| Autor |
Zpráva |
Cikada
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 20:17
- Nahlásit
Muj syn se odstehoval na druhy konec EU a mne zustal na krku jeho pes-ktereho zboznuji- a stary Citroen s kterym neuslale svadim boj.Dnes se opet rozpojila hydraulika, coz je nutne resit neprodlene protoze i kdyz pominu ty hrozne fleky na verejne dlazbe tak neustale doplnovani teto tekutiny dela povazlive diry v me penezence.Dokodrcala jsem se ke znamim na pozemek- jim nejaky ten flek na sterku nevadi a mazala jsem domu pro baterku.
Tam na mne cekala.Asi dvou leta fenecka.Sedela a koukala.Ne,rekla jsem ji,nedivej se tak na mne ja te fakt nechci.Nedbala a kdyz jsem se vracela s baberkou tak se mi prilepila k noze a celou cestu bezela poslusne vedle mne.Pri otevreni dveri u auta si chtela nastoupit.Zabranila jsem ji v tom,vzala jsem podlozku dala ji na zem lehla si na zada a chtela se nasoukat pod auto.Psina celou dobu sedela a koukala co delam. Najednou jsem ji mnela vedle sebe.Nasoukala se za mnou, lehla si na zada a zacla mne chytat zoubkama.Boze lidi ja se zacala tak hrozne smat.Ta mala psi holcicka mne naprosto ucarovala.Pred nekolika tydny jsem prisla o moji 7 letou fenecku a strasne to porad boli.Vyhybam se vsem mistum kde se prodavaji stenatka protoze se budu stehovat a musim se v prvni rade postarat o pejska ktereho mam.
Ta psina mnela tetovani, vypadala dobre a v zadnem pripade nebyla zanedbana.Rekla jsem si nepokrades Kelisova.Chvili jsme spolu lezeli pod autem a ja byla tak hrozne stastna.Kdyz jsem odjizdela uz tam nebyla,ale ve mne zustala nadherna vzpominka na tento kratky okamzik naproste psi oddanosti a lasky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 20:30
- Nahlásit
Cikada
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 20:33
- Nahlásit
Cikada
To je pěkné pohlazení po dušičce.......
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 20:43
- Nahlásit
někdy svět prima je , ale teď mi zrovna moc fajn nepřipadá, rozbili mi okno u auta a ukradli navigaci , na hlavní ulici, ve dne .. , okno stopro v servisu mít na skladě nebudou , budu čekat na objednání a budu bez auta .... se dvěma psy , bezva
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:10
- Nahlásit
mac1
máš bejt chudák a nic ti neukradnou... to je prostý
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:20
- Nahlásit
overgod
hmm, být chudák se mi nechce
|
Cikada
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:28
- Nahlásit
mac1
Pokud ti tam to auto nechali ber to jenom jako mrzutost.Pred nekolika lety mi ukradli auto a slehla se po nem zem.Nebylo pojistene proti kradezi.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:31
- Nahlásit
mac1
j, auto není výkladní skříň-jezdíme dost a navigaci máme docela drahou, GPSka je vždy se mnou v kabelce. Jsi ji měla normálně na skle?
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 22:00
- Nahlásit
mac1
aneb ja píše Mucholabka:
j, auto není výkladní skříň-jezdíme dost a navigaci máme docela drahou, GPSka je vždy se mnou v kabelce. Jsi ji měla normálně na skle?
evidentně jsi ještě nezahabitutovaná
pokud chceš navigaci nechávat v autě, je auto vždy nutno zaparkovat do svého kamionu s plechovou skrini, tu poradne zavarit, kamionu odmontovat vsechna kola, vzit je s sebou a zbytek kamionu nechta hlidat druhou pulkou ochranky, ktera zrovna nhlida Tebe a ta kola....to nevíš?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 22:20
- Nahlásit
Mucholabkaovergod
ale jsem zahabi ( to je strašné slovo )
nikdy ji v autě nenechávám - výjimka potvrzující pravidlo, byla tam osamocená cca 2 hodiny...a šla jsem pro ni, aby ji nikdo nečórnul , byli rychlejší , to je neuvěřitelné jak jsou někteří "podnikatelé" rychlí ...víc mě štve to sklo
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 01:35
- Nahlásit
mne jednou ukradli vzduch z dusi na byciklu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 01:36
- Nahlásit
ale okno pri tom nastesti nerozbili teda
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 01:38
- Nahlásit
a jindy zase me aron nas**l, pac lez na okno a stekal, kdyz jsem sel ven sjinym a tak jsem vzal plastovou sklenicku a hodil jsem ji po tom okne a to okno se rozbilo.
ale nic sem pri tom zas neukrad no.
ale kdyz se to da dohromady s tema dusema tak mame vlastne podobny zazitek mac1.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:11
- Nahlásit
argosek
v obou pripadech bych to zk*rvený okno tak domlatil, ze by ho vokenice nepoznaly!!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:53
- Nahlásit
overgod
ses agr*sor
|