Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Krmivo do 700Kč
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:32
- Nahlásit

Ahoj lidičky,potřebuju poradit s krmivem do 700Kč/15kg.Kolega mě poprosil,jestli bych mu něco nemohla najít.Dávali Chicopee,ale to už jim pes nechce žrát.Víc do toho nedá.Je to fenka GR, 2 roky stará.

Nemám čas tady pročítat diskuse,tak zakládám novou.

Moc děkuju

fromeli
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:36
- Nahlásit

abby
no co mě tak napadá - Fitmin, Eminent, Brit

viky
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:37
- Nahlásit

abby
co Happy dog rada se jmenuje tusim Sport line nebo tak nejak 20 kg 798 czk...

fromeli
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:40
- Nahlásit

Sportmix, Nutrican

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:46
- Nahlásit

abby
A co Duck

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:56
- Nahlásit

do 700Kč/15kg
Klasická Acana je 800/15kg.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:59
- Nahlásit

800 za to nedá.I na těch 700 se tvřil,že je to hodně.

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:08
- Nahlásit

abby
rozumnej je docela Brit. Muzu ti dovezt adultku pro velka plemena 15 kg / 480,- , doufam, ze v dohledne dobe pojedu na Brno.
(Mam prerusenou ale zivnost, takze to muzu prodat akorat jako soukroma osoba...)

Jinak ja pokud jsem na akcich a netaham s sebou maso, a nemam suseny, tak toho Brita taky smecce davam...

Bela
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:17
- Nahlásit

wamiMam prerusenou ale zivnost,
uz nerobis ten e-shop?

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:17
- Nahlásit

Koupila bych krmivo Brit - zátěžovku do 560 Kč Brno

abby
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:19 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

wami

Takže bys mi doporučila Brit.Já koukala na ten Fitmin.On na to spěchá,takže to budu muset koupit jinde.

A soukromě teda ještě prodáváš.Já pořád řeším ty popruhy do auta.Konečně jsem si pořídila metr,tak můžu měřit.O víkendu jsem trochu přešívala ten popruh od tebe.Pořád se jí to přetáčelo a třeba jí z toho vypadla packa ....

šárka

Musí to být normální krmivo.Je to pes na dvorku,kterej se dostane ven jednou za týdenTeď ještě chtějí chovat

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:34
- Nahlásit

Bela
jo, ale kvuli problemum s jednim dodavatelem mam ted prerusenou do zari zivnost...

Šárka
zatezovka pro psa bez skutecne aktivni zateze je podle me prece jen blbost, pes to bud prose*e, nebo mu to muze zbytecne zatezovat ledviny. A aktivni zatez vypada hodne jinak, nez jak tu vetsina z nas se psama funguje, a to se jim aspon nejak venujem...

abby
Fitmin mi sedel pred zmenou receptury, pak psum nejak nesedl, ale jinak bych ho doporucila taky, nicmene jako relativne levny kvalitni zradlo jde i ten Brit. Na seniorce mam dedka i pritulovui biglicu, mladi kdyzuz, tak adultku, a jsou to jedny z mala granuli, ktery jimi neprojdou jak prutokacem i po nahlem prechodu z masa...

Jo, pasy tu mam nakoupeny, to se poresit da...

abby
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:43
- Nahlásit

wami

A máš velikost M?Myslím,že když jsem jí to bajoko měřila,tak to vyšlo na to M.Ale už mám normální krejčovský metr,tak ji změřím pořádně.

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:55
- Nahlásit

abby
800 za to nedá.I na těch 700 se tvřil,že je to hodně.

Se mi zdá že pán chce hodně muziky za málo peněz a co když nic levného nesežene, to bude pes o hladu?

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:06
- Nahlásit

Můj pes měl problém, že byl hubený, tak proto zátěžovka.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:10
- Nahlásit

west

hodně muziky za málo penězAsi takJá už ho neřeším.Nalamentovala jsem se dost a nemá to smysl.On si o mě myslí,že jsem šílenec a já to samé o něm.Teď jsem ještě nelida,protože nechám Abby kastrovat.
Já chci za ty peníze,co je do toho ochoten dát,najít to nejlepší.Když jsem mu řekla,že pro březí fenku pak bude muset koupit něco jiného,tak na mě koukal jako na blba.

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:12
- Nahlásit

abby
Tak nechápu proč se na něho nevykašleš, ať si poradí sám vševěd a svou fenku chci taky nechat kastrovat a je to můj problém ať se to někomu líbí nebo ne.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:12
- Nahlásit

abby
ach jo, to je smutné, že tak šetří na své feňuli

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:17
- Nahlásit

Monty
To víš velký psi toho sežerou hodně, my s gaučákama můžeme koupit granule za dva tisíce páč to máme na dlouho.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:26
- Nahlásit

west
no jen mi to příjde fakt hrozné, však ty víš, co mám za hafana a je to docela dost velkej váhový rozdíl a dám skoro tolik peněz měsíčně za jeho žrádlo co ten dotyčný, za 15 kilový pytel granulí....

abby
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:27
- Nahlásit

Tak ty granule je to poslední.Loni šel na očkování a když jsem mu řekla,ať nezapomene na odčervovací tablety,tak to slyšel prvně.A to je pořád něco.Pes je venku,nemá svoje místo,ven se dostane jednou za uherák a to jen na vodítku,protože jinak by utekla ....

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:28
- Nahlásit

abby
Se divim že vůbec ví že pes má taky něco žrát.

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:31
- Nahlásit

Monty
No jo domácí strava se prodraží že jo,ale co bysme jim nedaly já když spočítám denní dávku granulí tak mi to vyjde asi tak na 20Kč? plus nějakej ten los. olej, alavis, nějakej ten pamlsek tak to může být max. 30kaček za den, ani ne x 30 dní tak se tam tady dostanu no.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:34
- Nahlásit

abby
chudák fenka, tak proč si jí pořizoval???

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:39
- Nahlásit

Monty
Tak jsme asi zase jedny z mála co se můžou pro svýho hafa rozkrájet, ale zase razim názor že pes si sám neřekne co by chtěl tak mu musíme dát to nejlepší podle našeho vědomí a svědomí.

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:40
- Nahlásit

west
domácí strava se prodraží že jo
ani ne
se syrovym masem a prilohama krmim dohromady 90 kg psu za cca 30-40 kacek na den...
s granulema by me to vyslo na dvojnasobek...

ale to je male OT, jinak je to stejne spis o principech panu...

abby
velikosti mam vsechny, barvy v podstate rozumny...

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:42
- Nahlásit

west
tak jedny z mála asi ne, ale je mi líto těch psů co majitelé na nich šetří a ještě jim nedopřejí pohyb a podobně...

abby
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:43
- Nahlásit

Já nevím.Ten pes je u jeho babičky.Babičky měla vždycky voříšky.A když umřel ten poslední a ona chtěla dalšího,tak kolega řekl,že ne,protože až babička umře,tak voříška zdědí on a proto to musí být "normální" pes.Takže je u babičky,ale je jeho.Musí se o něj starat,krmit ho,... Babička bydlí hnedka vedle.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:51
- Nahlásit

west

Tak já nevím,krmím Duckem,pro čtyři bafany mě to na měsíc vyjde asi na 1500kč a do toho ještě vyvařuju,ale to jsem nikdy nepočítala,protože maso mám za hubičku a vločky a těstoviny kupuju pro celou rodinu ve velkým.A dobrůtky máme tak nějak samozřejmě.Nemám pocit,že bych je nějak šidila.

west
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:58
- Nahlásit

jablunka
dyť já na nikoho neútočim jenom říkám kolik mě to třeba vyjde na měsíc ale to se nedá určitě takhle zobecňovat, někdo má malé plemeno jednoho psa a dopřeje mu všechno a druhej má obrhafa a šetří na něm, tak to bylo myšleno, snad sem nikoho neurazila.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání