| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:45
- Nahlásit
http://www.utulek-orlova.estranky.cz/stranka/psi-k -adopci
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:50
- Nahlásit
Teda v borderkách se moc nevyznám,ale jestli myslíš tu Lindu,tak je to podle mě vořešanda jak vyšitá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:51
- Nahlásit
Přesně takhle vypadá moje Marie a je křížená nejspíš s kokrem...taky bych řekla, že to není čistá bordera.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:54
- Nahlásit
dejavu
To nemá z borderky vůbec nic, je to vořeška vořeškovitá , ale moc hezká
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:55
- Nahlásit
dejavu
čistá borderka to asi nebude, borderky nesmí mít větší část zabarvení bílou, což není tak důležité, ale přijde mi dost malá...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:59
- Nahlásit
aha, už sem si to otevřela celý, Marie takhle nevypadá, jen ten pohled přes pletivo )))
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:01
- Nahlásit
Biluška
libo, nechces toho Tarzana? Je mladej, hodnej, dobre hlida a mas ho v kraji
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 16:22
- Nahlásit
dejavu
Tobě se podařilo zrealizovat nabídku psů pro Orlovou? Teda, Ty jsi zlatá!!!!
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 16:47 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
tosca
no dlouho nic a ted se vyrojily 4 utulky, co jsem je uhnala v Orlove maj dost pekne psy, ze? To by se neco mohlo mozna udat.
BTW ceho muze bejt tohle krizenec? ten nalezenec z Trnenyho Ujezda, deklarujou ho jako landseera, ktereho jsem videla asi 2x v zivote a z fotek se taky moc rict neda...
http://www.connection.wz.cz/nehledate.html
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 16:53
- Nahlásit
ten pudl v Orlove vypada taky pekne, akorat je priserne zanedbany, potreboval by ostrihat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 17:24
- Nahlásit
dejavu
Mě by se líbil, ale momentálně není volný žádný kotec a plot pořád ještě nestojí, takže nepřipadá do úvahy ani další pes. V jednom kotci bydlí Wanda (i když je stejně víc nasáčkovaná v baráku), do druhého přijde ta hotelová ovčačka co u nás má dožít. Měli by ji přivézt každým dnem. Takže Tarzana bych neměla kam dát. Snad stihnem do zimy ten plot a další kotce a bude to v pohodě, ale do té doby mám stopstav
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:27
- Nahlásit
Biluška
Jsem moc ráda, že se Wanda dostala právě k tobě. Jak se má? Viděla jsem ji jednou v Searu osobně a je to fakt zlatíčko...
P.S. Přeposlala jsem ti mail s nabídkou finančního příspěvku Srbcům od jednoho pána.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:53
- Nahlásit
dejavu
ten nalezený 20.9. ? Ten nemá landseera ani pradědečka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:26
- Nahlásit
Kamca
mail došel, už u toho sedím a písám
WandaPanda je umazlené zlatíčko, bohužel z nudy moc ráda likviduje věci. Už jsme přišli o misku, papuč a tričko (a to byla zavřená jedno dopoledne) , ale to zvládnem. Horší budou slepice, s těma ji asi neskamarádíme.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:27 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
mac1
No on ten bretaňský ohař taky není bretaňský ohař, ti nejsou drsnosrstí...ale je pěknej.
Br.ohař v podobné barvě vypadá takhle:
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:33
- Nahlásit
no jo, ja vim, to si pise utulek, ale tezko takhle urcovat po fotkach, ceho ho tedy krizenec je
nabidnete moznosti
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:36
- Nahlásit
Biluška
Držím palce, abyste to s Wandou zvládly, snad se to časem všechno poddá. Kdyžtak mi dej prosím vědět, jak se to vyvíjí, jestli je to lepší nebo ne.. Díky.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:36
- Nahlásit
dejavu
Já vím, jen mě to vždycky trošku pobaví...páč třeba těch bretonáků je v Čechách - hádám - tak do padesáti. Ale tenhle pes je fešák, už jsem posílala fotku dál, třeba se někdo chytne.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:20
- Nahlásit
Lucie od Arta
mac1
jako jakeho krizence byste ho tedy popsaly vy? Krizenec jakeho ohare?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:05
- Nahlásit
dejavu
Kříženej NKO snad...ale taky klidně knírač s dalmatinem podle mě. Ale pokud ohař, tak německý krátkosrstý s něčím...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 07:28
- Nahlásit
Lucie od Arta
dalmatinsti krizenci vypadaji trochu jinak, navic tohle ma typickou ohari povahu, no, ono to nakonec bude tak, ze v tom panicek uvidi to, co videt chce, jako ten myslivec videl v Jackovi z Jihlavy krizeneho maleho a velkeho munsterlanda
Hlavne, aby pes nasel nejakeho aktivniho a hodneho panika co nejdriv
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 12:48
- Nahlásit
dejavu
ale je skvela.
podobne aj ten jej kotercovy spolubyvajuci Zrzek - to bude riadna potvora, ten kukuc...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 18:25
- Nahlásit
tak at to bylo, co to bylo, zalibila se lidem v Praze a uz ma novy domov tam.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 14:03
- Nahlásit
A co tahle z Komarna?
http://www.komarno.utulok.sk/zvierata.php?id=416
|