Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak jsem byl ukraden
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 23:14
- Nahlásit

Pokud máte zájem, článek je na www.garryho.net
úsudek nechť si udělá každý sám,ale dobrá rada asi není.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 23:24 - Změnil/a: žanda
- Nahlásit

asi jsem měla dodat, že článek najdete pod - O mě) nebo přímo zde http://www.garryho.net/o-mne/jak-jsem-byl-ukraden

Kniga
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 23:51
- Nahlásit

Uz jste psali do redakce a zadali jste financni nahradu? Jako toto nema fakt obdoby, kdyby to byl nejakej detskej blog, ale todle?

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 00:02
- Nahlásit

Zjistila jsem to teprve dnes, bohužel. Následné kroky budou až zítra.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 00:09
- Nahlásit

žanda
normálně bych je zažalovala..fotku si fotila ty a máš na ní autorský práva ne??prostě bez souhlasu nelze..když prokážeš žes fotku dělala tyjako vždyt tě poškodili ne..článek si někdo může dát do souvislosti s napadáním lidí...bych jim to nenechala projít..

maixnerova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 00:42
- Nahlásit

žanda

Ahoj Leono , tady je definice duševního vlastnictví (autorského práva)

http://knihovny.cvut.cz/vychova/vychova1/inf_pram/ typy.html#autorske_pravo

tohle by se taky mohlo hodit:
http://interval.cz/clanky/autorske-pravo-v-grafice -a-designu/

viz. odstavec "Jak je to s fotografiemi"

maixnerova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 01:09 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

citace z
http://interval.cz/clanky/autorske-pravo-v-grafice -a-designu/

.....Objevíme-li tedy na internetu fotografii či www stránku s copyrightem (ale i bez něj) a chceme s ní nějakým způsobem dále nakládat (mimo jejího prohlédnutí či uložení), musíme se obrátit buď přímo na autora nebo na provozovatele serveru a získat licenci.

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 02:16
- Nahlásit

maixnerova

nojono, ale ta realita je trochu jinde....a možnosti reálné....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:14
- Nahlásit

Tohle zrovna taky řeším, jedna CHS (!!) má na svém webu tři články doslova opsané (=ukradené) z mého webu, samozřejmě bez uvedení zdroje nebo nějakého poděkování apod. Na mé upozornění paní slíbila že to dá do pořádku, zatím ale nic, dám jí ještě pár dní a pak do toho šlápnu razantněji.
Je fakt, že tam nemám copyright ani upozornění, že se to nesmí bez souhlasu autora kopírovat atd.,. protože jsem ve své bezbřehé naivitě to pokládala za samozřejmé, že takové věci se prostě nedělají

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:26
- Nahlásit

Sarax-Fotku jsem přímo nefotila,ale můj kamarád ze cvičáku- na něj jsem se již obrátila, zda náhodou někomu fotku nedal- nedal, a rozhodně by mě nejdříve kontaktoval. Je taky připravený pohovořit si s novinami o autorském právu.

maixnerová- díky za odkazy, prostuduju a použiju, zrovna jsem si říkala, že dnes si k tomu něco najdu,abych neblábolila nesmysly, až je budu kontaktovat.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:49
- Nahlásit

žanda
a ještě se zeptám fotky jsi ty bo kamarád upravovala v Adobe photoshopu CS2???pokud ne tak bych na takovej plátek klidně tipla že ten soft nebude legál..je to celkem dost drahý

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:52
- Nahlásit

sarax-tak to se mě už ptáš moc- já jsem fotograf z leknutí. Pokud to poznáš sama, jukni se na můj web,tam je fotka jak jsem ji dostala.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 07:59
- Nahlásit

žanda
nj machřím a na tohle jsem nekoukla..fotka na tvým webu je dělaná v jiným photoshopu...až s nima budeš mluvit pak bych dupla že tě ještě zajímá zda ten soft na úpravu mají legální...fotku mám např.i já uloženou v kompu..a na ní je vidět v čem je dělaná-upravenápřípadně bych se obrátila na cajty bo kam s tím že máš podezření že když kradou i fotky zda jejich soft je ofiko,páč víš že je drahej a když nemají ani na telefon aby se tě zeptali zda tam Garryho můžou dát...

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:13
- Nahlásit

sarax- já na stránkách nemám telefon) by museli taky na email)) ale mají smůlu, to je jeich problém. Jen mě mrzí,že nemůžu sehnat kontakt na paní chovatelku ze Satanely, je tam udajně i jejich pes. Satanela už ASt nechová a telefon,nebo kontakt už nikde žádnej.
Díky ,čekám,až tam někdo bude fungovat....

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:18
- Nahlásit

žanda
nechovaj teprv rok???třeba by tady měl pán kontakt???
má od nich rok a kus psa?? jméno majitele je v rodokmenu..třeba ti pomůže

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:20
- Nahlásit

Ne, není to ůmladá" chs, pamatuji si její název ještě z doby,kdy jsem začala o AST zajímat. Ale díky, zkusím, taky mám ještě nějaké info,kde to chci zkusit,ale je moc ráno na volání.....

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:24
- Nahlásit

ted jsem to našla- chovají-nebo chovali od ruku 1992.....

AOZ
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:27
- Nahlásit

žanda
nebo to zkus přes klub, jestli nemají kontakty na bývalé chs satanela nebyla zrovna neznámá stanice. Já takhle sehnala na toho našeho.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:29
- Nahlásit

žanda
mno ch.s. Satanela funguje..je mi to divný..ale chovaj momentálně RR,tak bych to zkusila přes ten klub

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:30
- Nahlásit

žanda
ani mně nepřekvapilo, že se nějaké kopírování fotek děje. Pevně doufám, že uspěješ

Co dát na stránky nějakou větu o zákazu kopírování a následných krocích?
Taky už jsem nad tím přemýšlela

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:34
- Nahlásit

sarax-dej mi odkaz prosím na ty RR, zda je to stejná paní......díky

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:42
- Nahlásit

sarax- už jsem našla, ale tuto chs vlastní někdo jiný.....

maixnerova
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:45 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

brut
Co dát na stránky nějakou větu o zákazu kopírování a následných krocích?
Taky už jsem nad tím přemýšlela

Podle autorského práva si nikdo fotku apod. z tvého webu nemůže umístit na svůj web bez tvého souhlasu, ať už tam máš copyright anebo ne... Může si ji ztáhnout a umístit na svůj poč., ale ne použít.

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:33
- Nahlásit

žanda
Hezčí psí stránky jsem dosud neviděla. Paráda!

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:41
- Nahlásit

Garfielde, pokud myslíš ty Garryho, tak děkuji- dostala jsem je od "Ježíška",tak je alespoň vidět, že jsem hodná holka))

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:46
- Nahlásit

žanda
Ano myslím "garryhonet", opravdu skvělá "perspektiva".

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:45
- Nahlásit

http://pikant.atlas.cz/krimi/133324-mate-psa-tak-h o-hlidejte-nebo-pujdete-sedet.aspx

tak už opraveno)

Sveny
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:17
- Nahlásit

žanda
super, že tvoji kradenou fotku stáhli, ale pro šťouraly se nabízí otázka, kde ty fotky ukradli teď .

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:48
- Nahlásit

já jsem takhle svoji fotku svého psa našla jednou i ve fotosoutěži na internetu na moje požádání fotku stáhli s omluvou, ale namíchlo mě to tenkrát dostatečně

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:56
- Nahlásit

Sveny, no udajně mají svou "databanku" foterk,kam paní redaktorka ale nesáhla........ale je fakt, že tyhle fotky od "pohledu" neznám a že docela stafíky prolejzám....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání