Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / betakaroten a bílá barva srsti
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:32
- Nahlásit

Ahojda lidi, potřebovala bych poradit. Jak víte, mám 4 měsíčního bílýho ovčáka a mám dosti problém mu vybrat vhodné krmivo-kvalitní, ale aby nezežloutl. Teď je na Proformance puppy large breed, ale nějak mu nesedí. Ráda bych vyzkoušelo třeba eagle pack, ale bojím se, aby mi nezreznul z betekarotenu, který obsahuje. Na jiném föru jsem se dočetla, že holistické krmivo potlačuje účinky betakarotenu-nemáte s tím někdo zkušenosti?? Napadlo mě ale, že ta holistika zase obsahuje třeba řasu nebo borůvky...Nemůže to způsobit změnu barvy??? Už se z toho hafana asi zbláznim. Díky moc za rady...

Kreis
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:35
- Nahlásit

Montik: Tak rozhodně nepodávej Pro-Plan, tam se zbarví, já mám vlkošedku, ale kámoš krmí holistika smetanovýho labíka co tmavnul po ProPlanu a po Holistic zatím OK

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:40
- Nahlásit

Montik
já mám taky bílého hafana - westíka, sice granule nedávám, ale dávám mu řasu, protože má trochu nahnědlý čumák a zatím je pořád bílý a to tu řasu dáváme docela dlouho

west
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:02
- Nahlásit

Taky jsem slyšela že ta "řasa" barví, ale výrobci co ji maj v granulích se dušují že ne.
Naopak já krmím Proplanem a žádnou změnu barvy nepozoruju, pejsině to maximálně chutná takže u toho zůstanu, dokud je vše OK.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 00:35
- Nahlásit

Já mám vlkošedého psa a po Eagle Pack Adult je lehce zrezlý na čumáku, ale s tím jak vypadal dřív po Acaně se to nedá srovnat. Po ní byl rezatý úplně celý. Holistic krmím jen občas, tak to nemůžu říct. Co mám opravdu odzkoušené a vím i od známých, ani náznak reznutí není po ANFu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 07:04
- Nahlásit

Já mám taky bílého psa - maltézáka, krmím Pro Planem sensitive pro malá plemena, a že by mi žloutl nepozoruji. Navíc koupu ve vybělovacím šamponu a to pak přímo září bělostí

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 09:17
- Nahlásit

Montik
Slyšela jsem že se po Purině opravdu žloutne.

Moje známá má bišonka frisé, nyní delší dobu krmí First Mate s těmi borůvkama. Hodně si to chválí, zlepšila se fence srst a září bělostí, takže se to po borůvkách určitě nežloutne.

Já krmím nyní momentálně Biomillem, ani nevím zda tam beta kar. je, či není, pročetla jsem toho nedávno tolik, že nyní bych se musela podívat. Mám také světlé psi, zatím také nežloutnou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 07:06
- Nahlásit

Taky mám bílého psa, a krmím víte čím, masenkem. Od Baileys taky beru granule Kira a nestěžuju si.

fatgod
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 09:34 - Změnil/a: fatgod
- Nahlásit

moc se mi líbí, když někdo má jako prioritu při výběru krmiva, aby mu pes nesežloutnul

možná pořídit lepší krmivo a bělit potom Vanishem, Savem nebo kdyby nezabralo tak HNO3.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání