Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kosmetika Iv San Bernard a Héry
Autor Zpráva
jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:41
- Nahlásit

Dobrý den, ráda bych znala váš názor na kosmetiku Iv San Bernard a Héry. Potřebuji kvalitní kosmetiku pro naháčka - labutěnku a tyto dvě mi byly mimo jiné doporučeny. Je mi jasné že budu muset vyzkoušet co pejskovi sedne, ale ráda bych znala názory lidí kteří tyto produkty používají. Nebo poraďte jinou značku. Děkuji

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 13:18
- Nahlásit

jorkaAmálka
Mám GR a používáme šampon a kondicionér od Héry na dlouhou srst a spokojenost

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:08 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

jorkaAmálka
Nevím, v jaké ceně to chceš, ale pro naháče je přímo značka Little champs a mají ji zde http://www.profikosmetika.cz/obchod.php?fir=7&zobr =1 a mají tam i ISB. na LCH jsem slyšela samou chválu. Je tam i poradna, tak se mrkni.

Myslím, že kvalita Héry a LCh je celkem nesrovnatelná a cenově je to velmi podobné. Sampon Héry stojí 200ml kolem 170 kč a LCH 250 ml stojí 270 Kč. Labutěnka má srst velmi jemnou , tak je potřeba opatrně.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:10 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Takto jí představují: Představujeme novou přírodní kosmetiku LITTLE CHAMPS určenou specielně pro Čínské chcocholaté psy (a samozřejmě i ostatní naháčky).
Děkujeme paní Lence za doporučení
Kosmetika bude skladem zhruba za měsíc, předběžné rezervace přijímáme e-mailem.

LITTLE CHAMPS
Linie vysoce kvalitních přírodních kosmetických přípravků obsahujících extrakty z rostlin, květů a esenciální oleje, které plně respektují potřeby zvířat a jsou naprosto v souladu s přírodou.
Naprostá originalita přípravků LITTLE CHAMPS spočívá v použití přírodních rostlinných extraktů. Přípravky neobsahují minerální oleje nebo přípravky, které přispívají k tvorbě komedonů (černé tečky). Přípravky jsou hypoalergenní a nedráždivé a podrobují se důkladnému výzkumu před jejich uvedením na trh.
Tato linie je specielně vyvinuta pro Čínské chocholaté psy, je to skutečný vrchol na trhu, odpovídající přesným potřebám právě pokožce naháčů. Nic podobného na trhu nenajdete.
Výsledky jsou velice přesvědčivé. Proto jsme se rozhodli výrobky nabízet. Jsou určeny jak pro profesionály, tak pro amatéry a pro všechny majitele Čínských chocholatých psů, jsou přizpůsobivé každému typu srsti.

JEMNÝ ŠAMPON
Velice jemný šampon, neobsahuje přidané soli, které vysušují pokožku. Obsahuje produkty přírodního původu, které vyživují srst.
Jeho aktivní složky jsou:
-panthenol (provitamin D) – má hydratační a protizánětlivé účinky, je to lék na drobná poranění pokožky
-ovocné oleje – hydratují pokožku a dodávají srsti lesk
Tento univerzální šampon je vhodný dokonce i na denní používání.
Důkladně vypláchněte před použitím kondicionéru.
Vysoce koncentrovaný: ředění: 50–100 ml na 1 litr vody

PERLEŤOVÝ ŠAMPON
Tento velice jemný modrý šampon pro světle zbarvené psy neobsahuje přidané soli, které vysušují pokožku a srst. Obsahuje produkty přírodního původu, které přispívají k výživě srsti.
Jeho aktivní složky jsou:
-panthenol (provitamin D) – má hydratační a protizánětlivé účinky, je to lék na drobná poranění pokožky
Pro nejlepší výsledek důkladně vypláchněte a použijte kondicionér.
Vysoce koncentrovaný: ředění: 50–100 ml na 1 litr vody

KRÉMOVÝ KONDICIONÉR
Tento velice jemný kondicionér obsahuje složky, které obalí jednotlivé chlupy a učiní srst mnohem více pružnou. Jeho složky účinně bojují proti vysušování a lámání srsti a pomáhají udržovat pokožku zdravou.
Jeho účinné složky jsou:
Vysoce koncentrovaný: ředění: 15-30 ml na 1 litr vody
Aplikujte rovnoměrně do srsti a promasírujte. Nechte působit 1-2 minuty a důkladně vypláchněte.
Mezivýstavní použití: Rozřeďte 5-10ml v 1 litru vody, rovnoměrně aplikujte do srsti a NEVYPLACHUJTE. Kondicionér srst vyživí, dodá ztracenou vitalitu, zabrání zacuchání srsti a ulehčí rozčesávání.
Při přípravě na výstavu kondicionér vždy důkladně vypláchněte.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:34
- Nahlásit

Verca
No, jelikož bezsrstýho naháčka mám, tak jsem již tuto kosmetiku vyzkoušela. Depilační krém - nikdy více, na jemnou kůži naháčka to prostě není ( zkoušely jsme to na šesti psech a výsledek naprosto katastrofální. Že by náhoda ?!? ) Fenka se mi s krvácejícími ránami léčila cca 14 dní a to měla krém na nohách tři minuty a ne pět !!! K šamponu a kondicioneru nemohu říct nic špatného, snad jen : neublížil, ale ani neoslnil.
Takže této kosmetice fakt moc nevěřím a při vznesení dotazu zda je to vhodné pro labutěnku mi bylo řečeno že je to určeno pro naháčky jako takové a nikoli pro plemeno jako celek ( labutěnka není naháč ).
Asi zkusíme tu Héry a uvidíme.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:36
- Nahlásit

jorkaAmálka
fíha, tak to je síla. Tak snad Héry Vám bude vyhovovat.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:38
- Nahlásit

Používám kosmetiku Hery: sampon na bilou srst a kondicioner na srst splyvavou a jsem spokojena, srst je pak opravdu krasne bila a jemna na dotek, zadne lupy nebo svedeni se neobjevilo. Dokonce jsem zkusila od teto znacky i gel na cisteni usi a na cisteni ocniho okoli po "slzach",ten me vsak celkem zklamal.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:41
- Nahlásit

Verca
Ten krém jsem vyzkoušela i já ) Říkala jsem si že je škoda ho vyhodit. Ani já to pět minut nevydržela ) Fakt bych moc chtěla vidět nějakýho naháčka který to snese. Moje fenka má tmavou kůži a ne nijak jemnou. Nedovedu si představit co by to udělalo na růžovým psovi ( ti mají pokožku jemnější )

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:43
- Nahlásit

krecinek
Díky za názor, nepožíváš náhodou i ty jejich spreje na rozčesávání ? Jsou v nabídce tři a celkem si podobné, tak váhám jaký. Já už bych tak nakupovala )) Pro štěně si do Polska jedu ale až za měsíc )

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:45 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

jorkaAmálka
jsem se mrkla pod tvůj člen, tak jsem zajásala: jéé, to je od Kressi! Zmátl mě nick - ten jork.
Kressinka, ač nejsem na číňánky, tak se mi hrozně líbila jak postavou, tak hrozně milým kukučem a Vaše stránky pravidelně nepravidelně sleduji a koukám, kolik výstav jste již stihli... Moc gratuluji k velmi úspěšnému pejsku (i když to není jen o psovi... ) Sportujete s ní nějak? Hrozně se mi líbí, jak je osvalená...

K té kosmetice... bude to asi fakt nějaký blivajz. Jakou kosmetiku jsi již vyzkoušela? Zajímá mě to, protože mám výstavní boloňačku a havaňačku...

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 14:46
- Nahlásit

jorkaAmálka
Ne,ale uvazovala jsem nad tim. Když jsem byla ale se psem na stříhání, tak pán tam měl jeden, tak jsem se ptala,jestli to funguje a prý celkem ano...Ale osboní zkušenost nemám. Jinak, když ten můj byl ještě štěnátko,měla jsem hery štěněcí šampon,lze ho použít jen nasucho-na hadřík,ale dá se použít i normálně.Je hodně jemný.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 15:05
- Nahlásit

Verca
Jestli je úspěšná fakt nevím ) Je strašně veliká konkurence a prosadit se s téměř nejmenším psem je kumšt ) Teď bude klubová výstava a ve tř. mladých nás tam bude 17 !!! Kde se to bere netuším. S Kresskou nesportuji jelikož nemám čas. Byli jsme teď o prázdninách na výcvikovém táboře ve Svojanově a skoušely agility a coursing. Agility jakž takž ( nejraději kladinu a áčko - to chodila sama i třikrát po sobě než jsem ji odchytila, ale skákání jen s vodítkem a o slalomu se raději nebudu zmiňovat ) a v coursingu se absolutně nechytala. Za tím ona přece běhat nebude !!!
K tomu osvalení - snad trošku osvalená je, ale stále mě všichni přesvědčují že musí přibrat. Oproti jiným je fakt drobná a ne a ne přibrat. Snad to přijde časem. Kosmetiky jsem vyzkoušela fakt hodně ( kromě výše zmiňovaných ) a používám na ni All Systém. Netvrdím že je nej, ale zatím nám vyhovuje. Až budu mít kosmetiku na pufáčka, tak ji vyzkouším i na ni a pokud bude dobrá tak to sjednotím.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 15:08
- Nahlásit

jorkaAmálka
My taky používáme AllSystems a zatím teda nemám s čím srovnávat, ale nezdá se mi špatná. Nezkoušela jsi třeba českou Beu natur? Lidi si jí chválí.
Na přibrání je dobrý hroznový cukr.
A jak dopadl Plyšový přítel? Budete si brát štěně?

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 15:08
- Nahlásit

krecinek
No, půjdu do toho ! ) Teď jsem mluvila s kamarádkou a ta používá ty spreje všechny tři. Prý podle stavu srsti.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 15:15
- Nahlásit

Verca
Ne, ne, Plyšový přítel nedopadl ( Nakonec jsem se rozhodla pro chlupatýho pejska s hodně známé polské CHS. Fotky sem vkládat neumím, tak zkusím odkaz :
http://www.germanika.com/germanika/a/mioty/miot-mu minki.htm
Jsou tam dvě nahatý holky a právě můj vysněný pejsek, tak se mrkni.
Beu natur jsem používala taky. První dvě, tři vykoupání naprosto oslňující výsledek. Ten rozdíl jde hodně poznat. Jenže pak se začala drbat za ušima a udělaly se jí hodně lupy. Kdyby toto nenastalo, používám ji doteďka.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 07:49
- Nahlásit

jorkaAmálka
tý jo, ten je boží, ta barva je naprosto super. Zůstane mu ta barva do dospělosti? Vůbec si nevzpomínám, že bych takové zbarvení někdy viděla...
Já taky právě uvažuji ještě nad beou natur, zatím mám jen jejich šampon.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:47
- Nahlásit

Verca
Barva mu s největší pravděpodobností nezůstane, asi trochu zesvětlá. Ale je krásnej a krevně mi půjde na Kressku. Znám jednu labutěnku která má podobnou barvu, je to fenka Zholesk Angel Stars Acro a najdeš ji tady :
http://www.nahaci.cz/stranky/V_nar_090907Brno.htm
Je až skoro dole. Tak snd mu takhle nějak ta barva zůstane.
Chystáš se na nějakou výstavu ?

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:39
- Nahlásit

jorkaAmálka
Ta barva je super. já mám fenku, která jako mimčo měla barvu sobolí a byla téměř stejná. Teď už jí mám krémovou, jen melír na uších jí zůstal.
NA výstavu se momenátlně nechystáme, spíš příští rok.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání