. Proto je velmi nebezpečné hlavně pro fenku násilím od sebe oddělovat psy, když jsou takzvaně svázáni, může dojít k vážném poranění dělohy.
U pejska, který se naučí uspokojovat sám, je tady nebezpečí, že se mu to tělísko ztopoří vlastně v předkožce a vytahuje ji. Je to i bolestivé. Při častém opakování některých psích erotomanů hrozí, že se předkožka tak vytahá, že přestane normálně fungovat, psík jedné mé kamarádky musel být kvůli tomu utracen.

AOZ
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 19:59
- Nahlásit

aren
tak to zvětšování ještě v kůži (předkožce) je náš případ, zatím nepozoruju že by se nějak enormě kůže zvětšovala, jak kvůli tomu musel být utracen ten pejsek? Navíc podle mě můj pes není schopen se uspokojit, takže nakyne a splaskne, což je možná ještě horší

aren
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:05
- Nahlásit

AOZ
Já podrobnosti o tom utracení moc nevím, ani se s tou kamoškou už teď nestýkám, to bylo tak před pěti lety a někde jinde. Vím, že brečela a nadávala na manžela, který prý o tom věděl (to ale hodně žen má tendenci nadávat na manžela kvůli kdečemu), mně to tehdy až tak nezajímalo, netušila jsem, že někdy budu mít psy. Možná to tady upřesní nějaký odborník.
Já pro všechny případy, když to na pejska přijde, předkožku mu stáhnu.

aren
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:08
- Nahlásit

AOZ
Ona říkala něco jako že ta předkožka ztratila pružnost a penis nešel zasunout zpátky, tak proto prý, se nedalo s tím nic dělat.

AOZ
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:12
- Nahlásit

aren
když to na pejska přijde, předkožku mu stáhnu. hm no jako mám ho ráda, ale jsou období, kdy bych nedělala nic jiného a taky nevím co by mi na to řekl přítel, no vlastně vím a nebudu to nějak zveřejňovat. Já pořád hloubám nad tou kastrací někdy víc někdy míň, ale je to tam.

aren
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:14
- Nahlásit

AOZ
bych nedělala nic jiného
No, pokud není ve vzduchu háravo, tak je u nás klid

Cheri
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:23
- Nahlásit

No však psi tam mají kost, latnsky os penis. Naše profesorka na anatomii nám říkala že pes může v podstatě pořád

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:32
- Nahlásit

Cheri

haf

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 22:33
- Nahlásit

aren
pokud není ve vzduchu háravo, tak je u nás klid
No to jsi řekla hezky! Vzpomněla jsem si na háravku na skříni a to tedy potom opravdu bylo ve vzduchu.

Misery
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 19:34
- Nahlásit

Jo takovy ty boulicky jsem si u myho psa taky vsimnula...
Ale chtela jsem sem napsat, kamarad ma dva maly psy (kluky) a oni si to normalne delaj do zadecku O_o
A ten jeden mel bejt pripustenej k fence, ale taky ji ho strkal do zadecku chuderce, nemohl se trefit do spravny dirky. Nakonec byli z toho oba tak utahani, ze vubec k nicemu vlastne nedoslo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 20:09
- Nahlásit

Proboha to je téma.

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2007 22:01
- Nahlásit

Mucholabka

pani muchova labkova,

z vasich ust to zni opravu zvlastne. nepamatujete si nahodou, kdo zde zalozil tema o tom, jak psi dostali povel "drz"?

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 00:05
- Nahlásit

eště že mám fenku a ta má klid
nicméně sousedčino pes ho má furt taky"venku" a prej to jde operovat...si neumím představit že bych psovi ehmmm pomohla byť s přetažení předkožky..to jako fakt neeee

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 08:37
- Nahlásit

sarax
já jsem taky ráda za fenku... Nedovedu si představit to drbání na bříšku... U těch psů mi tam vždycky něco zavazí Navíc, také často řešené" "žluté kapky"... by mě asi dost vadily... Zlatý hárání 2x ročně

Mar
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:52
- Nahlásit

blanulinka1
když to na pejska přijde, předkožku mu stáhnu.
jsou období, kdy bych nedělala nic jiného a taky nevím co by mi na to řekl přítel

no to je teda téma!!! o víkendu sme měli firemní akci - Berouš se zamiloval do čivavy, a potom,co čivava byla odnesena na pokoj, tak se uspokojoval na noze její paničky (asi tak 2 hodiny sme nedělali nic jnýho,než tahali psa dolů...a pak postupně pod stolem vobešel všecky ) naštěstí ráno přišel nějakej kříženec, se kterým se zavřeli do kuchyně takže aspoň lidská část měla klid

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:16
- Nahlásit

Mar
tak se uspokojoval na noze její paničky (asi tak 2 hodiny sme nedělali nic jnýho,než tahali psa dolů... teda mě uspokojuje, že jste na tom dost podobně, díky

Bela
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:20
- Nahlásit

Mar
AOZ
erotomania je nejak bulikovske druhove specifikum?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:25
- Nahlásit

Mar
na mě to ségra nehaž...

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:30
- Nahlásit

Bela
nevím, ale probírala jsem s kamarádkou co má pita, kastrovaného. Ta mi tvrdila, že bullové mají enormní tvorbu testosteronu, kromě mozku?, ještě "tam". Proto jsou i tak hodně vyrísovaní (jako svaly), že i když se tenhle pes nechá kastrovat, tak ta produkce chlapáctví jenom klesne na normální hladinu, ale fakt nevím jestli je to pravda, ale líbí se mi to

Mar
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:40
- Nahlásit

AOZ
díky
fakt nemáš zač - já se nad tím ničím nepřičinila

Mar
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:41
- Nahlásit

Bela
AOZ

hele,ale já nemám psa typu bull (nebo možná trochu jo, páč je to bulldoček )

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 14:54
- Nahlásit

AOZ
Já pořád hloubám nad tou kastrací někdy víc někdy míň, ale je to tam.
Já taky...

Bela
erotomania je nejak bulikovske druhove specifikum?
Jj, je.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 15:12 - Změnil/a: Mipooo
- Nahlásit

Nas Bubak ma erekci cca jednou za tyden - mam pak obrovskeho klacka vzhledem k telu (takove neforemne velke teleso) a chudak chodi 10-30 minut kolem, chrbat neustale sehyba, jako kdyby delal to a pak vystrika celej dum uz sme si zvykli ale poprve jsme skoro jeli na veterinu bo ta velikost byla strasna na mopse. Ja to videl predtim u boxera a ten mel pindoura skoro mensiho nez bubak HAHAHA

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání