| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:06
- Nahlásit
http://www.baron.cz/pes/lisovane-krmivo-pro-stene- welpen-croc-9090-k-KP000006-X000591-X000592.html
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:38
- Nahlásit
emikami
Ano mohu:vezmi těžký hrnec ,vlož kuře a vař až bude maso měkké.Následně uvař jasmínovou rýži,zakápní olivovým olejem.Kuře ober, maso nadrobno pokrájej,smíchej s rýží a vlažné podávej
|
barona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:57
- Nahlásit
Erin
Tak tak a vyjde tě to určitě i levněji.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:05
- Nahlásit
pro štěňata a hned krevní moučku? no fuj! dle mého je to naprostý ale naprostý hnus, deklarované tam v tom popisu nemají prakticky nic...těch 60% jehněčího je napsáno těžče zavádějícím způsobem ...minimálně bych požádal o zaslání kompletního složení včetně deklarovaných jakostních znaků či jak tomu oni říkají......ale z toho, co jsem viděl tedy četl mi to přijde naprostop děsivé...
btw podle popisu jejich dalsiho krmiva bych odhadoval ze tech 60% znamena podil toho jehneciho v celkovem dilu masa? nebo spíše tedy té krevní moučky hrůza..... myslím, že kvalitněji by vyšlo krmení vlastními ekrementy a to beze srandy....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:12
- Nahlásit
overgod
myslím, že kvalitněji by vyšlo krmení vlastními ekrementy a to beze srandy....
Jóó konečně jsem pochopila systém chovu psů pro game linii.Jsi opravdu odbordelník v daném problému ))))
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:24 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
Erin
Jóó konečně jsem pochopila systém chovu psů pro game linii.Jsi opravdu odbordelník v daném problému
bože??,?!!!!
)))))))
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:32
- Nahlásit
Erin
A může ten hrnec být i lehký ???
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:51
- Nahlásit
emikami
ak si dobre pamatam, toto krmivo tu uz raz bol spominane, myslism, ze o nom nieco pisal fosilia. ked sa tu trochu pohrabes, mozno nieco najdes
|