Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Z klece ven
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 10:10
- Nahlásit

Možná jste to neviděli:
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10119576319-f enomen-dnes/207452801370029-19.07.2007-22:35-z-kle ce-ven.html

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 10:25
- Nahlásit

aren
Mě to nejde pustit,vždycky mi to schodí počítač!
Napiš mi co tam je,prosím.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 10:43
- Nahlásit

jablunka
Mě to nejde pustit
To je mi líto. No, o zvířatech v lidské "péči" - pokusných, kožešinových, o názorech lidí na to, protestních akcích a tak podobně.
On je to dost dlouhej pořad na to, abych Ti to mohla jen tak povyprávět. Třeba se dostaneš k lepšímu počítači.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 10:52
- Nahlásit

aren
I tak díky.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 11:08
- Nahlásit

já jsem to viděla v televizi. Bylo to o tom, že ochránci zvířat bojují proti pokusech na zvířatech-třeba, že se zavřou do klece na protest. Nebo tam byl chlap co měl zvířata, které pak skončili na kožešiny a nejvíce mě dostal jak prohodil nějakou větu, že ty zvířata do té smrti netrpí. No bylo toho tam více.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 11:09 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

jablunka
Tak se koukni aspoň sem: článek ze 7.7. Martin Balluch
http://www.sblog.cz/katina..
Jak lidi umí spolupracovat, i když, v tomto případě bezúspěšně.
Ten plakát, co tam visí, je za Barryho Horna, který držel hladovku na protest proti vivisekcím, posléze hlady zemřel.

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 11:40
- Nahlásit

aren
kdyby žil, mohl "bojovat" účinněji

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 11:47
- Nahlásit

mac1
kdyby žil, mohl "bojovat" účinněji
No, myslím, že udělal celkem dost:

"Barry Horn byl odsouzen v prosinci roku 1997 na 18 let ve věznici s nejvyšší ostrahou poté, co byl usvědčen z několika žhářských útoků na prodejny mučitelů zvířat. Jeho dovolání bylo zamítnuto a jeho trest se tak stal vůbec nejvyšším, jaký kdy aktivista za osvobození zvířat obdržel. Již v roce 1998 se ocitl na pokraji smrti při 68 denní hladovce proti pokusům na zvířatech, kdy již přestal vidět na jedno oko a slyšet na jedno ucho. Úplnou hladovkou se snažil přimět britskou vládu, aby zakázala pokusy na zvířatech."

A co pak už zmůžeš, ve vězení.
Mimoto ten zákaz vivisekcí se v Británii prosadit povedlo.

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 11:50 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit

aren
doufám, že se za něj modlíš.....za hrdinu.....

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 12:53
- Nahlásit

aren
který držel hladovku na protest proti vivisekcím, posléze hlady zemřel.
Všechno co jsem tam vyděla,je děsivé,aale pravdou je,že mi jeho smrt přijde zcela zbytečná.To,že ze sebe udělal mučedníka,už žádnému zvířeti nepomůže.

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 13:06
- Nahlásit

jablunka
no ono obecně zde popsaný systém projevování nesouhlasu a boje za lepší zítřky poté, co byl usvědčen z několika žhářských útoků na prodejny mučitelů zvířa mně přijde poněkud prapodivný

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 13:27
- Nahlásit

Jednou na holešovické tržnici mi týpek nabízel takové ty kočičky a pejsky v košíčku, co jsou dělané z jiných kočiček. Jsem ho už neměla jak jinak odpálkovat, bo prudil a furt se chlubil, že je to z pravé kožešinky, tak jsem mu teda řekla něco v tom smyslu, že teda tím hůř, že nepotřebuju kůži staženou v Číně zaživa, tak mi řek, že jsem piča. Co si pak můžeme o takových lidech myslet, že ano

Galadriel
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 14:07
- Nahlásit

Tvrzení těch lidí, že ty zvířata netrpí, mě opravdu fascinuje! Zvířata jsou evidentně ve stresu a ještě k tomu ta fyzická bolest, kterou musí vydržet, fakt humus.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 15:01
- Nahlásit

Mně dostalo, jak obrovsky "užitečné" a "nezbytné" pokusy se vlastně taky se zvířaty provádějí:

"Hlavním zaměřením ONPRC (v Oregonském národním centru pro výzkum na primátech) je obecný výzkum včetně reproduktivních a behaviorálních studií (zahrnujících experimenty mateřské deprivace, kdy se zkoumá stupeň strádání matky po odebrání mláděte; tyto experimenty se provádějí opakovaně na celém světě) a studií drogové závislosti březích opic."

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 15:08
- Nahlásit

aren
a ty víš, k čemu to je či není dobré?

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 16:29
- Nahlásit

fatdog
ty víš, k čemu to je či není dobré?
Ne, to netuším. Ale kdyby to někdo fakt nutně potřeboval vědět, tak mu to zvoleje řekne téměř kterákoliv máma a kterejkoliv feťák.

fatdog
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:27
- Nahlásit

aren
ty joooo ta to jooo...huž ti rozumím...a je mi jasný, že za to fakt nemůžeš?
a hele? kolik jo? 45 nebo 47?

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:48
- Nahlásit

aren
Tak mi to prosím prozraď

aren
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:00
- Nahlásit

Lájoš
Tak mi to prosím prozraď
jako co?

Lájoš
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2007 18:13
- Nahlásit

aren
ty víš, k čemu to je či není dobré?
Ale kdyby to někdo fakt nutně potřeboval vědět, tak mu to zvoleje řekne téměř kterákoliv máma a kterejkoliv feťák.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání