| Autor |
Zpráva |
Janie
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:46
- Nahlásit
Ahojky, nemáte někdo nějaký tip a popř. zkušenost s dovolenou s pejskem na Slovensku? Nějaké hory a dovolená typu spaní pod stanem, turistika atd...co jsme koukali po info na netu, většinou to vypadá na striktní omezení typu pes s košíkem a na vodítku, popř úplný zákaz vstupu se psy.
Díky!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:51
- Nahlásit
Janie
Už jsem tam od rozdělení nebyl, ale dřív jsem jezdil do Rudohoří, do oblasti Muráň - Muráňská planina. Náhorní plošina, kde chovají koně. Bývalo to tam super, málo lidí a pod stan jako dělaný.
|
Janie
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 16:18
- Nahlásit
Tak co jsem koukala, tak to tam bude asi stejný případ jako u všeho ostatního, co nás tak zatím za možnosti napadlo, kde už jsme třeba kdysi dávno byli a líbilo se nám tam, ale vše to bylo tenkrát ještě bez pejsy ... "Muránska planina - Národný park - dodržiavate zákaz voľného púšťania psov a nepohybujete sa so psami bez náhubku" ... to by se nám holka po 10-ti dnech s košem (zvyklá, ale jen kde je to nutné jako MHD apod) a na vodítku (s postrojem a taháním sice počítáme, ale potřebuje se i volně proskotačit, je dost běhavá) asi zbláznila Ale dík za odpověď
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 19:59
- Nahlásit
Janie
Taky díky za zprávu, aspoň vím, že už to není co bývalo. Na Slovensku je to už asi všude v chráněných oblastech stejný. Jediná možnost je, bydlet někde mimo park a chodit na výlety do parku na dogtrekovým úvazu.
|