| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:41 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Kamarádka plánuje do svého obchodu zavést i prodej mraženého masa,ale nemá tak velké kapacity,tak jí zjišťuju,o jaké maso je největší zájem. Hlavně by mě zajímalo,jaké maso drůbeží od nich berete,protože mám jednoho psa alergika a tak drůbež a drůběží výrobky nebereme a nemůžu jí poradit. Díky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:44
- Nahlásit
jana33
já koupila onehdá krůtí ořez,to byla ještě čuba malá,tak jsem to uvařila,ale vonělo to tak,že bych to byla sežrala sama,fakt pěkný maso.Akorát docela drahý ve zveráči,kolem 45 nebo tak za kilo.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:47
- Nahlásit
jana33
krůtí ořez - ten je super, nevím, kolik stojí ve vetamixu, ale já ho beru od Vařečky za 40 kaček.
Pak kupuju drůběží mleté, tam bejvaj rozemletý určo i kosti, poznám dle bobanů.
Kupuju i hrubomleté hovězí a hovězí mleté s droby.
To je asi z Vetamix vše - v létě měli i mražené kuřecí čtvrtky, tak ty jsme taky vzala.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:49
- Nahlásit
jana33
mno hovězí hrubomletý toho beru nejvíc
kuřecí čtvrtky a tlačenky ,tlačenky hovězí,a hovězí kusový a jazyky
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:51
- Nahlásit
jana33
kupuji drůbeží hrubomleté, kuřata , hovězí hrubomleté, hovězí s droby, hovězí srdce, hovězí svalovinu, hovězí kostky ,dršťky......asi zkusím ten krůtí ořez, to jsem ještě nezkoušela
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:52
- Nahlásit
Takže i ty kuřecí tlačenky nejsou špatný? Plus ten krůtí ořez jí asi taky doporučím.
Na hovězím hrubomletým a s droby se předpokládám shodneme všichni
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:05
- Nahlásit
jana33
no ještě nějakou rybu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:08
- Nahlásit
fromeli
Rybí piliny
|
hofikos
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 06:28
- Nahlásit
Někde jsem tady četla, že ty mletý vemínka divně smrdí, ale má to smrdět jako starý maso??? Čuba to nechce (ale normální maso, který už mě nevoní, to by klidně sežrala)... Já jestli to mám vyhodit, nebo zkusit udat někomu...
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 08:02
- Nahlásit
kuřecí stehna jsou lepší než kuřata...
pak bereme kuřecí mleté, hovězí mleté, hovězí s drůbežím mleté, hovězí s droby mleté, hovězí hrubomleté, hovězí svalovinu, hovězí srdce, hovězí jazyk, játra, vetřové maso s droby, ryby, měli jsme i škvarky, kuřata, kuřecí čtvrtky, krůtí ořez
|