Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pozemek na cvičák
Autor Zpráva
kkathy
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 02:14
- Nahlásit

Nevíte prosííím někdo o pozemku vhodným na menší útulný cvičák na okraji Prahy (Praha 9, Praha-východ)?
Hodilo by se i pár lidí se zkušenostma do začátku Předem moc díky za všechny rady

overview
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 07:21
- Nahlásit

Ahoj, sice nevím, ale bydlím v téhle lokalitě a cvičák bych uvítala Takže jestli potřebuješ s něčím pomoct, klidně se na mě obrať

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:10
- Nahlásit

overview
co v Letňanech, někde na letišti...? Spíš se zkus poptat na radnicích

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:51
- Nahlásit

kkathy
co pronajem psi louky na osmicce?

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:54
- Nahlásit

nika00
to chceš jako zrušit psí louku nebo co?

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 11:58
- Nahlásit

jana33
ale neeee....jen ji pronajimat...nevim jak casto by byl ten cvicak...ale treba 3x na 2hodiny tydne...

kdyz jsem chodila na agility tak pronajimali skolni hriste...

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:01
- Nahlásit

nika00
No ale sem se chodí náhodně a má to být pro všechny. A taky si tam chodí sednout i lidi bez psů,to by se asi lidi vzbouřili. Mě by to teda bylo jedno,my už tam nechodíme,ale stejně mi to nepřijde jako úplně šťastnej nápad.

kkathy
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:29
- Nahlásit

nika00
Jé psí louka? To vůbec neznám, kde to je?

Sice zajímavý nápad, ale každý den stěhovat všechny ty překážky (dřevo + železo), to by bylo hustý

blanulinka1
V Letňanech cvičák už je a myslím docela slušný.Nerada bych zas lezla někomu do zelí.
Já třeba bydlím v Horních Počernicích a tady v okolí fakt nikde nic nemáme.

overview
Díky za nabídku.A odkudpak jsi?

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:40
- Nahlásit

kkathy
vim o miste, kde kdysi byval taky cvicak...a ted je to opustene a spustle misto....Praha 10, Bohdalec

driv to patrilo a nebo patri (fakt nevim jaky je osud cvicaku)
Praha 10 Vršovice
FÁČEK Miloslav

U Strže 6, 140 00 Praha 4

tel.: 602 648 743
FÁČEK Jan

U Strže 6, 140 00 Praha 4

tel.: 603 446 721

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 13:08
- Nahlásit

kkathy
jde o to, jaký "druh" cvičáku máš na mysli... Pokud "klasickej", tak ten v Letňanech je, ale pokud typově "Hafbáckej" tak takovej na téhle straně chybí...

kkathy
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:57
- Nahlásit

blanulinka1
No záleží na tom, jestli a kde seženu to místo.
Něco podobnýho by se mi líbilo, jako má Hafbo.
Třeba věnovat se i páníčkům začátečníkům, aby věděli, co si počít na cvičáku.Nezanedbávat socializaci u štěňat.Necvičit každou lekci jen řadovku.A rozdělit skupinky podle ambicí, aby necvičili ty, co chtějí jen bez tahání venčit pokaždý s těma, co chtějí trénovat na zkoušky...takže víc výcvikářů.
Anebo stopy,na některých cvičákách se nedělaj vůbec a člověk se to pak musí učit z knížky.
A taky bych chtěla, aby si tam mohli lidi kdykoliv v týdnu zajít trénovat, což taky neni všude běžný.
No plánů by bylo.Ale prozatim neni to místo, ani lidi.Mám jenom tak 2-3lidi, co by do toho šli se mnou (až bude plac).S Hafbo zatim mám společnýho jen to, že taky prodávám chovatelský potřeby

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 00:34
- Nahlásit

Orry
Děkuju za doporučení.V týdnu bych se tam chtěla zajet podívat osobně, ať vím, jestli by to připadalo v úvahu.Ale koukala jsem na netu a nenašla jsem adresu toho cvičáku... nebo je to přímo ta ulice U strže?

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 15:15
- Nahlásit

kkathy
cvicak je (byl) primo v Bohdaleckem lese....ta ulice U Strze je u kontaktu na cvicitele co tam jsou (byli). Mozna by bylo dobre zkusit zavolat na uvedena cisla a zjistit co se cvicakem je..ci co se stalo. Vim o tom miste, neb tam chodime nekdy vencit...plot je uz na pul spadly...prekazky znicene (jen kovove konstrukce), je tam i takovy pristresek. Myslim, ze hodne lidi z okoli by novy cvicak uvitalo...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 09:54
- Nahlásit

kkathy
Jestli se ti něco takového povede na 9tce, budu jen ráda... Jezdím na Hafbo přes celou Prahu (z Proseka), ráda bych šla na cvičák někdy i v týdnu, ale s mojí praovní dobou a časovou náročností na přejezd přes celou Prahu...to nezvládám... Takže my zbývají jen soboty a pokud se mi namane "nějaká akce", tak vynechám... Mám jezevčíka, takže nějakej "služební" výcvik je mi k... Jde mi spíš o tu základní poslušnost, ze začátku šlo i o tu socializaci a chci běhěm půl roku začít s loveckým výcvikem...

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 14:51
- Nahlásit

blanulinka1
jojo mam podobny "problem"...at uz je to hafbo ci agility

kkathy
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 00:56
- Nahlásit

Orry
Já se tam byla dnes podívat, a našla jsem jen něco, kde je za plotem malý dřevěný "baráček" a spousta stromů...je to ono?

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:15
- Nahlásit

kkathy
zrejme je to ono....jeste jsi mozna mohla videt zbytky nejakych prekazek...konstrukce...pozemek hodne zarostly...a ano..jsou tam stromy

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 16:38
- Nahlásit

kkathy
až něco na té 9 "splašíš" dej vědět Ráda přijdu i vypomoct...pokud to bude v mých silách a dosahu socky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání