| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:10
- Nahlásit
ahojky studuju VUT podnikatelku ta je u Medlánek, mám dost blbě udělaný přednášky takže mezi něma mám třeba dvě hodiny volno - což znamená úplně zabitej čas který bych mohla zabít na prochajdě. Jen se chci zeptat jestli třeba nechodíte na přednášku z VUT se psem. slyšela jsem že Zemědělka tohle umožňuje ale VUT?každopádně to bude asi po domluvě s přednášejícím ale abych věděla jestli se to vůbec umožňuje.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:14
- Nahlásit
kiwikik
Za mě to ještě na Zemědělce nebylo.Možná to měli jen zemědělci.Otázka je,je umožněn do budovy vstup psů.Pokud ano,tak se domluv se zkoušejícím.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:36
- Nahlásit
kiwikik
Ahoj Ivčo, Bellisek je prcek, toho schováš do tašky.. ) Jak se jinak máte? Co Lužánky, porád stojí?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 15:11
- Nahlásit
kiwikik
tak já znám pár psích příkladů. Na UP chodil na přednášku malý knír, po dohodě s přednášejícím. Ovšem tam celkově nebyl v profesorském sboru žádný protipsí duch. (Pokud ovšem psík neprotestoval proti přednášejícímu výkladu - jak pan doc. tehda řekl ).
No a pak znám jednoho přednášejícího, který si sám vodil psa do práce a byl za porušení pracovního řádu propuštěn
|
moll
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 15:18
- Nahlásit
no - nevím jak na podnikatelku, ale na strojárnu je psům vstup zakázán....smůla
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 18:11
- Nahlásit
moll
fňu
no zákazu jsem si nevšimla.
tak ho asi zavřu do skříňky
Syska
Lužánky stojí.Belda se zrovna těší až tam bude víc napadanýho listí aby do něj mohl skákat má se dobře je z něj už nabonitovanej psík tak už prej může jen panička začla študovat a nemá moc času.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 19:45
- Nahlásit
kiwikik
Hesika na povel "není pes" zapluje do tašky, komplet celá se schová, nečouhá z ní ani ouško. V té tašce pak vydrží libovolnou dobu. Vozím ji takto autobusem, propašuju ji do hotelů a podobně. Belišák není větší jak ona, takže by to měl taky v pohodě zvládnout. Na přednášce pak nikdo nemusí vědět, že je tam pes
Umí to i Puma, ale ta nevydrží dlouho, max. 10-15 minut. A je dost problém ji schovat, protože je přece jenom větší.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 23:19
- Nahlásit
kiwikik
Já chodím na VUT, ale na FEKT (takže tuším, že částečně stejná budova jako podnikatelka (kolejní, že?) ) a mám strach, že psiska do té budovy nesmí, kolikrát jsem o tom taky přemejšlela, ale po přednáškách mívám ještě laborky nebo cvičení (takže elektro přístroje, počítačový učebny a pod.) a tam by mě se psem asi moc radi neviděli, když jim vadí jen "blbý" nepřezutí se...
Jinak kamarád, co dělá zemědělku se na konci školího roku rozčiloval, že od 1. 7. 2007 je do areálu MZLU vstup psům zakázanej (nevím, jestil se to změnilo, ale tehdy to tak bylo.)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 23:24
- Nahlásit
kiwikik
Jinak si myslím, že po určité době příjdeš na to, že přednášky jsou z 90% k ničemu a nemá smysl tam chodit = budeš mít volno
Já si na začátku 1. semestru říkala jak budu poctivě chodit a prd. Po prvním zkouškovým sem si říkala, že to asi chce na ty přednášky chodit výsledek byl, že v druhým semestru jsem chodila na přednášky (ty, co mě zaujaly první týden) ještě druhej týden a pak jen když jsem něco musela odevzdat. No a teď začínám 3. semestr, zatím mi všechny přednášky přišly docela záživný, ale obávám se, že se zas za týden - dva, omezí jen na nezbytný minimum (dvě přednášky z matiky, na kterejch bude test a přednášky z předmětu, kde je zápočet jen za docházku a pak nám dává garant předmětu pokoj)
Prostě pro mě jsou "zelený okýnka v rozvrhu" braný jako volno, kdy se můžu jít kouknout do školy
|