Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Projekt-Otevři oči
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 14:55
- Nahlásit

http://www.goveg.cz/otevrioci/index.jsp

Galadriel
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 15:32
- Nahlásit

Je mi z toho opravdu do breku. Jak tohle lidi můžou dělat zvířatům, která se nemají jak bránit. Ty jeho oči prozrazují vše . . . . .

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 16:18
- Nahlásit

Já bych navrhoval, aby se odpůrci pokusů třeba dobrovolně přihlásili místo těch zvířat nebo odmítli přijímat jakoukoliv lékařskou péči po zbytek života...to mi přijde fakt férový....

Galadriel
Jak tohle lidi můžou dělat zvířatům, která se nemají jak bránit
no děláme sami sobě i horší věci, tak proč ne těm zvířatům??

Ty jeho oči prozrazují vše . . . . .
Hele a co říkáš třeba na oči člověka s prostřeleným kolenem nebo utrženou nohou?

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 16:26 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

fatdog
proč ne
Fakt skvělej argument.

fatdog
co říkáš třeba na oči člověka s prostřeleným kolenem
Taky bezvy argument. Takže když po sobě vzájemně střílíme a ono to bolí, tak máme právo mučit zvířata?

Stejně si myslím, že proti tomu, co některé zvířata prožívají v laboratořích nebo ve velkochovech, je prostřelené koleno pohodička.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 16:39
- Nahlásit

fatdog
děláme sami sobě i horší věci

jenže lidé se mezi sebou domluví, můžou říct, že je něco bolí nebo je jim něco nepříjemného! Ale zvířata bohužel mluvit neumí, jsou bezbranná a neumí se bránit.
Myslím, že by Ti taky nebylo příjemné, kdyby do Tebe někdo píchal třeba buňky rakovinu a pak se ji teprve snažil nějakými neznámými léky léčit. Pak bys měl šanci 50 na 50 - zabere, nezabere . . . . .

Erynka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:14
- Nahlásit

fatdog
Koukni se na ta videa a pak jestli tady budeš porovnávat nějakou ustřelenou nohu s tokovým utrpením zvířat jaká prožívají,tak v tom případě jsi docela dost smutný případ a je mi tě opravdu líto.

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:19
- Nahlásit

Galadriel
jenže lidé se mezi sebou domluví, můžou říct, že je něco bolí nebo je jim něco nepříjemného! Ale zvířata bohužel mluvit neumí, jsou bezbranná a neumí se bránit.
Milá nejvyšší Elfko, je opravdu vidět, že jsi již dlouho nezavítala do říše lidí......člověk jakože normálnmí člověk je proti zájmovým skupinám stejně bezmocný jakožto to zvíře.....leda, že by utek a to může i to zvíře.....zkus prosím častěji zavítat mezi nás lidi...

Myslím, že by Ti taky nebylo příjemné, kdyby do Tebe někdo píchal třeba buňky rakovinu a pak se ji teprve snažil nějakými neznámými léky léčit. Pak bys měl šanci 50 na 50 - zabere, nezabere . . . . .
tak takhle nad tím ta opice nejspíš nepřemejšlí, že? ona má prostě jen strach...a víš, kolik třeba profesionálních americkejch vojáků má strach? myslíš, že věděli, do čeho jdou? že si uvědomovali realitu? a když třeba pábůh či elfi daj a oni se vrátí z vymýtání ďáblů či teroristů či obecně nepohodlných zpět domů, víš co z nich je? ne ze všech, ale z mnohých.....víš, kolik je jiných podobných příkladů?

aren
milá Aničko, tys opět bvedle jak ta jedlička ty sosničko jedna ušatá.... já neodargumentovával správnost takového jednání, já jen psal:no děláme sami sobě i horší věci, tak proč ne těm zvířatům??

chápeš ty naše kuřátko chytroučké?

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:22
- Nahlásit

Erynka
Koukni se na ta videa a pak jestli tady budeš porovnávat nějakou ustřelenou nohu s tokovým utrpením zvířat jaká prožívají,tak v tom případě jsi docela dost smutný případ a je mi tě opravdu líto.
ale běž, ty jsi ale chytroučká.......víš, jak bolí ustřelená noha? na co všechno u toho ten mladej kluk třeba myslí, když se mu to stane a jak tím trpí?
ta zvířata to maximálně vnímají jako strach a bolest a zvířata bolest umí přijímat poněkud jinak než lidské hysterky.
A jinak jsi moc hodná, že je mi Tě líto...ještě zkus mi prosím vylíčit, z čeho jsi vydedukovala a jak, co je větší míra utrpení...dík.....

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:24
- Nahlásit

Hele vy dojaté hystorky, co kdyby jste pro ta zvířata začaly teda něco dělat a hned na tomto foru se začala navážet do lidí, co připravují psy pro služební použití.....kdy ty psy cíleně cvičíme k tomu, aby trpěli za nás...co vy na to? Zkuste ty lidi přesvědčit o tom, že je to spatně......co vy na to vážené hystorky?

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:30
- Nahlásit

fatdog
Čau pane, už je netrap to nemá smysl. Ti totiž vydí jenom sami sebe a nic okolo stím spojené.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:33
- Nahlásit

fatdog
v něčem máš možná pravdu, ale i Ti američtí vojáci se sami do armády přihlásili a musí s tím počítat. A je to pro ně práce, berou za to peníze a taky zabíjejí, někdy neprávem! Neříkám, že je správné, co zažívají a vím, že to pak nemají jednoduché. Ale ta zvířata se k těm pokusům sama nehlásí!
A že mají jen strach? No promiň, tím mi chceš říct, že je ty pokusy nebolí!? Když Ti někdo dává opětovně elektrické výboje do mozku, no, nevím, jak by jsi se asi tvářil . . . .

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:36
- Nahlásit

Lájoš
už je netrap to nemá smysl. Ti totiž vydí jenom sami sebe a nic okolo stím spojené.
To je docela dobrej vtip. Takže soucit s druhými je pro tebe zahleděností do sebe?

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:44
- Nahlásit

aren
Nechci se tě nijak dotknout ani ti nic zlého přát, ale čistě hypoteticky: Jsi smrtelně nemocná. Projevila se u tebe rakovina a ty jsi měla možnost se poohlídnout zpátky a zjisti, že kdyby bylo více pokusů zprávným směrem mohlo by ti to zachránit život. A ono houby, bylo přece více lidí co chtělo zamezit pokusům na zvířatech a tím pádem zkončíš pár metrů podzemí. Co jse na to podívát takhle.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:46
- Nahlásit

aren
nebo ty raději umřeš?

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:50
- Nahlásit

Galadriel
v něčem máš možná pravdu, ale i Ti američtí vojáci se sami do armády přihlásili a musí s tím počítat
ty jo,a le vonise povětšinou normálně nechali zblbnoutr lžema stejně jako tady my, víš? Jenže lžema těch nedotknutelnejch...takže je to OK...rozhodli se pro vstup do armady asi stejne dobrovolene jako my pro vstup do EU .....

aren
To je docela dobrej vtip. Takže soucit s druhými je pro tebe zahleděností do sebe?
pokud je falešnej pokryteckej nebo sebelítostivej tak je to mnohem horší než ta zahleděnost

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:52
- Nahlásit

Lájoš

Ahoj taky pane.

Nechci se tě nijak dotknout ani ti nic zlého přát, ale čistě hypoteticky: Jsi smrtelně nemocná. Projevila se u tebe rakovina a ty jsi měla možnost se poohlídnout zpátky a zjisti, že kdyby bylo více pokusů zprávným směrem mohlo by ti to zachránit život. A ono houby, bylo přece více lidí co chtělo zamezit pokusům na zvířatech a tím pádem zkončíš pár metrů podzemí. Co jse na to podívát takhle.

ale nooo tak, když chytne Aren rakovinu, tak pan Desenský možná udělá vyjímku a vyléčí ji to tachyonizovanými nástroji...

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:52
- Nahlásit

Lájoš
A co se na to podívat takhle: je správné, aby stovky, tisíce jiných bytostí umírali v bolestech kvůli tomu, aby si člověk mohl prodloužit život? Je opravdu člověk tak cenný a úžasný, aby byl hoden takových obětí? V čím projevuje tu svou cennost a úžasnost? Bezohledností? Pýchou? Ničením planety? Válkami? Přežíráním? Býčími a psími zápasy a podobně?
Nebyla by na místě spíš úcta k životu jako celku, úcta k přírodě, úcta a ohleduplnost k jiným bytostem, a snažit se spíš o kvalitu života, který by byl pro okolí požehnáním, než o jeho délku za cenu krutých obětí na jiných životech?

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:53
- Nahlásit

Lájoš
ty raději umřeš?
Stejně umřu. Ty taky.

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:56
- Nahlásit

aren
A co se na to podívat takhle: je správné, aby stovky, tisíce jiných bytostí umírali v bolestech kvůli tomu, aby si člověk mohl prodloužit život? Je opravdu člověk tak cenný a úžasný, aby byl hoden takových obětí? V čím projevuje tu svou cennost a úžasnost? Bezohledností? Pýchou? Ničením planety? Válkami? Přežíráním? Býčími a psími zápasy a podobně?
Nebyla by na místě spíš úcta k životu jako celku, úcta k přírodě, úcta a ohleduplnost k jiným bytostem, a snažit se spíš o kvalitu života, který by byl pro okolí požehnáním, než o jeho délku za cenu krutých obětí na jiných životech?

Ale jooo Aren...nikdo ti to nebere...ale v tom případě začni u sebe a začni odmítat veškerou lékařskou péči...máš totiž představu, kvůli kolika dnes již běžným lékařským postupům a medikamentům museli v minulosti umírat spousty zvířat i lidí?
Bojkotuj třeba ty cirkusy, třeba ty kožešinové farmy .....a co říkáš n ty služební psy??? STejně jsi tu poměrně často, tak proč nejdeš proti tomuto využití psa? Proč? Proč zde raději kolektivně pláčete nad vylitým mlékem, když vedle se teprve začíná vylévat, ale tam stím neděláš nic? Proč? že by jen tak na oko? co?

Erynka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:01
- Nahlásit

fatdog
Jo mě se zdá že chytroučký si ty když víš jak zvířata přijímají bolest.Nedělej tady hystorku o opuštěným vojáčkovi jo?Nebo za tu hysterku pokládáš sebe?Ono je velkej rozdíl jít bojovat za prachy a vědet do čeho jdou a věř že vojáků co to dělají znám opravdu hodně a všichni pro peníze,a je rozdíl přitáhnout zvíře do klece nakapat mu sračky do očí a čekat jestli oslepne nebo ne.Nevidíš v tom rozdíl ?Jestli ne tak jsi jenom další ubožák bez srdce.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:03
- Nahlásit

aren
Tak se na to dá taky dívat, ale jsme lidi a věčina nás si připadá něco víc jak ten pes. Nebo proč teda nějaké jiné zvíře neovládlo planetu jako lidé? Je to prostě tak jak v potravním řetězci. Nebo ty nebudeš nikdy jíst maso, veškeré živočišné výrobky, nebo se nebudeš nikdy v životě malovat, nebereš žádné prášky, atd. (všechno je stím spojené). Tak co tady kážeš když toho sama dobře využíváš?
fatdog
Mám pocit že Arenku chytne něco úplně jiného. A nebuď vstahovačný, ty jsi možná na úrovni hraboše tak jak já

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:05
- Nahlásit

fatdog
Hele a co říkáš třeba na oči člověka s prostřeleným kolenem nebo utrženou nohou?
Je mi to ale úúúplně fuk!

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:05
- Nahlásit

fatdog
Bojkotuj třeba ty cirkusy, třeba ty kožešinové farmy .....a co říkáš n ty služební psy???
Však tohle všechno bojkotuju, to je přece to nejmenší.
Horší je to s léky, například.

Erynka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:08
- Nahlásit

fatdog
S tím vstupem do armády jsi mě opravdu rozesmál.Oni je tam chudáky všechny donutili jít a všechny je tam tak zblbli že už nemohli vystoupit?To je vážně děsná smůla .

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:09
- Nahlásit

aren
Jo ale u mě to nebude již dlouho trvat
Erynka
Máš pravdu je v tom rozdíl, lae ty jsi si taky nemohla vybrat proč se narodíš. Není to holt osud? Nebo jsi si mohla vybrat, že se narodíš bohatá, klukama oblétávaná? Nemohla tak co. Někteří se holt proto narodí. Nebo kolik by mě stálo aby jsi šla dobrovolně na nějaký pokus?

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:10
- Nahlásit

Lájoš
Tak co tady kážeš když toho sama dobře využíváš?
Takže za prvé: Nevyužívám. Opravdu nejím maso, nemaluju se ani nevoním, prášky které beru jsou části rostlin.
A za druhé: i kdybych to já využívala, znamenalo by to, krucišpagát, že to, co děláme zvířatům je OK? Co je to za argument?

Erynka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:13
- Nahlásit

Dělejte všichni pokusi na zvířatech :nebudete se muset dívat do očí člověka s utrženou nohou a prostřeleným kolenem.AMEN

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:14
- Nahlásit

fatdog
proč nejdeš proti tomuto využití psa?
Fakt nevím, co máš na mysli. Nemůžu jít proti všemu, co existuje, jsem jen jeden člověk. Dělám to, co já považuju za dobré a domnívám se, že když víc lidí bude dělat to, co opravdu úpřimně považují za dobré, tak se ten svět vážně může zlepšit.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:14
- Nahlásit

fatdog
nechtěla jsem se radši vyjadřovat, znáš můj útlocit a navíc přes víkend moc u poče nejsem, ale..
mám pár návrhů...
co třeba přestat testovat kosmetiku-spektrum je už široké a kdo chce, ať testuje na modelech atd..
co třeba netestovat stovky nových léků, který maj stejnou účinnou látku, krabičku, ale jsou od různých firem..
vím, že já osobně tomu nepomůžu, ale nepřijde mi jako problém vzdát se zkoušení nových a lepších léků, na banální problémy používat bylinné přípravky atd..
nedělat přiblblé testy, jestli zvíře cítí bolest, jestli je člověk schopný mu přivodit depresi, deprivaci, což ví každý jedinec se špetkou citu...
kdyby byl každej útlocitná hysterka, která dodržuje pravidla, věř mi, že by se zvířata měli líp... stejně jako by markantně přibylo vegetariánů, kdyby si zvířata lidi kupovali zaživa a museli zabíjet sami.
the end

Anka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:16
- Nahlásit

A k čomu sú nezmyselné pokusy? Nie každý pokus je kvôli liekom a liečivám.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání