Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Víte, kdo je pan Rudolf Desenský?
Autor Zpráva
fatdog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:09
- Nahlásit

http://www.psycholog-psu.com/kdojsem.html

Moc se omlouvám, že mu zde dělám takovouto reklamu, ale domnívám se, že tato stať opravdu stojí za přečtení ... je opět šikovně zmodifikovaná na základě kritik z veřejných diskuzních for, ale hlavně je velmi fascinující pasáž o bodyguardech a zbraních, aspoň tedy mne zaujala, tak doporučuji k přečtení, pasáž o UNIVERSIY OF INTEGRATED SCIENCE OF CALIFORNIA mne také značně obohatila.

Bela
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:12
- Nahlásit

fatdog
snazis sa o zvysovanie navstevnosti jeho webstranky?

fatdog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:13
- Nahlásit

Bela
prijde mi to zajimave

Bela
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:15
- Nahlásit

fatdog
sa ti ale torchu divim, ze sa ti chce investovat do neho tolko casu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:18
- Nahlásit

fatdog
Štáb TV chtěl, abych předvedl, jak nějakého psa pokoušu
Před kamerou pes přestal bojovat téměř okamžitě, proto nebylo nutné mu sundat koš, abych se mu potom zakousnul do čumáku. Prostě zase měli z Novy smůlu.

dal to cist nebudu .... tolik casu nemam, ale tobe dekuju za upozrneni na velice poutavy clanecek ...
shrnu sve vuci RD neutralni pocity asi do nasledujici myslenky: nedelam to pro penize, delam to z lasky ke psum, ale kdyz TV Nova chce, tak co bych za prachy nezinscenoval scenku, jak nejakeho psa pokousu .....

fatdog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:23
- Nahlásit

Jirikovo
zajimavy...vzdycky cumim, co se vsechno da z jednoho textu vydedukovat a na druuhy straně, kolik toho člověk přehlídne...no já byl spíše upozorněn na změnu statutu...tedy že již nééé psycholog, ale praktik v psychologii psů či tak nějak a do nosu mi cvrnkli ti bodyguardi nebo bodiguardy?? ted nefím...

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:26
- Nahlásit

Jirikovo
mi tam zaujalo neco podobnyho
se nezabývám takovými zbytečnostmi jako jsou peníze, dům nebo jiné přednosti moderní doby... vs. Více se doufám budete moci dozvědět z knihy, kterou s jedním německým autorem hodláme napsat

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:26
- Nahlásit

fatdog
ale praktik v psychologii psů
to vis, prosty psycholog psu by bylo na tom diplomu moc kratky ......

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:30
- Nahlásit

StaHi
Více se doufám budete moci dozvědět z knihy, kterou s jedním německým autorem hodláme napsat
no ono se da asi i napsat knizka, ktera by mohla byt fakt dobra a nemuselo by to byt jen jako zdroj prijmu, ale nejak v tomhle konkretnim pripade vnitrne nejsem presvedcen, ze to tak je. knizka to mozna bude dobra pro spoustu lidi, spousta lidi ji odsoudi, ale to mas stejny s kazdou knihou. kdo chce, sam si tam to potrebny najde a zbytek si prebere. kdo se chova jako stado ovci a veri vsemu, co je kde napsano, takovemu cloveku neni pomoci. no a autorovi to nejaky ten mrzky peniz taky asi prinese ....

se nezabývám takovými zbytečnostmi jako jsou peníze, dům nebo jiné přednosti moderní doby...
nebudu to tady hledat, ale pred nejakou dobou se i tady snazilo par jedincu delat sbirku na pozemek a dum pro RD a kdyz jsem potom cetl ty pozadavky .... v souvislosti s vyse uvedenou vetou absolutne no comment ....

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 17:56
- Nahlásit

Ne, nevím kdo je pan Rudolf Desenský, občas si přečtu, co něm říká jedna skupina lidí a občas to, co o něm říká jiná skupina lidí. Ale vcelku je mi jedno, kdo to je a asi si to zjišťovat nebudu

evina
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 18:28
- Nahlásit

Poslední zkoušku, kterou jsem se psem udělal, byla ZVV3 s Čendou,To je hodně zvláštní,že tohle píše...protože jsem četla,že psy klasicky nikdy necvičil.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání