Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Projekt-Otevři oči
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:16
- Nahlásit

davidkova renata
Hele a co říkáš třeba na oči člověka s prostřeleným kolenem nebo utrženou nohou?
Je mi to ale úúúplně fuk!

Tak jo...al Vy jste vážená paní Davídková asi nečetla ten můj prvotní kontext a opět jste se nechala zlákat rádoby humánními kecy zde přítomných zvířomilek ))
Tak co říkáte na oči třeba středoafrických dívek, kterým dělaj chtě nechtě obřízku? Co?? Je Vám to taky fuk?

Erynka
S tím vstupem do armády jsi mě opravdu rozesmál.Oni je tam chudáky všechny donutili jít a všechny je tam tak zblbli že už nemohli vystoupit?To je vážně děsná smůla .
nojonooo já zapomněl, že ty třeba pro tu EU taky nejspíš hlasovala ze své svobodné vůle a uváženého rozhodnutí, že jo?

Anka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:17
- Nahlásit

eva od jondy
co třeba přestat testovat kosmetiku-spektrum je už široké a kdo chce, ať testuje na modelech atd..
co třeba netestovat stovky nových léků, který maj stejnou účinnou látku, krabičku, ale jsou od různých firem..
vím, že já osobně tomu nepomůžu, ale nepřijde mi jako problém vzdát se zkoušení nových a lepších léků, na banální problémy používat bylinné přípravky atd..
nedělat přiblblé testy, jestli zvíře cítí bolest, jestli je člověk schopný mu přivodit depresi, deprivaci, což ví každý jedinec se špetkou citu...

súhlasím

Erynka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:17
- Nahlásit

Lájoš
Osud tohle opravdu není,opice se taky rodili v pralesích než je lidi vykáceli,a vlastně všechny zvířata se narodila volně v přírodě než přišli lidi a začali si z nich vyrábět suvenýry,tohle není osud to je nechutný obžerství a hrabivost lidí aby měli měli víc než ostatní.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:18
- Nahlásit

Lájoš
věčina nás si připadá něco víc jak ten pes.
"nejlepší a nejobdivuhodnější tvor je člověk" - říká člověk.
Nebo proč teda nějaké jiné zvíře neovládlo planetu jako lidé?
Jsme silnější. Prostě jsme všechny ostatní přeprali. Hrubá síla. A katastrofální přemnožení. Nic jiného.
Měli jsme se možná stát na planetě hospodáři a ochránci slabších. Místo toho jsme plenitelé, mučitelé a kati.
Ano, včetně mně.

eva od jondy
Člen
- Nahlásit

Lájoš
hele to s tim ovládnutim planety nebyl dobrej argument, fakt ne...
pokuď tohle je pro tebe omluva toho, co lidi se zvířatama prováděj, tak se obávám, že tohle fakt nemlžeš pochopit..pár takových lidí znám.. třeba by i pochopit chtěli, ale nemůžou..
nemyslim to nijak osobně.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Erynka
Dělejte všichni pokusi na zvířatech :nebudete se muset dívat do očí člověka s utrženou nohou a prostřeleným kolenem.AMEN
Mě by nevadilo se mu koukat do očí,mě sou lidi celkem ukradený a zastávám názor,že si nic dobrýho nezasloužejNarozdíl od zvířat.A du taky pryč,páč si nemímím kazit náladu morálním zdůvodňováním kdejaký věděcký či jiný úchylárny.Amen

Erynka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:21
- Nahlásit

davidkova renata
Já to jen citovatala,mě je to taky fuk,

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

fatdog
Tak co říkáte na oči třeba středoafrických dívek, kterým dělaj chtě nechtě obřízku? Co?? Je Vám to taky fuk?
Asi vás zklamu,ale je mi to fuk.Maj prostě smůlu,že jo,že se narodili zrovínka tak blbě no....Vůbec sou mi lidi fuk,du se psem,mějte se.
Erynka
Dyk já vim,to nebylo ve zlým

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:23
- Nahlásit

Erynka
Ono je velkej rozdíl jít bojovat za prachy a vědet do čeho jdou
ty jooo a oni to věděj jo???? a tak to joooooo

eva od jondy
no jo...ale já se tady snažím spíš ukázat tu druhou stránku

Anka
A k čomu sú nezmyselné pokusy? Nie každý pokus je kvôli liekom a liečivám.
jasně...já jim nefandím....ale jsme na pejskařské foru a myslím měli bychoom tedy mít rozhodně blíže k služebním psům.....co?
a k čemu jsou tito?
aby za nás mohli nasazovat život? to je správné? proč furt hystericky ječet kvůli nějakým pokusům? kolik třeba savců při nich ročně trpí nebo umře? kolik savců ročbě trpí v cirkusech a varieté?
kolik zvířat umře a trpí v kožešinových farmách....prostě a jasně IMO:
ty pokusy jsou jen něco, co zase slouží rádoby pomocníkům zvířat k jejich zviditelnění ......na na to ostatní utrpení se kašle....

co Anko? Je to správné?

Erynka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:24
- Nahlásit

fatdog
Zklamu tě do EU jsem nehlasovala ale armáda je jako každá jiná práce a záleží na člověku jestli do ní vstoupí nebo ne.
Podle toho co píšeš mám dojem že jsi sám voják,neber to špatně ale pracovala jsem u nich dost dlouho a začíná mi z tebe zelenat monitor.
Tak já se jdu raději projít se psem do zelené přírody a třeba někde narazím na prostřelené koleno s očima.

Erynka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:25
- Nahlásit

fatdog
Jestli umějí číst a psát tak to vědějí ,vědějí kam jedou a že se tam válčí.Jinak odpovím později vyrážím ven.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:28
- Nahlásit

fatdog
Kruci, co máš? Řekl tady někdo, že je to se služebními psy, cirkusy a kožešinovými farmami v pořádku? Ten projekt je o tom, že člověk ubližuje zvířatům, přece.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:29
- Nahlásit

fatdog
já to chápu, ale stejně tím nic nevyřešíš. ani lidi, ani zvířata. vlastně hájíš svůj postoj-jako skoro všichni tady. hele až se někdo útlocitnej z tohodle fóra dostane do Bílýho domu, tak třeba se zvířata budou mít líp..
jo a myslim že Anka reagovala jen na pokusy, protože ty byly v tuhle chvíli diskutovaný, s těma věcma, cos popsal, určo nesouhlasí, ale to stejně víš a jen pošťuchuješ

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:29
- Nahlásit

proč krmíte psy granulemi? Víte kolik zvířat trpí při jejich testování, co???

Zklamu tě do EU jsem nehlasovala ale armáda je jako každá jiná práce a záleží na člověku jestli do ní vstoupí nebo ne.
ano, jenže mu dopředu neřeknou vše důležité, co ho může potkat...nikdo mu nepopíše, jaký to je zabíjet ostatní...co si z toho jeho mozek vezme a jk bude třeba jen díky tomuto postiženej na zbytek života...

Zklamu tě do EU jsem nehlasovala
tak pokud jsi hlasovala proti, tak to bys u mne mela naopak plus ale možná jsi neměla věk

Podle toho co píšeš mám dojem že jsi sám voják,neber to špatně ale pracovala jsem u nich dost dlouho a začíná mi z tebe zelenat monitor.
jj v perským zálivu jsem vlastnoručně potopil tři irácký atomový ponorky, ale nejhorší to bylo u Waterlooooo.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:31
- Nahlásit

Já jdu taky ven, ale fakt kulím oči, co je možné člověka napadnout, že jako kdo poukáže na utrpení zvířat, tak je hysterka páč ubohým holčičkám v Africe dělaj obřízku

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:31
- Nahlásit

eva od jondy
hele to s tim ovládnutim planety nebyl dobrej argument, fakt ne...
pokuď tohle je pro tebe omluva toho, co lidi se zvířatama prováděj, tak se obávám, že tohle fakt nemlžeš pochopit..pár takových lidí znám.. třeba by i pochopit chtěli, ale nemůžou..
nemyslim to nijak osobně.

Výce méně máš pravdu já to takle vydím.

Erynka
to je nechutný obžerství a hrabivost lidí aby měli měli víc než ostatní.
Máš pravdu já chci výc jak ostatní.

aren
Místo toho jsme plenitelé, mučitelé a kati.
Ano to jsme a co teď stím?
Vystřílet bude nás míň a bude po katastrofě. Necháme 30-50 lidí co nic neumí na celé planetě a uvidíme.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:32
- Nahlásit

eva od jondy
to stejně víš a jen pošťuchuješ
No, tak to nejspíš bude.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:33
- Nahlásit

davidkova renata
hele já sice taky na lidi kašlu, ale prudí mě každý násilí..
jenže víš co??lidi když dokázali tu naší skvělou planetu ovládnout, měli by umět otevřít hubu-pokud umí mluvit..a když neumí otevřít hubu oběti, tak jejich okolí by to zařídit mělo..
když sou lidi tak skvělí a nadřazení..
takže přeci jen zůstanu u těch zvířat a vyjadřuju ti jistě cenný souhlas..
a jdu taky radši ven

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:33
- Nahlásit

Erynka
Jestli umějí číst a psát tak to vědějí ,vědějí kam jedou a že se tam válčí.Jinak odpovím později vyrážím ven.
ale prdláááka...podepisují to v podstatě třeba taky ještě děcka, který jsou nadšený z tý nový super zábavný PC hry, co je zcela zadara, protože její vývoj platí americká armáda (třeba America's Army)...nebo třeba Americká armáda sponzorovala a možná ještě sponzoruje různé jiné aktivity okolo pc a videoher? proč myslíš? že by proto, aby ti, co to podepíší byli opravdu objektivně informováni...že by????

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:35
- Nahlásit

Lájoš
a co teď stím?
No já nevím, snad pro začátek trochu pokory bych navrhovala, pak snad něco vymyslíme.

Vystřílet bude nás míň a bude po katastrofě. Necháme 30-50 lidí co nic neumí na celé planetě a uvidíme.
Třeba to tak dopadne, kdoví.
Ale jedno je jistý: zbytek planety by si fakt s úlevou oddechl.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:36
- Nahlásit

fatdog
Netahej jsem Waterlooooo, to by bylo prozrazeno veškeré tajemství

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:37
- Nahlásit

Lájoš
jasně, různý úhly pohledu vždycky byly a budou. pokuď se člověku nestane nic fakt zásadního, tak se s nima rodí a umírá ve větší míře nezměněn. ale zas je pravda, že rovnováha musí bejt, takhle je to v přírodě odjakživa. bohužel tu rovnováhu člověk celkem narušil, takže se musela vytvořit nová rovnováha nerovnováhy..
já sem fakt rozenej filozof

Dasha
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:39
- Nahlásit

Nechtělo se mi to číst všechno, možná to tu už padlo, ale existuje přece možnost náhrady testování na zvířatech za testování jiné, myslím v laboratořích...určitě to píšu blbě, jsem laik,nevím přesně, jak to funguje, ale co jsem slyšela rozhovor na Českým rozhlasu s člověkem ze Svobody zvířat www.svobodazvirat.cz , nějak by to jít mělo. Jde o to, že je to samozřejmě dražší, alespoň co se týká prvotních nákladů, ale časem jsou prý výdaje nižší. Oni chápou, že testování na všech zvířatech nikdy nikdo nezruší(na to jsme moc rozmlsaní, já si taky ráda umyju vlasy šamponem a nádobí kdejakým sajrajtem), ale chtěli by aspoň prosadit zákaz testování na primátech...Tak fatdogu, pusť se do mě!

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:39
- Nahlásit

aren
Já jdu taky ven, ale fakt kulím oči, co je možné člověka napadnout, že jako kdo poukáže na utrpení zvířat, tak je hysterka páč ubohým holčičkám v Africe dělaj obřízku
musíš zapnout neurony a oči ti přestanou koulet...

tak proč se tu denně nenavážíš do těch, co mají něco společnýho se služebním výcvikem a služebními psy?? a když už ne denně, tak proč jsi tu ještě nikdy do nich "nešla"??? není to tak pohodlný viď? mnohem pohodlnější je vyjádřit svou solidaritu a nesouhlas k nějakým pokusům, vůči kterým od tebe stejně žádná aktivita očekávína není...kdežto kdyby jsi se obula do někoho, co dělá třeba služební psy, tak bys byla proti někomu konkrétně že? a to už nejní tak pohodlný?

nebo proč nejsi proti kastraci slepeckejch psů? proč maj chudáci ta zvířata trpět kvůli tomu, že nějakej člověk je slepej, co??? no proč??? nebo proti tomu taky bojuješ? asi ne, že? to by Ti totiž mohlo ubrat na oblíbenosti, že?

Dasha
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:41
- Nahlásit

eva od jondy
tak víš co, mám nápad, pojďme si prostřelit koleno, ať pak máme fundovaný názory!

Anka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:42
- Nahlásit

Tak ako píše Dasha, v dnešnej dobe sa už pokusy na zvieratách dajú nahradiť...
Pre mňa naďalej ostávajú pokusy na všetkých zvieratách NEZMYSELNÉ!!!

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:43
- Nahlásit

Dasha
.Tak fatdogu, pusť se do mě!
proč bych se do Tebe pouštěl? dyk ty za to nemůžeš...no tak at zmenej ty chytraci hospodarskej model tyhle planety a mozna se prestane testovat no?

a mas predstavu, kolik tech tebou zminenych primatu rocne umre kvuli pokusu a kolik treba tech psu pri sluzebnich zasazich nebo v armade ci kdekoliv jinde pri "pomoci cloveku" asi moc ne, ale to nevadi...zachranuj tech sedm a pul opice

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:44
- Nahlásit

Dasha
hele ty já mám vodjakživa, vo tom žádná
to koleno si ale prostřelim až po vycházce-můžu??-z pohodlnosti
OT- asi ti pošlu mejlem šifru, schválně estli to vykoumáš, ty fundovaná!!!!!!!!!!!!

Anka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:44
- Nahlásit

Je pravda, že služobný pes riskuje život kvôli ľuďom. Je to tiež na zamyslenie, že prečo by sme mali my ľudia využívať ich prácu. Ale táto diskusia sa týka pokusov, ak sa nemýlim...
A myslím, že služobný pes netrpí tak ako zviera zavreté celý život v laboratóriu...

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:45
- Nahlásit

Dasha
tak víš co, mám nápad, pojďme si prostřelit koleno, ať pak máme fundovaný názory!
ty nemusíš, ty máš tuším vystřelenej mozek, to je ještě krapet horší..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání