| Autor |
Zpráva |
Elki
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:03
- Nahlásit
Ahoj, doteď jsem chodila na vaše stránky jen jako čtenář, jsem majitelko Westíka takže vše kolem psů mě zajímá, ale co jsem se dozvěděla teď za zprávu od známého mě donutilo se o ni s vámi podělit. Sousedka toho známého hlídala své mámě yorkšíra.sousedka je prý poněkud hysterka, takže když pejsek viděl jak jde návštěva a proklouznul jí mezi plaňkama v plotě, ona hysterická a dementní sousedka chudáka yorkšíra chytila za nožičky a třásla s ním tak že nakonec skončil se zlomeným vazem!!!!!!!!! Když pomyslím jak tomu pejskovi muselo být když s nim házela ze strany na stranu mám chuť jí udělat něco podobného máte podobné zkušenosti?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:54
- Nahlásit
zkušenost naštěstí nemám, protože mí pesovémají kolem 50 kg každý....je to další blbá zkušenost s nevyváženými lidmi - prostě někomu nepatří do ruky ani pes plyšový.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:56
- Nahlásit
Elki
třást takovým způsobem s malám dvoukilovým pejskem je zhovadilost
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:58
- Nahlásit
podobné zkušenosti naštěstí nemám, neb mé psy by takhle za nožičky nezvedla a netřásla s nimi a především bych nikdy nenechala hlídat své psy nějaké hysterce , ovšem maminka - majitelka pejska - byla nepochybně též poněkud dementní , s tímnic nenaděláš
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 13:56
- Nahlásit
docela hnus.....ale její problém, přece nebudu taková blbka, že svěřím psa někomu takovému!!!!!!!!!! Prostě když pes má zůstat doma sám svěřujku ho vždycky lidem se psem........ alspoň vím, že nejsou natolik blbí, aby něco takovýho udělali
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 14:44
- Nahlásit
Mě zas teď naštvalo že si moje teta právě dnes přinesli domů pejska-yorkšírka. Kuli synovi-7let. Teta ale při tom psy nesáší, stačí aby k ní Pupyna čichla a hned vyšiluje. Byt má hezkej a potrpí si na čistotu a až se jim tam ten pes, vys...a vych...tak se po... A když vidim jak se její syn chová k Pupy. Hruza a děs
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:06
- Nahlásit
Pupy
jj malý psy bych zdražil od dvaceti nahoru...většina lidí to má stejně jako dekoraci
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 20:42
- Nahlásit
overgod
Jo přesně, oni by si ho koupili snad i kdyby stál přes 20. Co by kuli synovi neudělali že?:'(
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 21:58
- Nahlásit
Pupy
většina by si jej naštěstí nekoupila bohužel na druhý straně by to pro ty, co na to maj znamenalo o to větší machrovství si psa pořídit ...naštěstí však je jich docela málo
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 23:00
- Nahlásit
Pořád lepší si koupit z machroviny jorkšíra než třeba pitbula, nebo ne ?
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 23:08
- Nahlásit
Zany
pro lidi jo, ale psovi, kterej trpí je fuk, jestli je jork nebo pit
na druhý straně lepší pitbula než tři pitbuly
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 08:36
- Nahlásit
overgod
Chjo furt to tvoje zdrazovani, fakt di myslis, ze by se tim neceho dosahlo?
1) kde by na pesanky vzali treba duchodci, kteri jsou jedni z nejlepsich panicku pro menis pesanky, je to i vyborne pro zdravi tech duchodcu a treba jak to pomaha vdovam nebo vdovcum... A kde by ti vzali takovy nekrestansky penize na psa?
2) Bylo by to jeste horsi, vis jak by kvetl cernej obchod se psy? A bylo by to horsi nez je to ted!
3) ze je nekdo chudej neznamena ze se o sa nedokaze dobre postarat... Timhle bys totalne diskriminoval velkou cast populace...
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 09:15
- Nahlásit
Kniga
-1-
kde by na pesanky vzali treba duchodci, kteri jsou jedni z nejlepsich panicku pro menis pesanky, je to i vyborne pro zdravi tech duchodcu a treba jak to pomaha vdovam nebo vdovcum... A kde by ti vzali takovy nekrestansky penize na psa?
ty jo a kde ja vezmu na novej mercedes? a vis jak bych ho potreboval? jak by prospel mymu psovi? snad uz nikdy bych nevencil v tomhle hnusnym meste....mohl bych se lepe reprezentovat a vydelavat vice penez a tak by se i muj pes mohl mit lepe....no kde já na něj vezmu
No a jinak pořád by zůstali nějací pejsci nechtění a tio by už o těch třeba 5000 dražší být nemuseli ....
Proč si myslíš, že i když máš zbroják, tak si bouchačku nepořídíš za 500 nebo 1000 i kdyz byse za tu cenu nejspis vyrobit dala? No aby si aspon nekolik lidi rozmyslelo, jestli si ji za drahej peniz koupi, tak jsou mantinely pro toho vyrobce nastaveny tak, ze ji proste levne vyrabet nebude....
Takže důchodci by holt museli počkat až na komunismus, až si všichni budeme moc dovolit, co chceme.
Jinak absolutně nesouhlasím, že duchodci obecne jsou prima panecci......nevim, cim by se to na tech psech melo projevovat , ze jsou tak dobri panecci...ja vidim spise opak....a ze pomahaj osamelym lidem...to sice jo, ale taky nevidim, proc by psi meli hromadne trpet na ukor lidi neschopnych vyrovnat se se svym zivotem sam...jak takovy clovek muze byt dobrym paneckem psovi???
Bylo by to jeste horsi, vis jak by kvetl cernej obchod se psy? A bylo by to horsi nez je to ted!
-2-
Myslíš jO? a kvete černej obchod se zbraněmi? Kdyby nebyl nutnej zbroják a pistole stále třeba 2000, víš kolik pitomců by s ní chodilo?
Cernej obchod se psy? A proc? Proc by mel kvest? Copak by se to nekomu vyplatilo za ty prachy delat? A za to riziko? Kvete snad cerbńej obchod s alkoholem? Jo je tady, ale rozhodne nemuzes rict, ze by cesko bylo zavaleny nezdanenym chlastem. Kdezto nechtenyma psama a zbytecnyma zavalenii jsme a to hlavne cim dal vic....
-3-
ze je nekdo chudej neznamena ze se o sa nedokaze dobre postarat... Timhle bys totalne diskriminoval velkou cast populace...
to je zajimavy, vedle na foru mi Mucholabka pise, ze by nejakych tech 10000 navic na psa stejne nasetrila...a treba 5000 rozhodne neni castka, ktera by nekoho nejak diskriminovala, to se nezlob, ale trochu si pletes pojmy s dojmy
Řvou snad lidi, co nemaj na auto, že jsou diskriminovani? A to vetsina aut stoji radne pres pet tiisic.
Tahle tva uvaha o diskriminaci prave vychazi z toho, ze obecne povazujeme psa za neco, co by melo byst dostupny vsem a bez problemu...ale tak by to byt nemelo ...to se ti psi nikdy nebudou mit dobre....
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 12:05
- Nahlásit
overgod
lol, jasne!
1)
Srovnavat mercedes... hm nemuzes si koupit mercedes, ale muzes si koupit jinou znacku, chapu co chces rict, ez nikdy nikdo nebude mit vse co potrebuje a co chce. To je jiste pravda, ale ma to sve ale. Normalni clovek nestoji o bouchacku, nac taky. Normalni clovek +- o psa/kocku stoji. Co ja znam duchodce, tak je pravidelne venci, stejne casto jako ja kdyz mam psa u sebe, tedy opravdu hodne, zadny desetiminutovky kolem panelaku trikrat denne, ale opravdu venceni (mame vyhodu pol a zahradek), vcetne vybehani na volno. Vsichni ti psi jsou poslusny, pribehnou na zavolani, zadny z nich neni agresivni ani na lidi ani na psy atd. Proste moje zkusenost s duchopci a jejich pesanky je proste hoodne kladna.
2)
Cerny obchod se zbranemi kvete celosvetove, vetsina normalnich lidi v nasi republice zatim stale poklada zbran za zbytecnost a zbytecne riziko. Onen slavny pytlak z Orechova,a le mel nejake zbrane nelegalne...
Cerny obchod s alkoholem ci s cigaretama? kdyz je to tak levny proc by kvetl... Jinde kde je alkohjol drazsi a omezovanejsi taktam kvete.. viz. pasovani na hranicich atd.
Nechteny pes je jedna vec. Co je ale dle tebe zbytecny pes? U koho urcis, ze ma psa zbytecne a kdo ne?
3) Jiste dokaze usetrit, ale proste urcita hranice tu je, jiste kazdej by si dokazal za x let usetrit na auto za milion, ale stejne dost velke casti lidi staci auto za 300 tisic... 5000 je snad cist teoreticky ok,a le tu jsi psal cosi o dvaceti tisicich... heh to by ses divil , ajk lidi bez aut nadavaj, ale to je jedno.
Proste auto se da dost dobre nahradit mhd apodobne. Zatim se vsude po republice da dostat bez auta.
Proc ti vadi, ze by pes nemel byt dostupny? Kdo urci kdo se o psa umi a neumi postarat? Jak poznas psa , ktery se nema dobre? co podle tebe znamena mali se pes dobre? Ma se pes mych rodicu dobre?
Nasi ho nekrmi nejlepsima granulama, po te co jsme jim rekla, ze uz by mel dostavat granule pro seniory, koupili mu Friskies Senior, jo je to spatne, prekecam je na jine, ale neni krmenej jen granulema, vetsi podil je maso a pripadne to co ji oni. No uznavam, ze to njejsou nejlepsi krmy zpusoby. Jsou vsak proto nasi opravdu tak spatni nebo spis neinformovany?
Caki chodi s nasima minimalne trikrat ven, plus mame na zahradce, kde byva, ale jen kdyz je tam nekdo snim, sam tam nebude, nasi si snim hraji, spava snima v loznici, kdyz ma chut vyskoci si na postel, je to mazlik a zavoznik (miluje jizdu autem s panickem). Je relativne rozmazlenej, relativne poslusnje. Cvicak nikdy neabosloval... nejvetis chyba byla nasich, kdyz ho kupovali, ze si nechali nakecat, ez je osmitydenni, po prijedu domu bylo zjisteno ze se mu teprve klube 1. zoubek. Proste mi prindou jakozto klasicti neinformovani "pejskari". Jsou spatni? Ma se Cakin zle nebo nema?
Kdyby se pred vlastnictvim psa museli abolvovat anke prednasky a posleze nejaka zkouska nebylo by to lepsi nez nejake zdrazovani? Kdy sice bude pes drazsi, ale stejne si ho koupi neinformovany clovek?
Pokud budou psy stat o moc vic,ale neklesne po pnich potavka, tak ti ten cernej trh vybuji na to tata. To proste neohlidas, viz prohibice atd.
Ja spis vidim cestu v tom informovat lidi, vzdelavat je atd. A opravdu je spousta lidi co daj klidne za psa 30 000 a bude se mit hur nez pes, za nehoz dali 1000.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 12:34
- Nahlásit
Kniga
Srovnavat mercedes... hm nemuzes si koupit mercedes, ale muzes si koupit jinou znacku, chapu co chces rict, ez nikdy nikdo nebude mit vse co potrebuje a co chce.
no nekdo si nemuze koupit ani levnejsi auto....
Normalni clovek nestoji o bouchacku, nac taky. Normalni clovek +- o psa/kocku stoji.
Aha, takže, kdo má bouchačku a stojí o ni, není normální, kdežto kdo nestojí o psa nebo kočku, je nenormální...chápu to dobře? Když tak mne prosím uveď do reálu.
Co ja znam duchodce, tak je pravidelne venci, stejne casto jako ja kdyz mam psa u sebe, tedy opravdu hodne, zadny desetiminutovky kolem panelaku trikrat denne, ale opravdu venceni (mame vyhodu pol a zahradek), vcetne vybehani na volno. Vsichni ti psi jsou poslusny, pribehnou na zavolani, zadny z nich neni agresivni ani na lidi ani na psy atd. Proste moje zkusenost s duchopci a jejich pesanky je proste hoodne kladna.
moje bohuzel ne vesměs tedy ...nebudu tvrdit, ze jednoznacne...rekneme tedy z vetsiny
Nechteny pes je jedna vec. Co je ale dle tebe zbytecny pes? U koho urcis, ze ma psa zbytecne a kdo ne?
zbytecny pes je ten, ktery se ma spatne...protoze zbytecne trpi...tak to vnimam ja...
Cerny obchod se zbranemi kvete celosvetove,
no jooo tak jestli beres, ze nejkej strejda z vajthousu treba zajisti nejaky somalsky frakci nejaky rakety a takhle, tak to jooo, ale to jsme na jiny urovni....bavil jsem se o tom, jak kvete cerny obchod se zbranemi tady u nas.......jestli ti nabizej zbran na kazdym rohu nebo ne?
vetsina normalnich lidi v nasi republice zatim stale poklada zbran za zbytecnost a zbytecne riziko.
kdo je prosim Te normalni clovek? ten co premysli jako ty?
Tak si predstav, ze je spousta normalnich lidi, co tu zbran za zbytecnost nepovazuji a mnohdy opravnene...
A kdyby byly ty zbrane za tisicovku a bez zbrojaku...to by jsi videla, jak by se na ulicich strilelo ci nestrilelo
... 5000 je snad cist teoreticky ok
dik...jasne...ja tro myslim v tomto duchu...tedy aby se pokud mozno odbouralo co nejvic psu, co jsou za panaka, za kilo nebo tri kila nebo za 2litry apod...
prostě aby kazdej musel trochu sahnout do penezenky, nez si nejakyho psa poridi a nebo si poridit psa z utulku, kteryho uz nekdo jednou zaplatil...
a le tu jsi psal cosi o dvaceti tisicich.
no to byla spise nadsazka, ale myslim, ze porad lepsi 20 nez jak je to nyni nic .....
Proc ti vadi, ze by pes nemel byt dostupny? Kdo urci kdo se o psa umi a neumi postarat? Jak poznas psa , ktery se nema dobre?
Vadi mi to proto, ze pak spousta psu trpi...lide si jich nevazi
Ne to nelze urcovat...ale lze zridit urcite podminky za kterych napriklad muze nekdo ty psy mnozit .....jakoze rozmnozovat
co podle tebe znamena mali se pes dobre? Ma se pes mych rodicu dobre?
Nasi ho nekrmi nejlepsima granulama, po te co jsme jim rekla, ze uz by mel dostavat granule pro seniory, koupili mu Friskies Senior, jo je to spatne, prekecam je na jine, ale neni krmenej jen granulema, vetsi podil je maso a pripadne to co ji oni. No uznavam, ze to njejsou nejlepsi krmy zpusoby. Jsou vsak proto nasi opravdu tak spatni nebo spis neinformovany?
tak obecne se spatne urcuje, co je dobro a co lez co je dobry a co spatny...presto existuji nejaka pravidla, kterymi se spolecnost snazi vymezit nejake konani do nejakych mantinelu...a rozmnozovani treba psu u nas ty mantinely ma sakra siroko od sebe ..... kdyz to totiz pojmes obchodne, je to sakra efektivni business, pokud víš jak na to ..... a to je dle mýho špatně....
Jak se más pes Tvejch rodčů těžko posoudím...to bych ho musel znát pořádně Krmení samo o sobě není všechno a třeba zdravýmu psovi mohou klidně stačit jen kosti a minimum ostatního.....
Jinak teda podle toho co pises, to vypada, ze se ma pesan Vasich docela fajn.....taky zalezi na jeho povaze.....co ho bavi a tak...to nejde takhle po netu soudit
Jo prednasky a vzdelani jsou jedna vec, ale je tam problem, da se to lehce obejit ..... leda ty prednasky zpoplatnit, to by pak smysl melo, protoze ty prachy za Tebe platit nikdo nebude.....ale stejne zastavam nazor, ze je nejlepsi zacit u korene...tedy tam, odkud se ti psi berou ..... proste aby to musel zaplatit ten, kdo je rozmnozuje...
Pokud budou psi stat o moc vic,ale neklesne po pnich potavka, tak ti ten cernej trh vybuji na to tata. To proste neohlidas, viz prohibice atd.
to jooo, ale to by se nejspíš nestalo...protoze to, co jsem navrhoval vzdy je smerovany k odbourani tech, co rozmnozuji a s chovatelstvim nemaji nic spolecnyho...tedy jejich casti samozrejme....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 23:47
- Nahlásit
myslím, že název fóra je velmi příhodný http://aukro.cz/item252947536_beagl.html
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 23:53
- Nahlásit
mac1
hmmm já bych si ji vzl, ale je už hodně stará, to by si asi těžko zvykala
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 00:06
- Nahlásit
mac1
to je otrasne!
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:22
- Nahlásit
to je otrasne!
a co jinýho čekáš vod lidí?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:27
- Nahlásit
overgod
a co jinýho čekáš vod lidí?
necekam uz nic moc (o to viac sa tesim vsetkym vynimkam), ale aj tak ma to vzdy vytoci a nas*re do bezseba, grrrrr
|