| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:30
- Nahlásit
Tak si to tak vcera vykracuju s tema myma plysakama na vychzku a najedou vidim ( teda spis slysim ) jak kolem me projizdi auto a v aute za otevrenym okynkem silenym zpusobem rve bilej pudlik. No nic pochodujem dal, auti nas predjelo a milej pudlik se tim rvanim tak vyhecoval, ze za jizdy z toho uta vyskocil. Chvilku letel, pak dopadl na silnic udelal kotrmelec, zvedl se presel do utoku ze zadu. Za nima jedouci autico se malem nasolilo, protoze kluk chudak brzdil a strhaval to, aby ho neprejel....
Psovo auto si asi po cca deseti ujetych metrech vsimlo, ze mu chybi pasazer, tak zastavilo a jeho lidi ho sli posbirat. A straaasna sranda, jak je pejsek blbouckej...
To uz jsem teda mezitim se vzpamatovala ze soku ja i psi ( tohle jsme teda jeste nevideli ), tak se lidi z psiho auta dozvedeli co vsechno jsou a urazili se a odjeli....
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 08:55
- Nahlásit
viky
No tak to my máme létajícího westíka. Naši maj westiky a dandíka a brácha vezl holky na stříhání westu a dandu. Odevřel jim vzadu okýnka, aby jim nebylo teplo a jeli. Brácha pak řiká podívej se jestli jsou holky hodný vzadu a jeho přítelkyně mu řiká, jo jedna jo a ta druhá tady nejni. Ten blbeček malej uviděl při cestě psa a normálně vyskočila z okna, odřela si držtičku a loket, ale jinak v poho. No, vůbec si nevšimli jejího skoku z auta ven. Frajerka se tam klidně promenádovala a vůbec jí nevadilo, že jí ujeli. No taky jsem se divila, jak někdo může bát tak blbej a nechat psům odevřené okna od auta, ale zase na druhou stranu ani danda ani druhej wesťa by z okna neskákali jenom Lilly je rapl. Holt se stane, někdy se nepřemýšlí....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:12
- Nahlásit
viky
James Bond by byl mnohem zajímavější, kdyby měl takovýho parťáka.
Ale jinak docela síla, no
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:39
- Nahlásit
Kamarádce takhle vyskočil na D1 ridgeback z auta, jen tak, že už ho to tam nebavilo, oni stáli v koloně, takže nic tragickýho, ale pruhy v opačném směru jeli, takže to bylo fakt o chlup.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:43
- Nahlásit
jooo ten muj blbecek si rad nechava provetrat usi z okynka...a jednou se mu asi zachtelo poradnyho ovanuti, tak zacal normalka z toho okynka lezt...uz mel pul tela venku, ale jeste jsem ho stacila stahnout dovnitr...
od te doby mam okynka otevreny tak akorat aby se do nich nevesli..a navic je mam privazany na voditku
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:46
- Nahlásit
A mně se smáli, že jsem pako, že jim nechcu otvírat okno ani do půlky, prče se bojim, že vyskočí! Pche!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:55
- Nahlásit
No ja bych to jako jeste pochopila, kdyby byl vzadu, ale on vyskocil z predniho okna a tam sedela ta holka. To znamena, ze ho musela mit na kline. Proto nechapu, jak to ze ho za prve vubec nechala a za druhe si toho vsimli az tak pozde ...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 09:57
- Nahlásit
Dasha
Tak tak, okýnka hlídat.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:43
- Nahlásit
Okýnka jsou nebezpečný i z jinýho důvodu.U náchylnějších psů může jízda s vystrčenou hlavou znamenat zánět spojivek nebo ucha.Na to bacha.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 18:03
- Nahlásit
viky
Mmmm, to Buca dělá taky. Miluje okna. Poprvé se její vášeň projevila na výcvikovém víkendu a od té doby si s dveřma nedělá potíže. Skáče i z oken v baráku a do oken taky
|