Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Chování po hárání
Autor Zpráva
Ferdule
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2007 22:31
- Nahlásit

Moje fenka odhárala tyto dny a nyní se mi zdá nějak smutná a bez zájmu. Může to ještě souviset s předešlým háráním? Hárala poprvé a možná je sama z toho překvapená, co dovedou hormony. Máte někdo stejnou zkušnost?
Dále by mne zajímalo, jak by přijala další fenku, která by byla skoro stejně stará. Chceme si vzít fenku z útulku, byla prý týrána.
Doufám, že mi někdo odpoví!

Anlie
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2007 22:52
- Nahlásit

Ferdule
Jak je stará? Předpokládám pár měsíců,že? Myslím si,že v tomhle věku by problém s druhým hafanem být neměl,nebo se snadněji řeší....já má teda psy,ale vzala jsem si k mému 6ti měsíčnímu dalšího hafa a naprosto bez problémů se rovnají i teď.
Jestli fenka z útulku není větší vzrůstově,tak by snad dle mého žádný problém který si tvá fenka nesrovná sama nastat neměl ;)

Ferdule
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2007 22:56
- Nahlásit

Anlie
Je jí 9 měsíců, je to malé plemeno Chi-tzu a ta fenečka z útulku je kříženeček jezevčíka. Tedy také malé plemeno. Tak snad to bude vše OK. Zítra si pro ni jedeme, jsme hrozně napnutí, jak to dopadne.

Anlie
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 07:23
- Nahlásit

Ferdule
Já mám malého voříška a velkého pudla...jako štěňata neměli nejmenší problém (až na občasný piercing )
Teď jak rostou, tak začínám mít trošku obavu z rozdělení pozic ve smečce(pudl už je teď asi 4krát větší) - asi nejvíc proto, že jsem se ještě sama nerozhodla koho podporovat,ale asi to samo vyplyne ze situace,a nemá to cenu řešit

Hlavně v klidu, v pohodě, a možná by bylo lepší je vzít nejdřív obě ven a seznámit je tam v klidu - nechat je si trochu pohrát a pak normálně domůůůů

aren
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 07:29
- Nahlásit

Anlie
možná by bylo lepší je vzít nejdřív obě ven a seznámit je tam v klidu - nechat je si trochu pohrát a pak normálně domůůůů
Takhle to dělám s novým psem i já a fakt to funguje. Přivést ho rovnou domů když domácí pes hájí hrad, je koledování o konflikt.
Ferdule
Já myslím, že to bude dobré a že bude holkám spolu veseleji

Anlie
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 07:39
- Nahlásit

aren
Jenom aby ne až moc..... jen mám pocit, že čím dýl mám 2 psi,tím mám horší socializaci s ostatními hafany....tedy že buď je "oběť" malá a bojí se velkýho, nebo je velká a to z ní má zase respekt muj malej.......nedávno jsme naštěstí potkali 4měsíční pittku-velikostně k malýmu,náturou k velkýmu a pohráli si všichni 3
Ale je fakt, že sami si taky vystačí

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání