| Autor |
Zpráva |
palma1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 07:41
- Nahlásit
nemáte někdo zkušenosti s tímto obchodem?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:26
- Nahlásit
palma1
já jo. super. kupovala sem tam granule, dovezli, napřed napsali v kolik že budu doma, a doručili klidně aj v 20:00 večer paráda - spokojenost
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:32
- Nahlásit
tak to je super - moc díky... akorát nechápu ještě ty platby za doručení. taky si chci objednat granule - 18 kg balík... dopravné je napsané:
ČP - obchodní balík (1x15 kg krmiva + ostatní zboží): 129,00 Kč vč DPH
Službou české pošty - obchodní balík I - zasíláme objednávky do hmotnosti 30 kg, těžší balíky Česká pošta nepřijímá. Zásilka může obsahovat pouze 1x15 kg balení krmiva + ostatní objednané zboží. Pokud chcete zaslat více balení 15 kg krmiva, prosím zvolte jiný způsob služby. Při objednávce nad 3.000,- Kč poštovné neúčtujeme.
- Objednáte-li zboží za 3000,00 Kč, bude na dopravné aplikována sleva 100 %.
- výsledná cena: ZDARMA!
Bankovním převodem - předem: ZDARMA!
Peníze zasílejte na číslo účtu : 179541615/0600 u GE Money Bank a.s., majitel účtu ing. Petr Brablík. Jako variabilní symbol uvedete číslo objednávky, zboží vám bude zasláno ihned po připsání peněz na účet.
Složenkou - předem: ZDARMA!
Dobírka: 30,00 Kč vč DPH
Chtěla jsem to zaplatit předem - kolik pak bude to poštovné - zdrama nebo 129 Kč???
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:34
- Nahlásit
palma1
no tipla bych,že zdarma
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:02
- Nahlásit
tak díky - já jsem si to tipovala taky tak, ale nebyla jsem si jistá
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:59
- Nahlásit
pro jistotu jsem tam ještě psala - a doprava je 129 Kč... těžko říct, co z toho je zadarmo
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:00
- Nahlásit
palma1
hm,tak to nevim
mě teda to vozej domů - bo sem z Brna..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:12
- Nahlásit
Mar
už jsem si objednala něco a pověřila Sys ať mi to vyzvedne, když má příští víkend přijet
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:13
- Nahlásit
blanulinka1
jakože fakt si nemužu stěžovat. Objednala jsem, hned napsali kdy dodaj, já napsala, že OK, pak poslali SMSku že dneska dodaj mzi 18 a 20 hodinou, já v 19:30 (šli sme ze cvičáku) to přečetla,odepsala,ať dojedou po 20:00 a ve 20:30 byl borec u nás aj s granulema
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:17
- Nahlásit
Mar
no granule si buď objednávám přes web, ale z okolí Prahy, nebo je beru ve zveráku od kámošky, v sobotu jak jsem ti od ní volala s tou stopovačkou, to ona mě přivedla k ANF, v té době byla asi druhá v Pze co je měla a kraviny kupuju buď na výstavách, na netu, nebo tak různě...plyšáky hlavně sekáčích
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:20
- Nahlásit
blanulinka1
no aj eště mám dobrý zkušenosti s www.haty.cz
já kupuju grancle přes web, bo mi je dovezou až dom a ostatní kupuju tak ňák jakože dyž už objedávám grancle,tak k tomu dcky něco šupnu - akurát te´dko to budou fakt jenom granule, bo asi miliarda lidí má narozky a tak a asi nebudó love na vyhazování s z kopejtka a pravidelnej měsíční přišun plyšáků na roztrhání a kravin na mlsání a paštiček apod (samo ale, že nezustane chudák "o graulích a vodě") - předevčírem sežral 2 krůtí křídla - viš jak je krůtí křídlo velký? asi tak jak 2-3 kuřecí stehna
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:27
- Nahlásit
já jsem od HK a tady nic takovýho nemáme - nebo jsem alespoň neobjevila. Pokud budu chtít jít do zveráku, tak vyjdou ty granule docela draho - kupujeme proplan. minule je neměli originál, tak mi paní odvažovala (někde vzadu ve skladu), když jsem dorazila domů, měla jsem pocit, že to nejsou proplanky... rozměr sice stejnej, ale o hodně sušší stály ovšem stejně, tak už se mi tam moc nechce a raději bych je koupila jinde. Internet mi připadal super.
|
Klarucha
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:46
- Nahlásit
připojím se :exo-eko.cz tam nakupuji já
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:34 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Mar
no to vim jak sou velký krůtí křídla, to je voběd skoro pro dva lidi Já kupuju u řezníka, pokud má, uzený prasečí haksny... normálně pro lidi, dva kousky vyjdou tak na dvacku, nebo ještě má tlačenku pro čoklíky, bez koření a soli, jen maso... tuším že kilo je za sedm pětek..., ale to beru tak dvě kolečka, taky tak za dvaciáš
palma1
to máš lepší přes net, poštou ti to pošlou všude, a hlavně víš hned, jestli mají nebo ne grnaule kupuju na www.jimmy.cz Poštovný nebo dovoz třeba PPL není zas tak brutus, buď tě to vyjde levněji než v obchodě, nebo stejně, ale máš to až do domů...a hlavně, víš, že máš originál, popřípadě čertví granule a ne žádný suchý ležáky, ze "zádu"...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:47
- Nahlásit
no právě - žádný vážený granule "ze skladu" už opravdu nechci. přeci jen - originál balení je holt originál
|