| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:14
- Nahlásit
Nevíte někdo co znamená v německém PP toto:
zkratka NHSB u čísla zápisu - je to nějaký registr? protože u jména psa není název chs
HD A - vím, že je to stupeň DKK, ale je mi divný, že tam je jen jedno písmeno jakoby pro jednu nohu a to u všech psů. Jak se tedy pozná, jak jsou na tom obě nohy?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:09
- Nahlásit
Maya
Wami to tu popisala, co sa tyka DKK. Ta skratka, to by som tipovala tiez na register, ale to je len tip
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:27
- Nahlásit
pigie
Dík, to jsem ani netušila, že tohle téma ohledně DKK už tu proběhlo. Snad bude někdo vědět i tu zkratku nápisu.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 07:33
- Nahlásit
Maya
tipuju, že to je Nederlandshondenstamboek - holandská plemenná kniha psů...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 09:00
- Nahlásit
Mmartin
Holandsko mě teda nenapadlo, díky, prozkoumám to. Jen je mi divný, že je tam jen jméno psa bez názvu chs, protože jde o plemeno, kde není důvod zapisovat do registru. Nebo je to v Holadnsku běžné neuvádět název chs i přímo v plemenné knize?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 09:03
- Nahlásit
Maya
odkaz treba tady
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 09:03
- Nahlásit
Maya
Hm, ja som dokonca teraz videla psa, ktory nema v PP nazov chov. stanice. Vola sa proste Nero, je to fundlak. Tiez netusim odkial pochadza... Teda, ktora krajina.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 11:03
- Nahlásit
To jsou teda věci, já si vždycky myslela, že ve všech FCI zemích jsou podmínky pro vydání PP stejné a u nás přece tam musí být název chs. Ale jak je vidět, tak asi někde ne.
Asi to tedy bude to Holandsko.
|