| Autor |
Zpráva |
Saita
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 10:27
- Nahlásit
Potřebovala bych nějakou přepravku na jorkšírku. Mám jednu látkovou(obdelníkovou po stranách s průduchy), ale ta už je po dvou letech používání potrhaná a polámaná. Někdo mi říkal že existuje přepravkobatoh, ale zatím jsem jej nikde nenašla. Nevíte někdo o nějakých stránkách s dobrými přepravkami, případně kde by se dal koupit ten přepravkobatoh?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 10:30
- Nahlásit
Saita
Něco takového?
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 10:35
- Nahlásit
Asi tak, vypadá to zajímavě přeravku bych právě chtěla do autobusu.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 11:16 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Saita
v Tchibu budou mít v kampani v týdnu od 5.9. takovou pěknou tašku na menší pejsky... Úplně malá nebude, když se tam vleze i JRT
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 18:51
- Nahlásit
Saita
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 20:48
- Nahlásit
blanulinka1
ta vypada zajimave, nebyla tam i cena pls?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:00
- Nahlásit
Luuca
není...je to jen "upoutávka" Ten katalog by měl vyjít (Aasi) příští týden. Nosí mi to jedna kočka od nás z práce, tak jak ho donese, hodím to sem Počítám, že tam pak budou i rozměry a další info...
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:27
- Nahlásit
blanulinka1
díky, dělá tam kámoška, tak mi to tydle informace taky dodá, takže když to budu mít dřív určitě to dodám
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:34
- Nahlásit
tak už to tu máte
Taška stojí 599,- Kč
S módním vzorem rybí kosti. S vyjímatelnou plyšovou podšívkou, 2 přeními kapsami, hlavní komorou na zip, karabinkou k připnutí psího obojku a 4 stabilními nožičkami na spodní straně. Černo-hnědo-béžová.
Podšívka béžovo-hnědě melírovaná.
(š x v x h ) cca 38x25x24 cm.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 14:12 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Luuca
no teda... Přemýšlím, jestli by se mi tam špageta vlezla... Odkud jsi? Já totiž, když se už se dostanu do Tchiba, tak už namají to co chci... Že bych tě poprosila...Jen musím změřit špagetu
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:36
- Nahlásit
jsem z Humpolce, pracuju v Havlíčkově Brodě, ale ta kámoška je z Jihlavy tzn přímo od zdroje odkud Ty?
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 09:43
- Nahlásit
blanulinka1 :
Je to zajímavé, ale abych pravdu řekla já jsem o nějakém Tchibu nikdy neslyšela(teda kromě toho že je to značka kávy), vůbec nevím kde by se to tady dalo koupit(jsem ze Severní Moravy od září budu bydlet v Ostravě). Jinak ale ta taška vypadá perfektně, jorkšírka není zrovna ta mini tak vetší velikost bude lepší alespoň by tam měla víc místa.
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 13:19
- Nahlásit
Saita
Tchibo je firma, která je u nás především známá výrobou kávy, ale poslední dobou se specializuje i oblečení a spousty dalších věcí. Něco o nich i místa jejich obchodů najdeš na www.tchibo.cz. Jinak poslední dobou se taky vyskytují např. v síti Hypernova, nebo myslím i Kaufland.
Taky budu mít yorkšírku, takže o tom dost přemýšlím
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 16:41 - Změnil/a: Saita
- Nahlásit
Luuca
Jo dík. Já se teď na ně dívala a mají nově otevřenou prodejnu v Olomouci v Olympii tak tam příští středu zajedu a uvidím jak pořídím.
Ta moje fenka má právě štěňátka tak jsem novým páníčkům taky doporučovala ať koupí rovnou nějakou přepravku nebo něco podobného, aby nedostali hned jak si je povezou domů pokutu.
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 17:17
- Nahlásit
Saita
tak to je fajn
my ted máme taky štěníky teda respektive moji rodičové teda samozřejmě jejich feňule 4 žížalky
ona už je platná nějaká vyhláška ohledně psů v autě, já se v tom zatím moc nepohybuju
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 17:40
- Nahlásit
Luuca
Jo už platí že by pes měl být zajištěný tak aby neohrožoval řidiče a zároveň aby i on byl v bezpečí. Jenže není stanovené jak přesně tak každý policajt si to vykládá jinak. Známá platila 1000 za to že jí pes seděl na klíně. Doporučují se pásy přepravka nebo mříž, ale nacpy malé štěně jorka do pásů. Ty jsou až tak nějak od 2,20Kg, takže nějakou tašku nebo přepravku. My máme pět štěňátek(v pondělí 8 týdnů), předevčírem jsem je nazkoušku vzala na projížďku. Byly rozděleni do dvou přepravek, chvilku bylo trošku kvíkání a pak klid takže v pohodě.
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 17:53
- Nahlásit
Saita
wau, my jich měli mít taky 5 ale máme jenom 4 jedno se bohužel narodilo mrtvý, chuděrka. Narodili se 12.8. takže to jsou ještě žížaličky
tak naše fenule jezdí tak, že má přední tlapky na volantu a zadní na tatíkově bříšku (který je trošku větší), takže kdyby nás potkali policajti, tak nevim nevim
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:43
- Nahlásit
Luuca
Tak to pak pozor na policajty. Dospělí psi byli zvyklí při jízdě spát na sedadle, jeden z kluků taky nejraději v náručí a ještě se koukat z okýnka. Mají už holt smůlu no.
Tak ať vám ty žížaličky rostou. Potom už jsou to pěkní lumpíci. V sobotu a v neděli odchází první dvě štěnda k novým páníčkům a příští týden zase ostatní tak bude smutno. Bohužel si nemůžu ani jedno nechat. Jedna z feneček ale jakoby mamině z oka vypadla i povahou. Děsnej lumpík, přátelská dokonce se i koupe v misce s vodou jako její mamča. Ale super jsou všichni.
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 07:35
- Nahlásit
Saita
no, já jsem se odstěhovala od našich a ti mají yorka a mě ted strašně chybí v životě pesan, takže jsme jí připustili a strašně se těším, až si jednoho šmudlíka vezmu. Akorát mám strach, že bude štěkat, naši jí mají rozmazlenou, strašně vyjíždí po lidech.
Je to na mě
Pozdějc bych si chtěla pořídit něco většího, takže uvidíme
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 09:38
- Nahlásit
Luuca
Já teď právě bydlím u rodičů a mám tři jorky. Dva kluky a fenečku. Jeden z kluků je nejstarší a ten už je plně rodičů, pak je moje fenečka a ještě pejsek něco přes rok. Teď se chystám studovat a beru si feňulku sebou(nejraději bych si ale vzala i toho mladšího kluka). Ti dva starší pejsani jsou strašně přátelští, milují lidi, děti i pejsky, nejsou ani nějak šíleně uštěkaní, ale ten třetí nejmladší s tím byl trochu problém. Když byl ještě úplné štěně tak vyjížděl asi ze strachu po každém psovi. Odmalička teda chodí na cvičák(cvičím s něma agility) a opravdu mu to pomohlo. Umí se hezky očuchat s pejskem jenom někdy když se čuchá v tváří tvář tak jakoby trochu chňapne ale ne aby pejska kousl to ne, jenom mu před čumákem chňapne. S těch větších má trošku obavu ale jak to jde tak seznamuju a u těch stejně velkých jako on nebo dokonce menších se někdy vysloveně naparuje a řekla bych že je provokuje aby se šli prát(ale ti jsou naštěstí trumberové a spíš to vyústí ve hru). Jenom teda s jedním jorkem se opravdu nesnáší, jsou si hodně povahově podobní a nepadli si prostě do oka.
No a s lidmi a dětmi už je taky docela kamarád, jeho tatínek právě jak vidí dítě tak kouše, to jsem nechtěla tak odmalička jsem jej s nimi seznamovala(s těmi slušnými ne z těmi rozmazlenými fracky) a nechá se v poho pohladit i od dospělých. No a taky je to uštěkanec a veverka v jednom. Lítá málem po lustru a jak se doma něco šustne tak štěká ale dá se odvolat, prostě jorkšír no.
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:15
- Nahlásit
Saita
no u nás právě cvičák není, takže to budu muset zvládnout sama snad se mi to podaří
ta našich je fakt potvora no je pravda, že naši trošku nepodchytili socializaci (vesnice no) a ještě k tomu máme sousedy, kteří nesnáší všechno, co má víc jak 2 nohy (no možná že i ty 2 nohy jim vadí ) takže je to trošku problém. Fenule to samo vycejtí a dává jim náležitě najevo, co si o nich myslí
máme štěníky s bílými znaky, máš nějaké zkušenosti, zda jim to v dospělosti zůstane?
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 17:38
- Nahlásit
Luuca:
To je fakt na vesnici je to složitější. Já bydlím v malém městě a i tady je to složité. Když jsem bydlela s feňulí rok v Olomouci tak tam jsme měli hromady kamarádů malých i velkých, ale tady většinou jenom menší a od té doby co skončil cvičák ve vedlejším městě tak ten mladší kluk se těch větších začal trochu bát. Dojíždím právě na agility do Olomouce je to tak hodina cesty(plus vždycky někde nějáká uzávěrka), ale co nadělám když tady je velká díra.
Některé sousedy by se opravdu hodilo postřílet fakt. Bílé znaky mají i moje štěnda(podle nich jsem je jako malé rozeznávala) a i ten můj nejmladší měl bílou náprsenku. Má to spousta štěňat jorků i z dobrých chovatelských stanic. V pohodě to zaroste.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:34
- Nahlásit
Saita
V Ostravě je Tchibo v Shoppingu, v galerii před Hypernovou, když půjdeš kolem restaurace, kde je taková prolízačka pro děcka směrem k hypernově pravou uličkou, je napravo, poblíž výtahu.
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:40
- Nahlásit
ten můj nejmladší měl bílou náprsenku
fakt, tak jsi mi trosku usnadnila rozhodovani i kdyz uz jsem asi ve skutecnosti rozhodnuta od zacatku musim si aspon jako zacatecnik poridit nejakou literaturu, abych to nepokonila hned na zacatku
mimochodem pouzivas ksiry, nebo voditko
Jinak tasticku z Tchiba si kupuju,vypada fakt pekne
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 21:15
- Nahlásit
Mucholabka
Dík.
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 21:24
- Nahlásit
Luuca
S rozhodováním ještě počkej až se projeví povaha. Některá štěnda mě dost překvapila(jsou to první). Jedna fenečka byla jak spící princezna. Takový medvídek strašně podobný mamině. No a ona se najednou probudila je z ní celá mamina když byla malá. Hravá přátelská temperamentní, dokonce se i koupe v misce s vodou jako ona. Jenom opravdu koukám, všechna štěnda jsou ale perfektní(už začínají vymýšlet totální kraviny dneska mi zničili knížku), každé je jiné.
Literaturu si pořiď. Jestli chceš tak právě sepisuju takovou přírůčku pro budoucí páníčky štěňátek tak až bude mohla bych ti ji poslat.
Používám i postroj i obojek víc teda obojek.
Ty jsi už tu přepravku viděla? Já myslela že je až od pátého. Taky jsem víceméně rozhodnutá ji pořídit. Jestli chceš tak se můžeš podívat na stránky mojich psů:
www.nikyahany.ic.cz
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 07:23
- Nahlásit
Saita
za tu příručku bych Ti byla moc vděčná, štěndo si budu brát někdy na konci záři, už se na něj moooc těším
tak naši štěnda se ještě batolej a mamina odchází pořád na delší a delší intervaly, už jich má asi plný zuby
přepravku jsem viděla jenom v tom letáčku a takhle se mi fakt líbí
stránky jsou super a pesani jakbysmet myslím, že se mi pár informací bude i hodit, takže jdu študovat
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 12:55
- Nahlásit
Saita
v přepravkách se moc nevyznám, přecejenom mám krapánek většího psa... ale kamarádka kupovala na brabantíka a dost se spálila, protože jí nenapadlo prozkoumat, jestli má ta přepravka pevné dno. Takže pozor na to...
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 10:09
- Nahlásit
Mám trošku problém, chystám se do Olomouckého Tchiba pro tu přepravku, ale píšou tam že zboží je od pondělka. Znamená to že už tam ta přepravka je i když ten leták platí od pátého?
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 15:13
- Nahlásit
Saita
Jojo, byla tam už od pondělí, ale teda v Jihlavě je prý prodávali jak na běžícím páse a už je nemají. Já jí teda mám a musím uznat že je fakt suprová. Má na obouch stranách okýnka, který jsou srolovat a vevnitř takovou vystýlku na suchý zipy, no fakt supr
prosím prosím o radu, kdy můžeme začít krmit štěníky? mamina už asi nestíhá chuděrka a čím máme začít? díky mooooc
|