| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:07
- Nahlásit
Vyhrála jsem v soutěži doménu na rok zdarma. Nemáte někdo zájem?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:10
- Nahlásit
bullvnouzi
jakou domenu a kolik to stoji pak rocne?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:16
- Nahlásit
dejavu
Je to u společnosti ZONER s.r.o.. Víc moc nevím.
Ale můžu se obšehnout mejly, co mi přišly.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:17
- Nahlásit
1.
Dobry den,
timto vam oficialne oznamujeme, ze jste v losovani mezi ucastniky Ankety o
nejatraktivnejsi phpRS web roku 2007, vyhral(a) 1. cenu - na jeden rok
predplaceny webhosting Linux PHP5 (Czechia).
V kolonce jmeno byl jako hlasujici uveden(a): moje jméno .
K vyhre vam gratulujeme a zadame vas o zaslani vaseho jmena a kontaktni
adresy. - Ve vysledkove listine bude zverejneno pouze vase jmeno.
S pozdravem
Jiri Lukas
2.
Vážená paní ,
jménem společnosti ZONER software, s.r.o. Vám děkujeme za účast ve veřejném hlasovací Ankety o nejatraktivnější phpRS web roku 2007 a gratuluji Vám k výhře 1. ceny - 1 rok předplacený webhosting ve variantě Linux PHP5 (Czechia.com).
Jak získáte vaši výhru:
1. Pro to abychom Vám mohli zřídit službu webhosting ve variantě Linux PHP5, je třeba mít zaregistrovanou doménu.
1a) Pokud již nějakou doménu vlastníte, stačí pokud mi ji napíšete a já vám na ní nechám službu zřídit.
1b) Pokud ještě doménu nevlastníte, můžete si ji objednat na našich stránkách http://www.czechia.com/domeny/. Od 1.10.2007 bude cena domény .CZ zlevněna, a to na 240 Kč, což by pro vás mohlo být zajímavé (více informací o ceně domény CZ najdete zde http://www.czechia.com/novinka/domeny-cz-zlevneni- podzim-2007/).
2. Po zaregistrování domény Vám bude zaslána na Vámi uvedený e-mail výzva k úhradě za registraci domény, tu je třeba uhradit. Po té už mi stačí poslat jméno domény, a já vám na ní zřídím uvedenou službu.
V případě, že výhru nevyužijete, můžete ji předat někomu známému. V tomto případě mi však prosím dejte vědět bližší informace o osobě, které výhru předáte a samozřejmě název domény, na které bude služba zřízena.
Pokud si nebudete vědět s čímkoliv rady, obraťte se prosím na naši technickou podporu, telefon: +420 543 257 018, e-mail: admin@zoner.cz.
S pozdravem
Dana Jarušková
Oddělení internetových služeb
ZONER software, s.r.o.
Nové sady 18, 602 00 Brno, Česká republika
tel.: +420 543 257 244, fax: +420 543 257 245
e-mail: dana.jaruskova@zoner.cz
www.zoner.cz | www.czechia.com | www.inshop.cz | www.inmail.cz | www.caczechia.cz | www.regzone.cz | www.zonerpress.cz | http://interval.cz |
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:19
- Nahlásit
bullvnouzi
staci, jestli je to cz nebo eu, ja se mrknu na jejich web
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:19
- Nahlásit
dejavu
Asi teda www.zoner.cz
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:20
- Nahlásit
bullvnouzi
diky za info, uz jsem to nasla, preposlu to brachovi, zakladaj se zenou nejakou nadaci, mozna by se jim to hodilo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:22
- Nahlásit
dejavu
ale ona to neni domena zdarma, ale webhosting, pokud to dobre chapu, domenu si musis koupit, no, to je jedno, kazdopadne to Tomovi poslu, diky.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:25
- Nahlásit
dejavu
Achá. To jsem zapomněla dodat. Jo, je to tak, že buď si založíš doménu a pak ji budeš mít rok zdarma a nebo si tam převedeš svoje webofky. Omlouvám se za zmatení, ale prd tomu rozumím.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:15
- Nahlásit
Žádný další zájemce, kdyby to dejavu navyšlo? Jestli ne, rozhodím to na další servery.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 15:53
- Nahlásit
bullvnouzi
Jak to teda má fungovat? Doménu mám, ale vzala jsem zdarma hosting jen na 150 MB. To bych si mohla jako přihodit k tomu?
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 16:18
- Nahlásit
Mucholabka
ee
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 16:38
- Nahlásit
Asi nejak tak, ze si hosting presunes na rok k nim - ZONER s.r.o. Ja tomu vazne moc nerozumim.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 16:40
- Nahlásit
A pokud sem nakoukne nejakej moderator - nemohli byste mi prosim opravit nazev tematu? Misto Daruji domenu dat Daruji webhosting?
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 16:48 - Změnil/a: Mipooo
- Nahlásit
Mucholabka
pokud mas domenu, tak nic vic neplatis, jenom si k nim presunes data...
Domena se ale deli na viceurovnove - estranky jsou myslim 2-urovnove, nebo tak neco, ale tady se jedna o vyhru jednourovnove domeny - jenom napr. www.bullvnouzi.cz (bez estranky)
pokud takovouhle jednourovnovou domenu nemas, tak si ji musis predplatit - budes ji mit, pokud ji budes mit predplacenou - treba na rok, 3 roky, 10 let, atd.
Webhosting je to, ze vsechny data z estranek presunes k nim a oni ti je budou spravovat (prvni rok zadara a pak zasa - platit)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 18:08
- Nahlásit
Mipooo
jj, doménu mám koupenou a na stránkách pracuji, www.apbt.cz Webhosting k ní ale nemám, jen ten, co k doméně nabízeli zdarma, a to je nic moc, bez mejlu, podpory a tak. Ale asi si to raději koupím u svého poskytovatele, poskytneme webhosting někomu jinému
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 11:14
- Nahlásit
Hop nahoru. Nikdo??
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:52
- Nahlásit
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 11:48
- Nahlásit
Ještě je ten hosting volný? Pokud o něj nikdo nemá zájem, tak bych si jej vzala..
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:34
- Nahlásit
Kamca
Je volný.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:49
- Nahlásit
super, díky Můžeme se domluvit podrobněji, co mám udělat nebo jaké potřebuješ ode mě údaje a tak?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:01
- Nahlásit
Mnooo, určitě by mě zajímalo, pro jakej web to bude.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:08 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
bullvnouzi
Mnooo, určitě by mě zajímalo, pro jakej web to bude.
Chtěla bych udělat stránky pro mou fenku, kříženku Aimee . Zatím má stránky společné s westíkem Benym (www.beny.estranky.cz), ale myslím, že by si "zasloužila" mít své vlastní... Kdyby se ozval ještě někdo - kdo by chtěl třeba hosting pro útulek a tak - nebo ses rozhodla si hosting nechat, tak to vůbec nevadí, udělala bych pro ni stránky jinde, třeba zase na estrankách, jak má Beník.
Jinak gratuluju k výhře
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:15
- Nahlásit
Kamca
No já si to určitě nechávat nebudu. Nemám využití a navíc stejně neumím web udělat. Hele dneska jsem obnovovala témata i na dalších serverech a pokud se do pátku nikdo neozve pro nějaký jiný web (útulek bo něco podobnýho), tak je to tvoje.
Budu pak potřebovat na mejl tvoje kontaktní údaje a dóménu, na kterou se to přesune. Takže by sis ji pak musela založit.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:36
- Nahlásit
Založení domény by nebyl problém.
Nechejme to teda zatím takto, třeba se ozve někdo, kdo to potřebuje třeba pro ten útulek či něco podobného. Akorát jsem se dívala, že pak ty hostingy - až se budou muset platit - mají dost předražené... Nevíš, jestli se po tom roce dá přejít na hosting jinam nebo jestli mají v podmínkách, že když si vybereš tu výhru, tak u nich musíš určitou dobu zůstat hostovat? Pokud jo, tak by to asi ani pro ten útulek "nebylo to pravé", protože by zaplatili třikrát víc než na některých jiných webhostingových službách... Pokud by se přejít dalo, tak by to bylo bez problémů...
Zatím díky za nabídku.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:39
- Nahlásit
Kamca
Já si myslím, že pak normálně můžeš přejít.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 07:09
- Nahlásit
Ne že bych na to nezapoměla...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 13:50
- Nahlásit
Kamca
???????????????
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:45
- Nahlásit
bullvnouzi
Ahojky, já už jsem si zaregistrovala doménu na webzdarma. Tahle doména zdarma, kterou nabízíš, by se spíš možná hodila útulkům či podobné organizaci, nechtěla jsem jim to brát. I tak díky.
|