Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Sheltičku - Přerov :-)
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 15:50
- Nahlásit

Nazdárek. Byla jsi tam dneska? My jo. Nějak jsme se připletli spíš do té zadní části, ptž kámoška potřebuje zpočátku spíš ten výcvik. Ale já mám dojem, že pro mě a Máfa to nebude. Nějak netrvám na precizním provádění cviků. Spíš bysme si radši třeba jednou či dvakrát do měsíce zašli zařádit na agi. Myslíš, že taková domluva bude možná, resp. nevíš, jaký by byly podmínky?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 15:52
- Nahlásit

Mám se tam třeba stavit, až tam budete jen vy? Dneska mi to tam přišlo děsně chaotický. A trochu mě zamrzelo, že se nám nikdo nebyl ochotnej věnovat.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 16:59
- Nahlásit

bullvnouzi
Jojo byla jsem tam. Jo dneska to bylo hrozný, hodně lidí, protože jsme tam měli i takovej závod, navíc se tam plantali ti s tou poslušností - vůbec tam být neměli. Měli jsme předtím ještě brigády a oni si tam přišli cvičit, když my jsme tam všichni pracovali... Však jste měli za náma přijít, za Luckou a domluvit se. Klidně tam příště přijďte a domluvíte to. Já nevím jaký by byly podmínky kdybyste chodili jen 1-2x za měsíc, ale myslím, že členský poplatek byste museli stejně zaplatit. Ty příspěvky na agility jsou zvlášť a jen dobrovolný, takže to byste asi neplatili, to už je na vás... Další trénink nevím kdy přesně bude, protože bývá v neděli odpoledne a příští neděli tam mají být zkoušky, takže zase spíše po domluvě s Luckou po telefonu... taky to asi bude vypsaný na cvičákových stránkách v sekci agility by se měli aktualizovat časy tréninků, ale nevim jak často to budou přepisovat, takže raději ten telefon

MaggieM
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:24 - Změnil/a: MaggieM
- Nahlásit

bullvnouzi
Já tam taky byla Ridgebečka Maggie a štěndo bobtailíka Matylda. Máfo se k nám rozběh, když jsme šly nacvičovat hlídačku. Příště se ozvi, rádi vás poznáme

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:20
- Nahlásit

Shelticka
Však jste měli za náma přijít, za Luckou a domluvit se. Klidně tam příště přijďte a domluvíte to.
My jsme šli, ale byli jsme viceméně posláni k těm obranám. Ač jsem jí říkala, že jsem v týdnu volala krz agi.

Jinak teda převracel jsem to v noci ze všech stran a na klasickej výcvik asi dlabu. Jednak mi příjde nesmyslný dusit tříletýho psa, aby si na povel lehni lehnul do půl sekundy, když to doteď dělal sice do tří sekund, ale lehl. No a blbý jsou tam i ty kolíky. Potřebuju dát psa někam do odkládačky nebo tak něco, ptž je to pití pako a děsně se nervuje, když vidí na celej plac. Byl z toho vynervenej celou neděli.

MaggieM
Ridgebečka Maggie a štěndo bobtailíka Matylda
Tak ty jsme tam viděli. U kolíku hned u vrat. Máfo se k vám rozběh, když zdrhal z lavky, co? Smeták jeden.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:58
- Nahlásit

bullvnouzi
jo ale já jsem u toho byla, říkali jste, že byste potřebovali i poslušnost, tak vás Lucka poslala za Davidem a říkala, ať pak přijdete a už jste nedošli... Odkládačky tam taky máme, klidně ho tam můžeš dávat ;) Však na poslušnost tě nikdo nenutí, navíc tam když se řekne "David" tak všichni víme, že to je prostě "David", nedá se to nějak vysvětlit, ale moc ho tam nemame rádi, jestli ti to takhle stačí ;) Poslušnost tam cvičí i jiní lidi, kdyby chtěla kamarádka s bíglem třeba k někomu jinýmu. Jinak klidně na agi dojděte...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:01
- Nahlásit

Shelticka
říkala, ať pak přijdete a už jste nedošli...
Hmmm, asi jsme měli být víc vtíravý.

nedá se to nějak vysvětlit, ale moc ho tam nemame rádi, jestli ti to takhle stačí ;)
Mno, toho jsem si všimla. Ale to jsou vaše věci, do toho nos strkat nebudu.

Odkládačky tam taky máme, klidně ho tam můžeš dávat
To zní dobře. Vůbec nechápu. proč mi to Kamil nechtěl dovolit... uvidíme. Zvážíme to a aspoň jednou to ještě půjdem zkusit - když tam budou jen agiliťáci. Tzn. asi v neděli za 14 dní navečer, že??

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:23
- Nahlásit

bullvnouzi
Jakej Kamil? Jo musíte se hodně vtírat. Lucka je taková, že když se jí nezeptáš, tak nic nevíš, jsem se za ty roky naučila být tak vtíravá, že si až někdy připadám jak vtěrka Prostě musíš se hodně ptát. "Kdy půjdem cvičit?" "Uděláme přestávku?" "Můžem do odkládačky?" "Už bude konec přestávky?" a furt to do ní hustit, protože -prozradím ti tajemství- ona nějak moc k těm cizím/novým lidem není otevřená a vypadá to jako nezájem od ní a lidi pak odcházijou zklamaní. ;) Ale mě už tam pomalu taky zařazuje mezi výcvikáře agi - jsme tam jakože 3, ale oficiálně jen ona a tak mě je blbý něco tam organizovat, když teda nějak ten trenér nejsem Jsem spíš tak příležitostná trenérka - když je moc lidí, tak si je rozdělíme na kupinky a tak...

asi v neděli za 14 dní navečer, že??
Asi jo, ale zeptej se Lucky, taky čekám, až mi napíše...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:27
- Nahlásit

Shelticka
Jakej Kamil?
Nějakej mladej týpek, měl tam 9ti měsíční ovčačku. David ho poslal, ať nám všechno ukáže.

Hele tak já se teda vtěrnu. Aspoň jednou na zkoušku. Ale doufám, že tam nebudu stát na kraji jak jojo a všici se na mě budou xichtit, co tam dělám.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:42
- Nahlásit

bullvnouzi
aha tak toho neznám, to je asi nějakej Davidův člověk...
Tak na kraji snad né Si normálně tam sedni na lavku k někomu nebo na ty židle pod stříškou...
Jo a jinak mám vykat nebo tykat? Já vůbec nevim Jinak si tam pak všichni na cvičáku tykáme

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:44
- Nahlásit

Shelticka
Jakože tady si budem tykat a tam vykat?
Nic, tykačka. Hele tak ujmeš se mě?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:47
- Nahlásit

bullvnouzi
no toš já nevím, třeba seš naživo vážená paní nějaká ministrině a nějaká 18tiletá holka ti bude tykat?
Jo ujmu Tak já budu hučet do Lucky za tebe

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 16:24
- Nahlásit

Dyk, dyť jsi mě viděla, ne? Vážená pani, co má blechu na ni.

A viděla jsi Máfa, jak vám to tam hrnul? Kruh místo krz vzal horem a vymlátil se i s překážkou a tunel zase vrchem a tak třepotavě, jaxe mu to kroutilo pod nohama.

Ale vám to šlapalo hezky.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 16:42
- Nahlásit

bullvnouzi
já jsem akorát viděla jak jste udělali asi 2 skočky a to jsem si říkala, že skáče rychle!
oo díky

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:06
- Nahlásit

Von je totiž klokaňátko. Skáče vše a za všech okolností. Ve městě třeba. Ukážu mu rukou překážku (plotek, lavičku, zídku, květináč), on se zaměří a mete. Teď se specializujem na odpadkový koše všeho druhu. Třeba ty kovový na sloupkách, co jsou na Žerotíňáku bo ty takový kamenný, co jsou po městě. Bavíme tím kolemjdoucí.
Btw. já jsem slintala nad tím slalomem. Tam se za váma jen zaprášilo.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:24
- Nahlásit

bullvnouzi
a to se teďka trochu zpomalila, protože jak metala rychleji, tak vynechávala většinou poslední tyčku, tak jsme se zaměřily na přesnost a teď zas zrychlejééém
Jinak skoky přes cokoliv kdekoliv taky znáááme, teď se spíš specializujeme na obíhání čehokoliv kdekoliv, zvládá tlustý stromy, různý sloupy a pokoušela jsem se, aby oběhla chatičku, ale to jí ještě nejde - dopilujem! My zas bavíme lidi tím obíháním, protože ona při tom vykazuje nadpozemskou rychlost a tady ti měští psi jsou většinou rádi, že tak tak lezou

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 19:20
- Nahlásit

Já mám obavy, že ten špekoun se mezi ty tyčky ani nevejde.
A u agi se něco obíhá nebo jen tak pilujete pokyny rukou? My slovo oběhnout trocht taky známe, ale kosmickou rychlost nevyvíjíme. Hernajs, musím koupit ten míček na šňůrce. On z něj byl v neděli úplně vedle.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 19:36
- Nahlásit

bullvnouzi
obíhání jako doslova ani moc ne, to jen vyjímečně třeba mezi tebou a psem je překážka, ale pes ji nesmí skočit a má skočit až tu další, nebo se to používá, když má skočit překážky z druhé strany než jsi ty - oběhnout tu bočnici. Né kosmická rychlost být zas až nemusí pokud nechcete vyhrávat na závodech A jojo, pilujeme těma různýma blbostma vedení rukou, tělem...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 19:51
- Nahlásit

to Shelticka:
My pro takový navádění teď druhej týden zkoušíme cviky dogdancingu. Jsem zvědavá, jak mu to půjde.

A vyhrávat vážně nehodláme. Panička je kuřák a moc toho neuběhne.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 20:12
- Nahlásit

bullvnouzi
tak v dogdancingu je to trochu jiný, taky je učím ty cviky, ale jenom tak pro srandu Jo tak to lucka je taky a má i nějaký ty druhý třetí místa

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 20:29
- Nahlásit

bullvnouzi
http://www.kkpedigreevfu.estranky.cz/clanky/trenin ky/agility
když koukneš na fotku na tyhle strance, tak přestaneš mít strach, že by se ti tam nevlez si myslim

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 20:58
- Nahlásit

to Eimy
No to si deláš prdel!

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:03
- Nahlásit

bullvnouzi
Neee, ten běhá u nás na cvičáku a běhá náhodou moc pěkně Je moc šikovnej

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:21
- Nahlásit

Shelticka
Jo tak to lucka je taky a má i nějaký ty druhý třetí místa
Takový vznešený ambice teda nemáme.

Eimy
Hey a není to trochu diskriminace? Jako časově? Vždyť RR to nikdy nemůže proběhnout rychle.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:37 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

bullvnouzi
Ale agi nejsou (podle mě) jen o bezhlavý rychlosti, ale i o presnosti a tu on má docela dost slušnou a neběhá nějak extrémně pomalu...

Jediný, kde to je fakt diskriminační (z mýho pohledu), jsou tunely

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:50 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Eimy
Tož to musí chudák běžet po kolenou nebo se plazit, co...?

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:58
- Nahlásit

bullvnouzi
Ja myslim, že se plazí... No každopádně si myslim, že Mafian to oproti nemu bude mit v pohode

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:03
- Nahlásit

Eimy
že Mafian to oproti nemu bude mit v pohode
Záleží, jak to vezme. V neděli běžel tam tunelem a zpátky si vyskočil navrch a metl po tunelu.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:05
- Nahlásit

bullvnouzi
no ja mam nekde prvni Vevercino seznameni s tunelem na miniagility na voriskiade (fakt ho videla prvne) a chtela ho brát vrchem rovnou

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:11
- Nahlásit

Eimy
Tož to my máme natrénováno. Když u nás dělali kanalizaci, tak metal těma trubkama.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání