Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosba na brnaky
Autor Zpráva
Kniga
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 16:07
- Nahlásit

Zdarek lidicky,

mela bych na brnaky mensi vetsi prosbu, vim, ze to neni nic moc koser, ale v podstate uz nevim kudy kam.
V praci mi slibili dovolenou, jenze z fabriky odeslo hodne lidi (a zatimco reklamy v salinach a v radiich furt vyvavaji jak je to vyhodne u nas delat) a zacina se tu sirit epideimie nemocnych tak mi vazne hrozi, ze dovcu nedostanu

Mno nejde o dovcu, jdeo o stene co si v ten termin chci vzit (rijen).
Takze shanim nejakyho rozumnyho praktickyho (obvodniho) lekare, nejlepe pejskare/pejskarku (co by meli pochopeni), ktery by mi napsal neschopenku. Za svym doktorem si netroufam jit, za prve jsme to nikdy nedelala, za druhy ho neznam a nevim jakej na to ma nazor, za treti stejne s nim nejsme spokojena takze premyslim, ze ho zmenim. Naposledy jsme byla nemocna na neschopence nekdy v roce 2005, predtim kdovi kdy. Takze nejsme clovek co by se hazel jen tak ze srandy marod. Jen proste chci byt se stenetem aspon tyden doma a ne abych ho po vikendu musela nechat na starost bratrum jen proto, ze ve fabrice neni dost delniku... A taks i rikam ze kdyz se nekdo dokaze hodit marod, proto aby si vymaloval barak, tak by se snad az tak moc nestalo kdybych si to jednou zkusila taky...
Takze pls neni tu nejaky doktor nebo nekdo kdo ma v pribuzenstvu ci v znamych nekoho kdo tohle pochopi?
Diky

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 17:09
- Nahlásit

Být tebou, dám sem mejl. Tady veřejně se těžko někdo ozve... ;)

overgod
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 17:12
- Nahlásit

Kniga
nez tohle...zkusil bych simulovat...tohle je docela riskantni a nikdy nevis, kdo te naprasi..obzvlast zde

Lájoš
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 17:15
- Nahlásit

Kniga
Overgod má pravdu.
Pošli meil něco mě napadlo.

Kniga
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:31
- Nahlásit

oki email je gkniga@gmail.com

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:51
- Nahlásit

Kniga

z mistnich je doktor treba sali - ta by ti myslim mohla zaridit omluvenku na docela dlouho

Tchor
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:57
- Nahlásit

argosek
no na tak dlouho jako "muze" patolog vystavit "neschopenku" asi tu neschopenku nechce

Kniga
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:00
- Nahlásit

overgod
KdYbych to umela nejsem herecka... a navic ten muj doktro je takovej, mno i ve chvili kdy si myslim, ze je neco vaznyho tak on k tomu pristupuje vlazne... Treba asi pred trema rokama, jsem k nemu chodila snad co sest tydnu (po dobu pul roku) s tim, ze me silene boli hlava a ze se me mota. Doporucoval furt at si vemu nakej prasek, a az kdyz jsme zacla pomalu krixcet, ze uz ibalgin polykam jak lentilky tak se konecne uracil me posla na rengen a pak na neurologii, kde mi nastesti pomohli....

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:04
- Nahlásit

Tchor

no tak jo no...ja si rikal, ze sali asi simulanty neprijima..

aren
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:05
- Nahlásit

sali asi simulanty neprijima..
Tady je to dnes taky pěkný

overgod
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:09
- Nahlásit

Kniga
vsak muzes jit k jakymu doktorovi chces....se s nekym porad a pak si vzpomen, ze te treba boli krcni pater......tezko to ten doktor zjisti, kdyz budes vedet, jak se chovat......a takovy bolesti bejvaj na dlouho...ja kdyz jsem mel problemy s pateri, tak jsem byl nmocnej pul roku na plny nemocensky...pro smrtelniky teda myslim tu vysi nemocenske
no sice to ukrutne bolelo... ......

argosek
ale prijima ani ji to nenapadne, pokud treba vhodne nasimulujes do svy tkane metastaze) otazka, kdo by Ti je pak lecil...no i kdyz ty bys mel nejspsi protekci

Kniga
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:18
- Nahlásit

aren
nj ja vim ze to neni koser ale prece nemuzu nechat osmitydeniho drobka hnedka doma samotnyho. Bratri sice jsou dospeli a kdyz ji budu co cvili psat sms zda ji nakrmili, zda ji vyvencili tka mozna neceho dosahnu, na druhou stranu jeden se zavre s mladou v pokooji a druhej zacne parit gamesu a chudak prcek. Nejsem tam ani dlouho, takze nemam dobry a silny vazby jeste na mistrovou atd.

Kniga
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:21
- Nahlásit

overgod
toz to me taky napadlo, ze bych si mohla pocakm rijna jit zase na neurologii stezovat na tu hlavu (ono to totiz nahodou byl dusledek zablokavane krcni patere) a dozadovat se miimalne lecby jak pred tema rokama, jenze doktrorka se me zepta kde delam, aj reknu ve fabrice a vona se rozcili, ze me to kvuli zadum nedporucuje atd. Takze pokud by me nechala doma tak asi jen kdybych zaroven prestala makat tam kde delam, coz si zase nemuzu dovolit. Bo praci v oboru stejne nesezenu a i kdyby tak v ni mam v hrubym to co ve fabrice v cistym...

aren
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:26
- Nahlásit

Kniga
ja vim ze to neni koser
Nééé! Prosímtě, mně přece nemusíš nic vysvětlovat, já to naprosto chápu a chválím myšlenku být se štěníkem doma. Já se chechtám nápadu neschopenky z patologie.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:47
- Nahlásit

Kniga
Na začátek října plánuji úplně to stejné jako ty. Naštěstí mám doktorku, která když ji řeknu že mě bolí hlava, hned vystavuje neschopenku. Už se celkem těším jelikož dovolenou mám totálně vyčerpanou ) Jsem taky z Brna.

Kniga
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 22:22
- Nahlásit

aren
jo taaaak nj to by bylo ale cislo, noo ale sak se to obcas stane, ze odveou nekoho na patologii a pak se ukaze ze jeste zije
jorkaAmálka
to se mas, ja i kdybych an neho vytahla ty male cervene tecky co se me zacli delt na kuzi, i dkybych znovu apelovala na moje zvetsena jatra, stezovala si na bolest celyho cloveka, tak dokud nemam 38 tak me doma nenecha... a je si to schopen i premerit!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 08:12
- Nahlásit

Kniga
ale sak se to obcas stane, ze odveou nekoho na patologii a pak se ukaze ze jeste zije
Mě se to stává běžně bo budim dojem,že už to mám za sebou.

Kniga
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
tak to znam skoda jen ze to na mojeho doktora nezabirA

Bela
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:08
- Nahlásit

Knigaale sak se to obcas stane, ze odveou nekoho na patologii a pak se ukaze ze jeste zije
a kedy sa to ukaze? pred alebo po pitve?

Tchor
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:11
- Nahlásit

Kniga

jo taaaak nj to by bylo ale cislo, noo ale sak se to obcas stane, ze odveou nekoho na patologii a pak se ukaze ze jeste zije

Ale v realu se to teda moc nestava neb se neodvazi hned po umrti, ale az nekolik hodin po nem prave aby byli jasne patrne posmrtne znaky.

Druha vec je ze vetsina prace klinickeho patologa je prace na zivych lidech, vetsinu vzorku odebranych z tela vysetruje patolog.

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:45
- Nahlásit

Tchor
Druha vec je ze vetsina prace klinickeho patologa je prace na zivych lidech

Ježiš to jsem se úplně lekla.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání