| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:38
- Nahlásit
Hele holky, tak jsem teď koukala na seznam členů na výcvikový víkend v říjnu v Hranicích na Moravě a našla jsem vás na seznamu Tak to se tam uvidíme ;)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:54
- Nahlásit
younglady
Taky pojedu , ale ještě jsem nebyla schopná se přihlásit . S Víkendovky, které dělá Verča jsou super!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:56
- Nahlásit
Frog
noooo hele, brala 15 psovodů a už jich je tam 19, tak ti nevim, jestli bude ještě někoho přibírat
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 12:04
- Nahlásit
younglady
To nevím,ale snad jo . Uvidíme, třeba někdo odpadne .
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 12:07
- Nahlásit
Frog
jj zalohy se maj platit do 5.9. tak si myslim, že při placení se to občas stane že někdy vypadne
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 18:01 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Supéééér, to je fajn, že se uvidíme, beru i Draka. Snad stihnu tu zálohu. To zas bude doma keců Young, co máš vlastně za pesu, něco malého??
Ubytování je tam luxus, zrovna včera jsem mluvila s Marcelem, že jsou tam samé šikovné pejskařky, které umí dobrou rybičkovou pomázanku, kterou budu znovu požadovat
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 21:14
- Nahlásit
Mucholabka
Mam parsonku Abby, ale jedu tam hlavně s našich kníračkou, teď jsou jí něco přes tři měsíce, velká černá, jmenuje se Misty. Abby tam beru spis jen na kukandu Navíc ani nevim jestli nebude hárat (měla začít už před čtrnácti dny a zatím ani náznak), takže to je především kvůli maličký.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 21:33
- Nahlásit
younglady
S tebou jsem se vlastně před časem domlouvala na pohlídání Bucky, a pak to padlo, že? Asi budu muset vzít i Ašu, takže o zábavu postaráno
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 22:39
- Nahlásit
younglady
jj, jestli teda vse vyjde a i na zalohu nekde vyskrabnu, tak nejspis pojedu... a mozna s obema mladochama, at je taky sranda...
|