| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:17
- Nahlásit
Udělat dobrý první dojem jest velmi důležité, udržovat dobré sousedské vztahy je navýsost žádoucí a nebýti postrachem okolí jest nezbytné. Takto byl deklarovaný původní plán uvedení naší "rodiny" v novém bydlišti. Po téměř třech týdnech jsem se posadila s tužkou a papírem u dobré kávy a vypočetla dosavadní "skóre".
V domě máme jednoho jorkšírka, hodného a nevinného, ten naše score neovlivní, neboť Garfielda nechává klidným a sousedé o něm (jorkšírkovi) takřka nevědí.
V domě máme taktéž bílého westíka, který štěká a vrčí 24 hodin denně a to tak, že i já co by pejskařka bych mu zakroutila tím upištěným krčkem dřív, než by stihl cokoliv prásknout.
A pak je v domě Gááárfííííld....hahaha....
Již při stěhování samotném nám při tahání skříní místní děti několikrát podržely dveře, abychom naloženi skříněmi mohli projít. Děti slušně pozdravily, utíkaly otevřít dveře, výtah a kolem nohou se jim propletl roztomilý "vlčáček". Chtíce vlčáčka pohladit natáhla dítka své malé ručky a objevily se dvě řady bílých zubů a zbíječkovité vrčení. Dětem jsem řekla, že pejsek takto děkuje za otevření dveří a dál již není třeba jej hladiti.
V domě jest dětí hafo a zřejmě tam tamtamy moc nefungují, protože dvě řady bílých zubů již viděla všechna dítka na vlastní oči a až nyní pochopila, že máminy dobře míněné rady "nehladit si cizí psy" opravdu nejsou kočkám pro p*del.
V sousedství žije (žil) pekingský palácový psík, také měl paničku, ale ta nesnesla pohled na krev (již není ani psíka ani paničky).
PS: Dobře, dosud oba žijí, ale přestaly vycházet na boží světlo.
Jedné vlahé pozdně letní noci seděla na schodech před domem opilá dívka a zřejmě na někoho čekala. Její plus byl vysoký stupeň opilství, protože ten šok možná zapomněla, jejím minusem bylo, že její hlava byla na úrovni hlavy příchozího Garfielda a takový útok, řev a bezprostřední blízkost dívčiných úst a psích mandlí dosud nenatočil ani Tarantino. Dívka se dodnes pomočuje a od toho večera nevystřízlivěla.
Pravidelně potkáváme pána se dvěma stafíky, vzájemně se oťukáváme a je zřejmé, že až se nám to jednou "urve", dostaneme vystěhovací příkaz úplně všichni včetně blech. Psí kluci se na sebe už móc těší.
Včera mi nějaký mladý pár vracející se od rodičů z návštěvy - večere otevíral galantně dveře. Vedla jsem psa a před domem jsem zahlédla jiného psa. Gaf ho zahlédl taky. Do páru jsem vrazila jedouce po prdeli za Garfieldem takovou rychlostí, že večeři vrátili "babičce" na dlažbu. Skoro.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:22
- Nahlásit
Honééééém pokračuj!!!!
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:24
- Nahlásit
Garfield
Tak takhle jsem se už dlouho nepobavila! Smíchy jsem se málem počůrala!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:29
- Nahlásit
Snad jediným pozitivem je, že lepší ostrahu parkoviště než Gafa si sídlištní obyvatelé už nemohli přát. Tam rozhodně nikdo žádné auto neukradne, určitě policajti nikomu nedají botičku, bohužel se už zřejmě však ani žádný z majitelů vozů nedostane ke svému autu. Parkoviště je Gafův buzerplatz. Buzerujícím je však on. My coby pánečkové jsme tiší přihlížející, občas pokrčíme rameny a zhluboka rezignovaně vydechneme.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:40
- Nahlásit
Garfield
Moc mě těší, že má někdo horšího psa než já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:42
- Nahlásit
Garfield
Dětem jsem řekla, že pejsek takto děkuje za otevření dveří
To mne zaujalo... ,je to zcela nový pohled na kynologii a budu jej ,s dovolením, používat,bude.li příležitost.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:18
- Nahlásit
isdpch
Ta Sibiř přijde, o tom nepochybuju. Právě vyhlížím ňákou vhodnou oblast, tj. 15 km2 zcela neosídlené pustiny.
PS: Prý se dají už koupit ty pozemky na Měsíci. To by šlo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:22
- Nahlásit
Garfield
Ti půjčím na pár dní pumičku a hejno uřvaných šeltic, uvidíš jak budou sousedi vděční "jenom za Garfílda"
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:23
- Nahlásit
Garfield
PS: Prý se dají už koupit ty pozemky na Měsíci. To by šlo...
no uprimne receno by to byl asi definitivni konec pokusu o pilotovane lety na Mesic .... predstava spickove proskoleneho astronauta, jehoz vycvik stoji spousty penez, sezraneho hned po pristani nejakou krvelacnou bestii ..... do toho ani NASA nepujde ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:26
- Nahlásit
Jirikovo
...lepší než shořet v atmosféře..., co by za to Ti z toho porouchaného letounu dali...
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:48
- Nahlásit
Garfield
hele, on nenosi kos? ja myslel ze jo...nebo jsem o tom presvedcen...tak pokud jo, tak to nemuze bejt tak zly ne?
snazim se jako kupodivu komunykofat vážně jo? abys fěděla
a fakt si za ním jela po tý prdeli nebo děláš srandu...já nevím...mám taky svý problémy, tak mi to co píšeš, pokud je to reálný moc směšný nepřipadá...
tak mi to zkus sím nějak objasnit...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:49
- Nahlásit
Garfield
...lepší než shořet v atmosféře
no je pravda, ze skoncit svuj zivot v Garfieldove tlame je rychlejsi (a tudiz bolest trva mensi dobu) nez shoret v atmosfere pri tech tisicich stupnich, ale .... preci jen pri tom navratu v poskozene kosmicke lodi maji nejakou sanci na preziti, zatimco s Gafem ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:02 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
overgod
No humorný podtext to má jen díky tomu, že bez košíku se pohybuje pouze v bytě a v autě. Takže je to vždy jen o úděsu a šoku, žádná zranění, žádné šrámy, jen palácový psík je trošku poválený.
Po prdeli jsem nejela, ale běžela jsem zcela nechtě kupředu vpřed a zabrzdila jsem se o ten otevírající pár.
Stačí?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:43
- Nahlásit
Garfield
pokračování bude??rychléééé,rychléééééééééééééé
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:46
- Nahlásit
sarax
...jo, bude...
...kastrace, radiátor... než zamrznou meze.
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:55
- Nahlásit
Garfield
ahoj dceruško, díky za příspěvek ... jsem celkem ráda, že jste se nenastěhovali k nám do baráku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:00
- Nahlásit
Garfield
však oni vás sousedi budou mít rádi stále
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:16
- Nahlásit
Garfield
jj OK...jsem predtim fubec nefedel, co si myslet :O ...tak to jsem rád
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:39
- Nahlásit
jsem opravdu ráda, že existuje i něco horšího než skoroukousnutej prst tchýně....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 22:10
- Nahlásit
Biluška
Moc mě těší, že má někdo horšího psa než já
Podle čeho soudíš, Garfield je hrozně fajn, viď Gery!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 22:18 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Lola1
Garfield je hrozně fajn
Moje smečka taky může dosvědčit
Garfield
a pozdravujeme ať se vám na novém místě líbí
|