| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 21:10
- Nahlásit
Ahoj, máte někdo dobrou zkušenost s nějakou firmou, která vyšívá loga? A můžete uvést kontakt. Díky Fík
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:37
- Nahlásit
Fík
My máme vesty s logama na zádech a na přední kapse od HST:
http://www.hst-cejka.com/
Rozdíl v ceně vesty s logama a bez je asi stovka.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 06:49
- Nahlásit
Walda
Díky, mám docel špatnou tkušenost, tak jsem chtěla někoho spolhlivého. Dík fík
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 06:50
- Nahlásit
Fík
zkus fortissimo já si objednávala pro psa šátek s výšivkou pejska a na přání mi vyšili i jeho jmého...Dělají toho spousty, můžeš jim poslat i svůj návrh.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:45
- Nahlásit
Fíknazdarek,ja koupila vysivku ovcaka v obchode v US ARMY,coz jsem necekala,ze neco takoveho tam bude,jinak co se tyce vysivek,tak pro jednotlivce je to dost drahe,firmy vetsinou to delaji jako velkou zakazku,jedna dve vysivky se jim nevyplati,ono taky zaplatit ten stroj,co to vysiva primo v pocitacovym programu,kde se zadava velikost,obrazek,barva,je teda dost drahy,tak opravdu nevim,jestli jako jednotlivec nezaplatis za dve vysivky cca asi tak 1000kc.!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:25
- Nahlásit
Fík
Taky mám zkušenost, jak psala nemethova5 ... nejmíň 500 - 1000 kč za návrh a šablonu do toho programu a pak cca 100-200kč za výšivku, ale to pak už jde na jejich materiál nebo na vlastní (např. mikina, tričko).
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:26
- Nahlásit
zkus fortissimo
Já jsem asi slepá, ale nemůžu tam najít ceny těch výšivek co nabízejí
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:57 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Joker
Je to 100 nebo 200 kč plus cena vyrobku,na ktery to chces vysit...Podle velikosti vysivky.Zkus jim napsat,pani je celkem ochotna.Kontakt tam myslim je...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2007 10:08
- Nahlásit
Všem moc děkuji, již jsem zkontaktovala dvě firmy , potřebuji loga pro občanské sdružení , takže určitě to nebude pár kousků , ale vážně moc díky
|