| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:07
- Nahlásit
Voni nám smazali téma To je pořádná nespravedlnost
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:21
- Nahlásit
Eimy
děláte mi tu bordel
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:27
- Nahlásit
Terri
Neneeee neděláme, my jsme spořádaný A nebylo to o moc OTckovejsi tema nez mnohy jiny, jen jsme se ani nestihly začít bavit o psech, páč je to pryč
Máme to ale těžkej život, jak já jí to jen vysvětlím
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:30
- Nahlásit
Terri
A navíc veverka
jako Veverka
nebo ne?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:33
- Nahlásit
Eimy
nebylo to o moc OTckovejsi tema nez mnohy jiny
obvyklý argument
Proč to nemůžeš dát do maila nebo na chat? Jako nechápu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:39
- Nahlásit
Terri
Protože na chatu musíme být obě zároven... Tady je to mnohem víc po ruce
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:44
- Nahlásit
Eimy
ale není to k tomu určeno
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:48
- Nahlásit
No a ať teda učiním psí diskuzi za dost a není to vyloženě nepsí, tak ti, ženuško napíšu novinky z veverčího života.
Fungujem pořád stejně, sem tam agilitíme, chodíme na procházky, když zrovna nejsem chcíplá.
Jen k Veverce zase ve středu přišla na návštěvu paní epilepsie a měla další záchvat. Já teda nebyla doma, ale mamka říkala, že slyšeli s bráchou rány z koupelny (Veverucha tam poslední dobou chodí hodně často) a když tam přišli, byla zas v křečích a mlátila sebou o pračku, tak ji chytli, aby si něco neudělala a za chvilku bylo zase po všem.
Po tom prvním záchvatu jsem si myslela, že za to mohla bouřka, ale v tu středu nebylo lautr nic, co jí ten záchvat mohlo vyvolat.
Ale bavila jsem se s veterinářkou a ta říkala, že když to měla po tak dlouhý době ten záchvat, že by prášky ještě nedávala, jen pokud to bude četnější, tak zatím vyčkáváme, sledujeme a uvidíme no...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:48
- Nahlásit
Eimy
Ta veverka je kouzelná
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:49
- Nahlásit
aren
díky, to je úlovek z návštěvy Vídně, v Schönbrunnu mají veverky, který se vůbec lidí nebojí, spíš jsou šíleně drzý a chtěj něco k jídlu
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:51
- Nahlásit
Eimy
když chceš být alibistická, tak přejmenuj téma ne? "ze života veverky" či tak.
jako psát s birmou si můžeš i v jiným tématu ne? fakt mi uniká poenta.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:52
- Nahlásit
Terri
pořád mám pocit, že to, nakolik je daný téma OT je primárně o tom, kdo ho založil, ne o tom, jestli OT je nebo ne Ale co už, doufám, že už jsem toho sem o pesákách napsala dost, aspoň jsem se vypsala z toho, co jsem v sobě dusila už docela dlouho a je klid, ne?
BTW. Pokud to čte někdo, kdo má zkušenosti s takhle málo četnejma (cca jednou za půl roku zatím) epileptickejma záchvatama u psa a zná na to kdyžtak nějaký homeopatika, tak se ozvěte, díííík
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:54
- Nahlásit
Terri
Jenže v jiným tématu by to bylo už opravdu OT nebo neee? to téma bylo primárně založený proto, abychom nezaplácávaly diskuzi o tom, jestli si vzít boxera z útulku nebo ne, takže to podle mě bylo to rozumnější řešení
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:54
- Nahlásit
Eimy
mně je to fuk, dělej(te) si co chcete jen mi poslední dobou přijde, že je to tu zaplácává fakt OT
Některá jsou pro širší "veřejnost" no tak z toho něco vzejde, jiná se pak smáznou. ALe primárně zakládat něco pro chat s tím, že se to pak nemázne....
Tož si tu veverčete ženušky.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:56
- Nahlásit
Eimy
jestli si vzít boxera z útulku nebo ne
no to jsem z názvu a začátku fakt nevydedukovala
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:59
- Nahlásit
Terri
Prostě v návaznosti na to, že jsem birmě napsala tam vzniklo to smázlý forum a tam ho zaplácávat by fakt asi vhodný nebylo... tož asi tak...
Prostě mám poslední dobou pocit, že určitá skupina lidí si tu může dělat co chce a zbytek prostě neee... Pokud už se maj teda dodržovat nějaký pravidla, ať je dodržujou všichni... Ne jen ti, co tu třeba nejsou tak často...
To není nic proti tobě, jen mi to tu připadá jako v kocourkově
|
aren
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:59
- Nahlásit
Eimy
v Schönbrunnu
Asi tam zajedu Mně se veverky strašně líbí
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:00
- Nahlásit
aren
Tak to si sebou vem hodně ořechů my jsme je neměli a bylo mi to líto
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:04
- Nahlásit
Eimy
To není nic proti tobě, jen mi to tu připadá jako v kocourkově
máš recht, mně jen chytne občas záchvat moderátizorství jako aby se to zlepšilo....
že určitá skupina lidí si tu může dělat
moderátoři? ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:06
- Nahlásit
Terri
Ne neee nemyslim moderátory myslim, že když někdo založí OT téma, zůstane to tu a když ho založí někdo jinej, je do dne pryč... Ale to asi záleží na náhodě
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:07
- Nahlásit
Eimy
Ale to asi záleží na náhodě
na záchvatu moderátizorství
No nic no...nechceš to fakt přejmenovat?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:11
- Nahlásit
Terri
No tak nějak třeba jo, ale nevim jak Ze života Veverky je blby hlavně aby birma věděla, že to je to "starý" téma, kdyby sem ještě zabrousila
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:14
- Nahlásit
Eimy
tož už to vzdávám
(Ze života Veverky aneb pro Birmu )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:15
- Nahlásit
Terri
"Pro birmu" asi jenom nejde, co? hmm... nech mě přemýšlet
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:17
- Nahlásit
Terri
hele, tak pokud by nebyl problem to promazat az na ten prispevek o ty epilepsii, tak ja ho zmenim a prejmenovat to nejak jakoze "Epilepsie (+ pro birmu)" nebo tak nejak ?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 08:36 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Eimy
No hele, jestli sis všimla, tak je tu další podobné téma pro Idspch.... a není problém mít samá taková témata... to je to, co jsem na začátku chtěla říct
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 08:52
- Nahlásit
Terri
a nebylo by užitečnější mazat OT v tématech ve kterých o něco jde? právě třeba témo o boxerovi z útulku je úplně zaspamováno a je to docela škoda...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 08:59
- Nahlásit
Terri
Já bych to chápala na fóru, kde se mažou všechny témata založený za podbným účelem, tady mi ten smysl prostě uniká a nemůžu si pomoct...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 09:05
- Nahlásit
Eimy
Vrátim se k pejskům (aby naše nové fórum nečekal osud toho starého)
Naše obludky jsou nadšený ze zahrady - Altar je schopnej tam ttrávit hodiny a hodiny u plotu vyhlížením procházejících lidí a projíždějících aut. Sísule se tam po chvíli většinou nudí (pokud tam nemá nějakou dobroou kostičku) a tak se stahuje zase domů do teplíčka. I procházky je bavěj víc než v praze a krásně jim svítěj očíčka.
U Altárka se snažim pořád docílit perfektního přivolání, ale on stále odolává, tak uvidíme kdo z náms má tvrdší palici...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 09:08
- Nahlásit
birma
No to Veverka je taky vždycky nadšená na chalupě, ale tam na ulici teda nevidí, takže jen lítá jak splašená po dvoře Ale sama by venku nebyla, to pak hned čeká u dveří obluda
|