| Autor |
Zpráva |
fatdog
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 14:26
- Nahlásit
moc se nesměj nebo půjdeš do hareštu se mnou....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:08
- Nahlásit
Garfield
Přečteno na jeden nádech a trvalý výbuch smíchu.
Souhlas chůdě chvdí nezklame a i za cenu vlastního zdraví pobaví každého kolem sebe.Jo jo gentleman a karakter
argosek
no ja nevim, kdo nam tu dotah ten....vis co.
ty joo nerikej to, philipa to pohorsuje
jo a predstav si, že ta kráva chovatelská mi zas prudí mailboc svýma kidama o důkazním materiálu, ona je ještě vypatlanější, než se tu prezentuje, no nic, musel jsem ji odstřihnout, já ji varoval, že ta je sviinstva již číst nebudu....je asi těžce naštvaná protože chuděra píše stále dál a dál ač ji vůbec neodpovídám ... asi by si měla dát s dášou skotskej střik a pak by měly obě zdenknout
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:35
- Nahlásit
a pak, že ta lidová úsloví nejsou super, třeba, kdo se cítí, ten se .....ale je jasný, že ta potrefená husa jsem já
A s tím vlastním zdravím to mám chápat jak? Jako, že mně někdo ublíží? Bojíííím, tak bych to rád věděl
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:50
- Nahlásit
Erin
btw jsem plkša a žádný chůdě
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 21:18
- Nahlásit
fatdog
Ale co Tě nemá člověče,zase chápeš poněkud v jiné rovině
jo a predstav si, že ta kráva chovatelská...mám pokračovat?Asi ne,že?! Na Tvý názory mám rezistenci docela slušnou a hlavně jiné priority ,než mlátit práznou slámu po netu a a navíc s takovým kynologem jako jsi ty.Ale neber si to osobně Kadlíku Berbere alias chvd,schizofrenio,Mr.Puňto
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 21:25
- Nahlásit
Erin
Chele, že Tobě zas došly tyyy nooo medikamenty pro pig-menty?
No jo...moooc mě to mrzí, ale v Tvý rovině já fakt nechápu, na to nejsem ještě dost vyzrálej a asi nikdá nebudu.
Hele a proč nemlátíš prázdnou slámu s kynology? A třeba s gynekology jako že jooo?
Berbere jo? ))) Dyť nepíšeš nic špatnýho ni? ))
A ty si to taky neber osobně zdeništo střeštílkovatá alias nejumíň deset nicků, za kteé se navíc stydíš tak, že se k nim ani nehlásíš....
hele jinak nechápu, proč tady zase reješ...já ti slušně odpověděl na Tvou otázku a tobě se to zuase nelíbí...no ty musíš mít holka ten život těžkej.,....no ty jak ty, ale ti chlapi ...
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 21:26
- Nahlásit
Erin
o a predstav si, že ta kráva chovatelská...mám pokračovat?Asi ne,že?
jo a hele proč to tu píšeš stále dokola?
máš jako pocit, že se Tě to nějak týká?
nebo proč?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 21:28
- Nahlásit
Erin
! Na Tvý názory mám rezistenci docela slušnou a hlavně jiné priority ,než mlátit práznou slámu po netu
tak to zas jo, ostatně je to perfektně vidět
|