| Autor |
Zpráva |
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 20:35
- Nahlásit
Ahojky, nenašel by se někdo, kdo by měl chuť občas zajít, nejlépe asi tak na jednodenní výlety? Jsem z Brna a mám skoro rok a půl starou choďandu.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 23:05 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
jej no to se k nám určitě přidej - choďáčci jsou mé oblíbené plemeno. Brněnské výlety se tu domlouvají většinou tady : URL nebo na www.mujpes.cz v tématu společné procházky v Brně a okolí. já mám číňánka ale zvládá i větší tůry.
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:10
- Nahlásit
No právěže většina tady těch výletů je tak na půl dne (+- do 10km)...ale já bych se ráda občas domluvila i na něco delšího, protě celodenní výlet nad 20km.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:34
- Nahlásit
lou_veteau
tak teď stačí jen někoho zlákat. já bych šla určitě pokud budu mít čas. Víš co zkus to dát na www.dogtrekking.info myslím že řada těch co chodí na ty menší výlety by šli i celodenní. Pokud se ti nechce vymýšlet trasa zkusila bych ji vymyslet já, trasy třeba v Adamově, Veverské Bitýšce, Lelekovice se dají různě kombinovat. Jen abychom chytli ještě hezké počasí a pár nadšenců
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:21
- Nahlásit
kiwikik
no trasy jsou v pohodě, to klidně vymyslím, mapy doma mám (hlavně teda Jižní Morava, Vysočina)...akorát fakt hledám nějaký nadšence, protože samotná se mi takhle moc vyrážet nechce...
|