| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 09:01
- Nahlásit
rain
hele stejne jako pes si znackuje teritorium, tak aj kocka, ovsem jo, muze to byt i tim ze nemaj vycistenej hajzlik, coz je hodne pravdepodobny bo na zasr*** ti kocka nepude. mam jednu, ktera dokonce tlaci prdel do rohu ( nevim esi si mysli ze si ju zacpe bo co ) a ceka az ji to rychle vycistim aby mohla jit. Proto je dulezity cistit hajzlik furt. Ale pokud by to bylo hajzlikem, tak si myslim, ze by to nebylo znackovani ale normalni vyvenceni nekam jinam.
Ale pokud nebyl kocour kastrovanej do ted, tak mi netvrd ze neznackoval... Kurna a smrdet musel, ne ? jako kdyz se vych****
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 09:13
- Nahlásit
viky
No říkám, nejsem si jistá jeho věkem, něco přes 2 roky určitě. Začal před cca 3-4mi měsíci, dva trvalo než ho vykastrovali. Teď už prý 3 týdny nic neudělal (do včerejška), ale jestli mi paměť dobře slouží tak to nebyly týdny ani dva. Jako cítit to je samozřejmě hodně, nejvíc to dělal na tu postel - už vyhodili pár matrací a peřin, na předložku do koupelny - ta se vždycky vypere, na čalouněný nábytek v kuchyni nebo na koberec - na to mají nějaký prášek, kterým to vždycky zasypou.
Mě jde fakt spíš o to jestli to fakt může být spůsobené psem. Jestli ne tak ať mám aspoň nějaký argument třeba pro příště -j á kočkám moc nerozumím, až teď jsem něco málo kvůli tomu na webu vyšťourala, takže nemůžu být v tomhle úplně objektivní, jenom se mi to moc nezdá....radši se zeptám lidí co kočky mají.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:36
- Nahlásit
aren
mame kocoura agresora. neni kastrovan. kdyz jsem vetovi licila prubeh jeho chovani, tak rikal ze to vypada na dominantni agresivitu a ze kastraci vidi s uspechem 50:50 ve zmene chovani.
Bára a Sam
nas kocour znackuje asi od 1 roku (jsou mu 2) vsude mozne.....koberec jsem vycistila az tak, ze jsem ho vyhodila savo a ruzne tyhle smrady ho pritahuji, protoze jim to prej pripomina chcanky jinyho kocoura. me to teda vzdycky prestrikal. co ho odpuzuje je ocet.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:01
- Nahlásit
rain
Ahoj,
podle mě to není reakce na tvého psa. Kocouří často čůrají kam nemají když mají zdravotní problémy např. s močákem(ledvinové kameny apod.) takže být majitelem kocourka tak mu nechám neprodleně vyšetřit ph moči a udělat testy na ledviny. Taky moc nechápu, jak můžou čistit 3(!) kočkám 1 záchod jednou denně a pak se divit, že kotík čůrá kam nemá. Musí to být fakt nechutný( ta kadibudka).
|