Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ...se podruhé narodil...
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:37 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Dnešní noc, sotva skončil na TV NOVA "Víkend" nebo co to bylo, jsem vytuhla jak široká tak dlouhá a tudíž noční venčení čtyřnohého přítele zůstalo na budoucím panu manželovi (ostatně dělám jako by to bylo něco zvláštního). Nicméně jsem měla z pekla štěstí, že jsem usnula a o ničem nevím.

Pominula půlnoc, drahému Kájínkovi se začali klížiti očiščata a tak zvolal: "Gafi? Půjdeme ven?" a Gafi rozespale vstal ze svého pelíšku, párkrát se zapotácel a započal s nadšeným skákáním a radováním se, jak už to tak u psů bývá.

Páneček téměř v pyžamu hodil psovi na krk škrťák, náhubek vzal do jedné ruky, klíče vzal do druhé ruky, obul škrpále a vydal se z bytu ven.
Sotva sáhl za kliku bytových dveří, ozval se divný zvuk, než však stihl cokoliv udělat či identifikovat, otevřel dveře a do bytu vpadl cizí chlap.
Gafík věděl, že jeho čas přišel, byl však zprvu tak šokovaný, že napřed nechápal a o to briskněji zareagoval, když mu dlouhovlasý ošmerý ožrala padl k nohám.
Páneček šokovaně zíral na chlapa válícího se v předsíni. Garfield šokovaně skákal ošmerovi po hlavě a vyklovával mu oči, uši, pusu a všechno zatímco páneček svíral náhubek v ruce.

Ošmera se probudil. První co spatřil, byly ty dlouhý žahnutý žuby nahoru, vlčí svítící oči, obrovský mokrý čenich a dlouhé nestříhané drápy, co mu šmátraly nejen do rozkroku. Ošmera musel požít značné množství alkoholu, pevných, kapalných i plynných drog, ale vystřízlivěl tak rychle, že věřím, že je z něj doživotní abstinent (v protialkoholních léčebnách se páni doktoři mají co učit).

Ošmera vstal, vyběhl z bytu a utekl z baráku pryč.

Gafík spokojeně vypéroval (po každé vydařené akci mu říkáme pérák, protože je 3x větší, kluše pérujícím způsobem jak nejušlechtilejší drezurní kůň, nosí se a je na sebe patřičně hrdý), takže Gafík spokojeně vypéroval před barák a jeho sebevědomí je zase o kousek výš.

Šťastný to pes.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:39
- Nahlásit

Garfield
Šťastný to pes.
Štastná to žena,že má takovýho ochránce

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:51
- Nahlásit

isdpch
No já jsem nikdy neřekla, že chce. Ty, když dostáváš do snídaně 6 Tramalů, k obědu 12 Rohypnolů a k večeři 3 litránky vína.... a na to pár Ibáčků...

V podstatě s těží rozezná, co jsem já, co Gaf a co je plyšovej pes na sedačce. Snad to u toho obřadu nikdo nepozná

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:55
- Nahlásit

Garfield
bohuzel jsi zase nepochopila o co v cele te historce slo. nekdo totiz dal policii udani, ze hledany Kajinek se skryva s tebou v tom byte a ze je ozbrojen nebezpecnym psem. protoze nechtela mit URNA vysokou umrtnost svych prislusniku, vyslala na prozkoumani terenu "opilce", ktery jednak zjistil, ze povesti o Kajinkovi se zakladaji na pravde a ze je skutecne ozbrojen nebezpecnym bojovym psem. tuto informaci jiz predal svym nadrizenym, takze dnes v noci ocekavejte zasah policejniho komanda, ktere se vzhledem k existenci bojoveho psa nebude rozpakovat nejdriv strilet a potom se ptat ....

isdpch
estli jo dej mu kontakt na Bilušku, ať se nechá aspoň pořádně pojisti
hele to ze Biluska chtela v zachvatu solidarnosti pojistit tebe jeste neznamena, ze pojisti kazdeho, kdo je nepojistitelny ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:59
- Nahlásit

Jirikovo
nejdriv strilet a potom se ptat

Gafíček se neptá vůbec. Dnes ráno chytal do šňupáčku za letu muchu, s kulkama to nebude o moc těžší.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:15
- Nahlásit

Garfield
no jak myslis .... pokud ma plechovou hubu, tak mu ty kulky treba neublizi. a ty koukej jit na tu radnici s Kajinkem uz dneska, jednak dokud je pod drogama a neni to na nem tak moc poznat a jednak ti ho vecer bubaci v cernem s kuklou odvedou .....

kiwikik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:20
- Nahlásit

protoze nechtela mit URNA vysokou umrtnost svych prislusniku, vyslala na prozkoumani terenu "opilce",
myslím že to nebyl opilec ale soudruh příslušník, jen měl kapánek trému no.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:56
- Nahlásit

Garfield

A kdeže to bydlíte,že se vám do bytů lezou ožralci

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:18
- Nahlásit

Garfield
Já bych to viděla tak,že vy i ten ožrala jste měli nehorázné štěstí.Vy,že byl ožralej a o nic jiného mu nešlo a on,že ho Gaf nepocuchal.

Amir
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:58
- Nahlásit

jablunka
jste měli nehorázné štěstí.Vy,že byl ožralej a o nic jiného mu nešlo a on,že ho Gaf nepocuchal
nebo spíše naopak

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání