| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:41
- Nahlásit
Odkaz na tenhle článek jsem našla na mujpsovi ood názvem "tanec" v Blansku trochu jinak...A pak dejte psa hlídat do hotelu...
|
west
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:43
- Nahlásit
Upřímně si myslím že psi nebyli bez dozoru přes den, natož v noci, na to paní Rajtšlégrovou trochu znám, že vím že tohle by se nestalo. Je možný že se psi servaly za její nepřítomnosti. Bohužel jako vedoucí útulku za to nese odpovědnost, ale myslím že ten článek je taky z části nafouknutý.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:48
- Nahlásit
tak sem akorát zkopíruju, co jsem psala na mujpsovi...
no tak k tomu ani není co dodat...
Jen asi to, že možná neklesne důvěra lidí v onen útulek, jak si v poslední větě přeje paní starostka, ale spíše v paní Rajtšlégrovou, která pořádá mnoho závodů, soutěží a i tábor jak agility, tance, tak i coursingu...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:53
- Nahlásit
Shelticka
R. uz dela i coursing?
(to je jako OT, ja se s ni potkala jednou za ponekud nestastnych okolnosti, kdy na me nezanechala nejlepsi dojem, takze nic komentovat nebudu, jen ten coursing me prekvapil, proto se ptam...)
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:01
- Nahlásit
wami
napřed : co znamená tady to všude zmiňované "OT" ???
JJ coursing taky. Kdysi jsem se byla dívat na nějaké mistrovství republiky v tanci - taky bylo na forech hodně propírané, protože vyhrála její dcera a mnoho lidí tím bylo šokováno, protože ostatní účastníci předvedli mnohem lepší výkony... takže jsem taky mělanázor docela negativní a letos jsem zkusila jejich tábor ve Zbraslavi - agility+tanec+coursing a ten názor mi zůstal... + teď tenhle článek... no comment už
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:02
- Nahlásit
OT
smarja, ale kdo psal ten clanek...
fenka amerického stafordského teriéra
...myslela jsem, ze je to stafordsirsky terier...? podle hrabstvi Staffordshire?
hohawart Bret hoha noha hlava pes, kdes byl vcera, kdes byl dnes... asi jde spis o hovawarta, co...
tak nevim, zpravy spichnute horkou jehlou moc nemusim, prece neni tolik prace zjistit si, jak se ta plemena jmenujou spravne, ne...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:06
- Nahlásit
Shelticka
OT = of toppic, "mimo tema"...
no, me ten coursing prekvapil dost, protoze v okoli brna ho dela akorat BCC, a pokud vim, tak ti s R. nemaji nic spolecneho... a zatim jsem ani nepostrehla, ze by se tam konalo neco jineho, poprve od tebe...
jinak no... taky jsem absolvovala u ni jednu akci, a stacilo mi to k rozhodnuti, ze dalsi uz nemusim...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:07
- Nahlásit
wami
bychom po nich chtěli asi moc...
ani to třetí vemeno nemá správně... müsterlandského
OT
zdravím!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:08 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
wami
Jo, taky jsem na to koukala... Tomu kdo to psal to bylo evidentně jedno jak se to správně píše, evidentně to nebyl pejskař ...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:10
- Nahlásit
Shelticka
Off Topic (někdy zkracováno OT) je výraz přejatý z angličtiny a znamená mimo téma. Tento výraz se dává většinou na fóra jako sekce, kam mohou uživatelé psát cokoliv, co chtějí, eventuálně jako označení stavu, kdy přispěvovatelé mluví z cesty.
Něco jako "mimo mísu".
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:19
- Nahlásit
wami
jojo, říkala, že myslím každou sobotu dělají coursing na cvičáku (asi teda v Blansku) a že už mají domluvený i jakýsi jiný plac, dívali jsme se i na video z roku 2005, jak běhali na nějakým starým baseballovým hřišti...
jinak díky všem za vysvětlení OT
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:20
- Nahlásit
Ze dela dvacet let se psi jeste neznamena ze snimi umi skutecne delat....ale dal se radeji zdrzim komentare protoze prohlasit ze pokousani je otevrena stara rana taky dost vypovida o dotycne osobe....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:23
- Nahlásit
Denisa
cuuus tetaaaa!
miminka jsem nestihla, ale snad si udelas na ans cas, az budu priste v Brne...
Shelticka
hmmm. tak to se poptam... zjistim, jsem zvedava...
BinLadin
ono by toho ke komentarum bylo vic, ale taky radsi mlcim...
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:23
- Nahlásit
[b]Shelticka [Zasláno: 28 Srp 2007 14:19
/b]
Jde o fotbalovi stadion v Blansku kousek od cvicaku.Jak znam tamni cvicak tak tamm spis muzou pro psy organizovat beh do kopce nebo skopce.....ev. prespolni beh.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:25
- Nahlásit
wami
ráda, ráda!
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:26
- Nahlásit
wami
Jedine kde mohou behat je ten fotbalovy placek,jinak nemaji sanci....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 12:23
- Nahlásit
Shelticka
dívali jsme se i na video z roku 2005, jak běhali na nějakým starým baseballovým hřišti...
Ale to byla akce, která byla organizovaná ve spolupráci s MSC (ta z roku 2005), neorganizovali to čistě oni...
Jinak já osobně bych psisko do hotelu nedala, když už je potřeba ji pohlídat, hlídá ji někdo, kdo zná ji a koho znám já a ona... A probíhá to ke spokojenosti všech zúčastněných...
|