| Autor |
Zpráva |
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:19
- Nahlásit
Dobrý den a ahojky všem, mám dotaz :
mám www stránky které nesou název mého psa, nyní mi byl zaregistrován název chovatelské stanice. Stránky bych chtěla založit nové, nesoucí název CHS a jiným člověkem než dosavadní. Chtěla bych aby původní fungoval s odkazem na nový ( stránky byly přesměrované..... ) A teď ten dotaz. Může tento odkaz na ty původní stránky hodit nový tvůrce stránek ? Nebo musím kontaktovat toho původního ? Děkuji, snad jsem to napsala aspoň trochu srozumitelně.
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:25
- Nahlásit
jorkaAmálka
cauko, jedine co musis, je najst udaje k pristupu na svoj stary web a tieto dat novemu clovekovi...
Kazdopadne by som si ale zmenil heslo, aby sa stary admin na stranky nedostal...
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:43
- Nahlásit
Mipooo
No, tak ty údaje právě bohužel nemám. Má je pouze člověk který my ty stránky spravuje. To bude asi problém, že ?
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:57
- Nahlásit
vidim, ze mas web na webzdarma -
klikni sem na link "Zapomněli jste své heslo?"), zadaj svoju stranku a treba dufat, ze pri registracii ste pouzili tvoj email, nie toho admina...
Pokial ste pouzili tvoje udaje ale email admina, tak ho musis poziadat o heslo. Pripadne napisat pekny email adminovi na webzdarma, ze si v takej a takej situacii, ci by ti nemohol zmenit email (co neviem ci bude mozne)...
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:59
- Nahlásit
Pardon oprava horeuvedenej vety:
Pokial ste NEPOUZILI TVOJ EMAIL, ALE EMAIL ADMINA...
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:03
- Nahlásit
Mipooo
Aha, tak už tomu rozumím. Díky.
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 13:02
- Nahlásit