| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 21:47
- Nahlásit
Prosím, potřebuji nutně granule Biomill kuře,rýže pro malá plemena, a také jehně pro malá plemena. Obj. jsem je na jedněch stránkách, a bohužel mi nyní přišel mejl, že jsou mimo Prahu, a budou až za týden, obj. jsem odkládala, a teď to mám, nemám doma ani jednu granulku, právě vše dožrali.Sice jiné krmení mám, ale nechtěla bych je na týden zase mást jinými granulemi.
Prosím kdo by jste věděl kde je v Praze sehnat, nebo kdo by dovezl nějaká služba, tak mi tu prosím nechte kontakt. Budu ještě hledat, zatím jsem našla něco mimo Prahu, ale nyní už je pozdě na to, abych někoho obvolávala. Nemusí být z Prahy, vozí to i odjinud, zkusím se juknout na můj pes , zda to tam nemají, díky za pomoc.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 21:53
- Nahlásit
Zkuste si najít CHS briardů,Barbar Beskydy-tak nějak, MVDr Zapletalová,co vím, tuto distribuci dělala.Jistě Vám řekné 100% přesné info
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 21:55
- Nahlásit
emikami
http://www.briards.shop4you.cz/shop_engine.asp?mai n=kontakt
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 22:09
- Nahlásit
mac1
tady právě nejsou a já to dříve nevěděla, vidíte to někde napsané ?? Já ne. jsem slepá???? asi jo.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 23:29
- Nahlásit
jako prolistuj to tady...tady mají Biomill jen nevím jakej..ono stačí googlit a nezakládat kupu novejch threadů...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 23:39
- Nahlásit
sarax
Jo tak na Max Canin jsem fakt zapoměla, dokonce vozí i po Praze zdarma. No já hledám už dvě hodiny, ale všechno je to mimo a poštou a do několika dnů, kdybych to sem napsala až v noci, když bych nic nenašla, už by se mi nikdo nemusel ozvat, jsem si řekla, že to napíšu sem jako první a pak se dám do hledání, kdyby náhodou někdo věděl......
No tak snad se nic nestalo , ne?
Jinak, paní je sice mimo Prahu ale je tak ochotná , že se to vyřídí jinak, takže zítra si holky zřejmě opět smlsnou. Díky.
|