Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Recyklace - pečivo a skořápky
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 13:57
- Nahlásit

Ahojda,jelikož recykluji,a spotřebovávám vajíčka a někdy mi zbyde i pečivo( chleba,rohlíky),a nechce se mi to vyhazovat do popelnice,tak se chci zeptat,zdali nevíte o někom kdo to chtěl někam na venkov - skořápky a pečivo

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 14:10
- Nahlásit

Dej to v Praze nějaké stanici přírodovědců, nebo chovatelskému kroužku, nebo tak něco. Kam bys to tahala na venkov?

aren
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 14:13
- Nahlásit

želva
Nebo Hnutí Duha, ty jsem viděla kompostovat.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 15:43
- Nahlásit

želva
Skořápky a tvrdé pečivo zužitkuje každý, kdo má slípky a co vím, tak i ve městech jsou tací, zkus se porozhlídnout a nabídnout, uvidíš, že určitě neodmítnou.

želva
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:06
- Nahlásit

holky díky,to mě ani nenapadlo

LucieS
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:51
- Nahlásit

Já dávám tvrdé pečivo psům jako "zákusek".

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:53
- Nahlásit

LucieS
Jj,naši psi to taky milují,dokonce,když nezbyde doma,tak občas koupím tvrdej chleba nebo rohlíky.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:30
- Nahlásit

jj tvrdej chleba mám pro psa
sice nekupuju jak jablunkovi ale nevyhazuju

mac1
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 18:08
- Nahlásit

želva
občas vozím tvrdé pečivo a skořápky chovateli , od něhož mám jednoho psa , do Vráže u Berouna , klidně je občas od Tebe pro něj vezmu - tedy pokud je správný můj předpoklad, že bydlíš v Praze

mac1
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 18:10
- Nahlásit

sarax
a já myslela, že tvrdej chleba je pro řidiče

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 20:31
- Nahlásit

LucieS
Já dávám tvrdé pečivo psům jako "zákusek".
No dneska jsem byla v Delvitě a při pohledu na ceny to bude nedělní zákusek pro děcko.

LucieS
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 21:53
- Nahlásit

mac1
Řidič už tvrdej chleba má, ten ho nepotřebuje .

davidkova renata
Jo, taky si říkám, jestli si nepořídím krávu a slepice .
Ale zatím (ťuk ťuk) mi funguje kamarádka z pekárny, takže psiskům dokonce vybírám, jestli dostanou rohlík makový, sýrový nebo celozrnný . Bys nevěřila, co se všechno vyhazuje .

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 23:58
- Nahlásit

LucieS
Bys nevěřila, co se všechno vyhazuje .
hlavně že se zdražuje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:17
- Nahlásit

LucieS
Bys nevěřila, co se všechno vyhazuje
Tsss...mě stačí se podivat ve školní žrádelně co ty smradi nesežerou,tedy téměř nic.A to prej půlka světa hladoví...tak nevim.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:22
- Nahlásit

davidkova renata
smradi nesežerou,tedy téměř nic.A to prej půlka světa hladoví
jezisi pani, vzdyt je to logicky. kdyz nic nesezerou, tak hladovi .... nechapu, co na tom vy nechapete ....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:37
- Nahlásit

Jirikovo
jezisi pani, vzdyt je to logicky. kdyz nic nesezerou, tak hladovi .... nechapu, co na tom vy nechapete ....

Jo aha!To je ofšem zcela nový pohled na věc...
Akorát nevim jak do toho zapadaj ty bagety,kola a hambáče ,který jediný sou ty smradi schopný pozřít bez újmy na zdraví

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:47
- Nahlásit

davidkova renata
schopný pozřít bez újmy na zdraví
vsak se neboj, ona se ta ujma dostavi .... sice az casem, ale prijde ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:49
- Nahlásit

Jirikovo
ona se ta ujma dostavi
no to jo,dostanou z toho ujímání,harantíí prožraný

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:12
- Nahlásit

davidkova renata
no, ty blafy ze školních jídelen... to bych než... nejedla ani já Když si vzpomenu na kapustu, nebo křenovou,... tak se celá opupínkuju ještě teď... a UHO? nebo rádobypizza (cibulovej koláč???)...

želva
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:18
- Nahlásit

mac1
tak to budu ráda,určitě se stebou spojím,mě je fakt líto to vyhazovat,jak často tam jezdíš?

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:24
- Nahlásit

blanulinka1
.. a UHO? nebo rádobypizza (cibulovej koláč???)...

hele nevim jak jinde ale jak je ten výběr ze ddvou jídel tak jedno bejvá nejedlý už dle názvu ale druhý se dá...děti obědvaj..ne všechno...ale co nejedí si týden dopředu odhlásí a jsou celkem spokojený

Džuska
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:39
- Nahlásit

Do origi školskej jedálne som chodila iba na základke a proste sa to jesť nedalo...2 jedlá? Snívaj! Mali sme iba jedno a odhlásiť sa dalo, len keď bolo decko choré alebo tak...lebo rozpis jedál na týždeň ani nebol. Domov som chodila viac hladná ako najedená, takže som tam prestala chodiť. Teraz sa občas stravujem na výške v menze...jedál na výber aj 5, ale nanajvýš jedno sa dá zjesť a to tam už po pol hodine nie je

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:44
- Nahlásit

sarax
že by nastal převrat ve školních jídelnách? no, času na to měli dost a ty starý kuchařky už by měli vařit v pekle nebo v domovech důchodců Sledovala jsem pokus Jamieho Olivera o zkvalitnění jídel v britských jídelnách... a když jsem viděla ty blafy co jim tam servírují... a pak to jídlo co jim chystal on...tak to bylo 1:100 ... Ale prý to mu to moc nevyšlo což je škoda, protože do sebe ty děcka budou tlačit dál ty chemický sajraty namísto čerstvých jídel... Když jsem to viděl, tak jsem si říkala, že na tom ještě pořád nejsme tak hrozně, aby tu děti měli na výběr mezi smaženým a hamburgerama...

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:15
- Nahlásit

blanulinka1
hele v minulé práci sme chodili na obědy sem tam do blízký stř.školy do jídelny (bo to bylo nejblíž) - a mužu teda říct,že to bylo lepčí než meníčka v okolních hospách - za mě (když sme chodila do školy) to tak nebylo,ale teďko si tam ty děcka běžně jedly kuř.prsíčka s broskví a sýrem+opíkačky , atd..... na výběr denně z 5-ti jídel (+ šestej dycky ňákej salát), apod......
prostě facht dobrý mužu říct...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:22
- Nahlásit

Mar
za mě (když sme chodila do školy)
jednak me vubec prekvapuje, ze jsi do nejaky skoly chodila a jednak se nemuzes vubec divit. vzdyt kdyz ty jsi chodila do skoly byla na listky na pridel i voda, o jidle nemluve ....

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:23
- Nahlásit

Jirikovo
no jo tehdá - šak to znáš (a zažils dáávno přede mnou)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:26
- Nahlásit

Jirikovo
jednak me vubec prekvapuje, ze jsi do nejaky skoly chodila a jednak se nemuzes vubec divit. vzdyt kdyz ty jsi chodila do skoly byla na listky na pridel i voda, o jidle nemluve ....

Mar
no ale u nás na gymplu vařej fakt hodně dobře,až mě to překvapuje.Za to na základce bylo UHO na denním pořádku ,žrát se to fakt nedalo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:28
- Nahlásit

Mar
a zažils dáávno přede mnou
no prave, ja chodil do skoly v dobe, kdy jeste potravinovy listky nebyly vynalezeny .... a to neni nic proti panu isdpch, kterej chodil do skoly v dobe, kdy nebyly vynalezeny ani ty potraviny ....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:30
- Nahlásit

Jirikovo
kterej chodil do skoly v dobe, kdy nebyly vynalezeny ani ty potraviny ....
Ty voe to nebyla vynalezená ani škola,kam von teda vlastně chodil????

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:33
- Nahlásit

davidkova renata
kam von teda vlastně chodil????
no vobcas mi to prijde, ze misto do skoly chodil do lesa objimat stromy .... a zustalo mu to do dneska ....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání