Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mate niekto brano na dverach kvoli psom?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:15
- Nahlásit

My sme kvoli Hugovi a nedovieraniu dveri kupili brano na balkonove dvere. Zda sa, ze pes protestuje, nepaci sa mu ten tlak, co dvere vytvaraju a otvori si dvere len pod dozorom. Pouzivate ho niekto? Mam pocit, ze niekto ho ma, len si neviem spomenut kto...

aren
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:20
- Nahlásit

pigie
My máme len také dvojnohé brano, a to aj otvára, len u toho má niekedy poznámky

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:22
- Nahlásit

aren
my mame take dve Ale kedze obcas su zamestnane, tak sme to risili mechanickym branom, kedze tie dve brana su biologicke

Mipooo
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:37
- Nahlásit

pigie
co to je brano?

aren
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:53
- Nahlásit

pigie
A čo toto? http://www.baron.cz/pes/dvirka-pro-psy/pro-nejvets i-psy/i-0

Mipooo
No taková ta páka nahoře na dveřích, co ty dveře sama zavírá. Bývá to na vchodových dveřích paneláků, třeba.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

aren
ahaaaaaa

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:20
- Nahlásit

aren
dvierka pre psy nechcem. Mam preskleneny balkon a osadit ich tam by bolo trochu narocne do skla. Chcela som si nechat vyrobit na zakazku dvere pre psa v dverach, bohuzial, nebolo to uskutocnitelne ako som chcela a hlavne to stale predlzovali. Takze dali sme brano. A brano zavira samo, pre mipoooo

Taketo sme namontovali:

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 11:15
- Nahlásit

pigie
Super napad, o vikendu namontujeme na dvere! Premyslela jsem o psich dverich, ale Brano je idealni reseni!
Si snad Hugous casem zvykne, ze se to otevre jen pri pouziti vetsi sily... ;)

aren
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 11:18
- Nahlásit

pigie
Ja som myslela, že tie veľké dvierka by sa dali osadiť nie do skla, ale namiesto skla v tej dolnej časti balkónových dverí a doplniť napríklad plexisklom lebo dutinkovým polykarbonátom.

Alebo celkom by som zrušila to spodné sklo a dala miesto neho zavesenú klapku.

Ale Hugo je múdry pes, myslím, že sa naučí zaobchádzať aj s tým Branom

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 12:01
- Nahlásit

aren
my sme to davali prave kvoli tomu, ze nam fucalo. A naozaj som si nechcela kazit vzhlad kuchyne kvoli psim dveram, ktore nevedeli spravit presklenene. Takze preto brano. Dvere su uplne nove, takze uz neriesim, co tam dat Stali az privela

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 18:07
- Nahlásit

pigie
ahoj, zdravím všechny Hugovce. Prosím Tě a jak to Hugo otevře zevnitř? A ještě stihne proběhnout?

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 19:26
- Nahlásit

Lola1
Ahoj! No, jednoducho, ma tam taky kruh, za ktory potiahne a dvere sa otvoria Su teraz nadstavene na pomalu rychlost, ale on je lenivy otvarat poriadne. Pri starych len trochu pootvoril a cumak vopchal do medzery a prepchal sa. Tu vsak dvere kladu odpor a on je z toho zmeteny. Ale dnes som ho videla tie dvere otvarat presne touto metodou a uz som videla, ako bude jacat pricviknuty. Ale nasilu sa prepchal... Ja len dufam, ze mu to v tej hlavicke casom dopne, ze co je vyhodnejsie, ci viac potiahnut, alebo sa snazit prepchat cez uzku skarku

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 22:19
- Nahlásit

pigie
no tak to je šikula, protože s jeho postavou se "prepchat" dá asi práci. Pozdravuj ho!

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 07:08 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Lola1
Diky I my pozdravujeme. Jo, presne tak, da to pracu, ale bojuje Neprestava nas vsak tyrat pohladom, co ste mi to urobili!

venda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:27
- Nahlásit

pigie
Neprestava nas vsak tyrat pohladom, co ste mi to urobili
nenech se vydírat, celý život má všechno jednoduché, žrádlo až pod nos, postel větší než některý lidi, tak se může jednou taky přizpůsobit on, ne?
já o branu taky uvažuju, ale nakonec tam dám asi závěs, nějakou tlustou deku, chci to do chodby, tak to neni tak hrozný jako dveře přímo ven...

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:42
- Nahlásit

venda
jasne, ja sa uprosit nenecham. Horsie je k tomu prinutit priatela, nech si ho nevsima

Presne takto isto to bolo, ked sa tie dvere ucil otvarat. Kym sme mu pomahali a ukazovali, nechal sa obsluhovat. A ked sme sa na neho vyprdli, tak jedneho dna si zacal otvarat sam. My mame balkon z kuchyne a byvala tam naozaj zima. Teraz je to ovela lepsie, hoci kvoli nemu je brano nadstavene tak pomaly, ze tie dvere aj tak poriadne nedoviera

jeje
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 10:25
- Nahlásit

pigie

kamaratov zajac pije len z ruky, presnejsie so zasobnika na vodu, kde dolu trci taka kovova trubicka s gulickovym uzaverom, ale treba ho drzat v ruke. Ked mu to niekde zavesi, dobehne ku tomu napajadlu a trubku z neho vytrhne a vodu vyleje. Tomu sa hovori vycvik... Som zvedavy, co si vymysli Hugo

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 10:48
- Nahlásit

jeje
O vode ani nehovor. Pes je schopny nepit dva dni, pokial sa mu neda cerstva z kohutika. Dobre si nas vycvicil, rozmaznany pes

Hafina
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 14:21
- Nahlásit

pigie
tak tak Aris, pokud není vyloženě vysušenej, vyžaduje též vodu z kouhoutku....

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 10:33
- Nahlásit

Hafina
No, u nas uz padol navrh spravit fontanku pre psa a ja som ten napad nemala!

Bela
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 10:36
- Nahlásit

pigie
aj kamoskin vyzliak je taky - doma pije len cerstvo nacapovanu vodu...ale vonku aj z barsakej hnusnej kaluze

aren
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 10:49
- Nahlásit

Mne kape doma kohoutek na vaně, hádejte kam chodí všechny zvířata pít? K prameni

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 11:15 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Bela
Ale to je dobre! Moj keby pil aspon cerstvo nacapovanu! Ale ten hajzel len ked vidi, ze FAKT ziadna ina nebude, inak preslapuje pri vani a postupne nas tam vsetkych vola, ze TOTO je ta voda, ktoru chce

Jo a vonku nepije vobec, musi byt naozaj velmi, velmi smadny, aby sa nachlomtal vonku vody.

Bela
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 11:22
- Nahlásit

pigie
tak to je fakt sila, potvora jedna! Mozno ta fontanka nie je az taky odveci napad
Moj ma zase v lete nutil, aby som ho sprchovala , ale vodu vypije hociaku...no, ale zase nezere, resp. zere v mnozstvach a frekvencii anorektickej modelky

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 13:08
- Nahlásit

pigie
Tak mame brano nainstalovano, psice pochopily docela rychle, ze musi vic zabrat. Je to parada, diky Pigie za ten napad!

ajunka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 14:55
- Nahlásit

hele lidi mužete nám hodit tip kde se dá koupit takové to malé elegantní brano? všude nám nabízej jen takové ty hnusné nevzhledné krávy

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 15:03
- Nahlásit

ajunka
My koupili v obycejnym zelezarstvi na vesnici. NECO TAKOVYHO. Dvere mame lehky, castecne proskleny, utahne to tenhle pristrojek v pohode.

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 15:54
- Nahlásit

Fifi
Niet zac

ajunka
www.brano.cz
ja som kupila priamo vo firme, ktora to distribuuje na slovensku

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 15:58
- Nahlásit

pigie
Je zac Ja uz projizdela firmy na psi dvere, za x tisic, a pravda, nejjednodussi reseni napadne malokoho. Sak jsem dostala dnes od muzskyho pochval, jaka jsem sikovna, ze jsem to vymyslela a ze jeste ze ctu ty psi diskuse..

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 16:23
- Nahlásit

Fifi
No, mne tie psie dvere vobec nepripadali koser. ani sa mi nelubia za a a za b do sklenenych dveri sa blbo osadzaju, ale to mi boli ochotni vyrobit, sposob fungovania sa mi tiez nepaci. Ked som od firmy vsak chcela, aby mi urobili dvere v dverach (male pre psa), tak to pozerali na mna ako na idiota. Tak sme to vyriesili takto. Len ten moj pes je asi natvrdly. Nie, skor lenivy On to proste viac nepotiahne, ked je sam. Len ked mu stojim za ritou, tak si tie dvere otvori. Ma z neho porazi....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání