| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 19:40
- Nahlásit
ahojky už jsem to psala do jednoho tématu ale zapadlo to v hromadě dalších příspěvků.
shánim něco takového
hlavně aby to bylo lehké a prodyšné. myslela jsem si že to seženu v Brně na MVP ale bohužel neobjevila jsem.
takové ty nylonové "hanibalské" náhubky nechceme mám pocit že by v tom dostatečně neotevřel hubu ani nevyplázl jazyk.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:26
- Nahlásit
kiwikik
Mně furt připadají pro psa nejpohodlnější, nejprostornější a nejprodyšnější kovové.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:32
- Nahlásit
aren
Naprostý souhlas,pokud náhubek,tak velký kovový pro maximální konfort dýchání jeho nositele.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:41
- Nahlásit
Erin
Já svým čudlíkům kupuju pro jistotu ještě o číslo větší
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:45
- Nahlásit
Musím na to, stejně jako tehdá, reagovat
Na své kníračky mám klasické kovové náhubky, ale pokud jdeme někam pěšky na delší procházku a musíme se rychle vrátit - např. počasí, úraz a nutná návštěva veteriny apod., tak tyhle jsou super, protože se mi vejdou do kapsy u bundy.
Důležité je koupit větší - pak to taky dopadá, jako na tomhle snímku, že jsem popruh musela zkrátit gumičkou, protože jinak by jim visel košík jen tak na krku.
Dýchat v tom můžou v pohodě a případně asi i mít v tlamičce balonek (nezkoušeno...)
I přese všechno výše uvedené je používám opravdu pouze vyjímečně.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 22:20
- Nahlásit
arenErin
tady s tímhle jsem velmi spokojena je prodyšný o tom není pochyb jenže je těžký na chviličku třeba do šaliny je fajn. jenže jedeme na psí tábor kde musí mít mezi psama košík pořád a tenhle by ho moc tížil. proto hledám jiný.
Altcha
pánovi jsem napsala maila, v nejhorším si uděláme další výlet do Prahy.
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 22:22
- Nahlásit
kiwikik
No myslím si, že to stejně je potřeba vyzkoušet... Pokud Ti nedá kontakt na výrobce a ten pak o odběratelích v Brně, tak Tě s hafem asi cesta do Prahy nemine...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 23:34
- Nahlásit
kiwikik
tady s tímhle jsem velmi spokojena je prodyšný o tom není pochyb jenže je těžký
my máme teda kovovej,ale když byla čuba menší měli jsme plastovej..je stejně funkční jak kovovej a o dost lehčí
|
Kony
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 07:00
- Nahlásit
kiwikik
My máme koženej a jsme spokojeni - daleko lehči a skladnější než kovovej, ale zase dostatečně pevnej a hlavně nehrozí roztřištěné koleno - takže je super i do davů . Brali jsme z Barona.
Zkoušeli jsme právě i ten "hanibalský", ale je fakt, ze pes v něm nemohl porádně otevřít tlamu a ochlazovat se, navíc byl náhubek za chvilku zevnitř mokrej a pes by měl čenich zapařený.
Ten pletený co ukazuješ by mohli mít tady, jsou hodně ochotní a po telefonu se s nima dá poradit.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:25
- Nahlásit
kiwikik
My máme tento kožený, šitý na míru a fakt spokojenost.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
Taky jsem si myslela, že je lepší nějaký lehký košík.. měla jsem plastový, ale fence hrozně vadil. Dostala kovový a je klid. Přijde mi, že jí vadilo, že se jí to dotýkalo všude možně na čumáku, kdežto kovový leží akorát na měkké pásce zvrchu a to je všechno, čumák i tlamu má volnou. Takže kovové košíky nezavrhuju.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:38
- Nahlásit
vždycky jsem používala a používám košíky kovové , ale ten kožený ( Frog) vypadá dobře
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:40
- Nahlásit
kiwikik
proč musí mít košík pořád ? To je v propozicích táboru ?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:41
- Nahlásit
Ono jde asi o to, jak píše LucieS, že ty lehké řemínkové košíky nedrží tvar a šimrají a otírají se různě po čumáku a po tlamce a to je pejskovi nepříjemné.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:43
- Nahlásit
kiwikik
jedeme na psí tábor kde musí mít mezi psama košík pořád
Na takový tábor bych nejela.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:56 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
mac1aren
ano musí. V Areálu kde budeme ubytovaní musí mít všichni psi košíky kromě štěňat. na výcvikové hodiny jako agility, tanec se psem a coursing doufám ne ale to se musím ještě poptat. Docela to chápu bude tam dost psů a nemusí se zrovna všichni snést, taky bych nechtěla pokousaného psa jen kvůli tomu že páníček tvrdil že psíček nic nedělá a ono to není zas tak úplně pravda. Je to v pravidlech pobytu.
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:03
- Nahlásit
kiwikik
Asi je to přesně ten tábor (termín 4-11 srpen), který jsem právě z tohoto důvodu zavrhla.
Pokud bych jela, tak ty popruhové bych sebou určitě nebrala... Protože je mi jasné, že o dvě minuty pro přejítí areálu se jednat nebude A v tom vedru...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:47
- Nahlásit
Frog
tyjo,krásnej pes
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 21:05
- Nahlásit
Altcha
nene není to tento tábor. uvidím zkusím sehnat i ten popruhový a vezmu oba. Kvůli náhubku jinak absolutně vyhovující tábor rušit nebudu a je mi jasné že je to jen kvůli naší bezpečnosti.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 22:17
- Nahlásit
kiwikik
hmm, takový tábor bych já nebrala
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:11
- Nahlásit