| Autor |
Zpráva |
duli
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:49
- Nahlásit
zdravim...mame s pritulem maly spor ohledne toho kdyz nas pesan olizuje.....ja mu rikam ze je to naprosto prirozeny projev psa a jeho naklonosti a on mi oponuje tim ze to je nechutne a obsceni a "ze jeste u nikoho nevidel ze by ho pes olizoval" a "ze oni meli psy vzdycky a nikdy to nedelali"(vesnicky vorech co snad nikdy nebyl doma)......proto tu hledam oporu a chci se zeptat, nechavate vase psy vas obliznout????.......je fakt ze ted v lete mu to vic chutna a tak ho vetsinou poslu pryc, nebo ho chvilku necham a pak reknu ze staci......ale neprijde mi na tom nich "uchylneho"....diky....
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:52
- Nahlásit
duli
Já si nechávám dávat pusinky na povel a případné oblizování jak kdy.....jsou místa kde to šíleně lochtá a to je pak na provaz
Jinak právě teď mi hafík "myje" nohu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:08
- Nahlásit
duli
mate uplne rovnaky problem ako u nas Mne olizovanie absolutne navadi, nech si olizuje co chce. Nepripada mi to uchylne ani divne. On ked nemoze olizat ludi, tak aspon olize vzduch okolo nich. Je to proste uplne podlizavicny pes
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:08
- Nahlásit
duli
příjde mi to asi tak úchylný, jako když si malý děti strkají prstíčky do pusy Pokud Bedřich nesežere venku nějakej blivajs (a vím o tom tak je mi to fakt jedno, jestli mi oblízne nos, oko nebo ucho...
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:13
- Nahlásit
duli
Kdyby mě Gabča 100x za den neolízla, budu si myslet, že je snad nemocná
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:14
- Nahlásit
petra06
no jo,gábina je ale něco uplně jinýho - tak už dyž de k někomu,tak její jazyk valí kus před ní
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:17
- Nahlásit
Mar
No to je fakt, tak nějak to k ní prostě patří . Dneska se vyřádila na veterinářce .
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:28
- Nahlásit
duli
Trinča olizuje celou rodinu včetně mimina..který i meje při koupání
a vlastně pokaždý jak se k malý dostane
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:37
- Nahlásit
duli
Mě pes oblizuje ruce,když se koupu Přítel oblizování moc nemusí,ale občas mu to nedá a sám si řekne Abbynce o pusinku.To je jeden ze základních povelů
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:38
- Nahlásit
tak u nas mam vic omezeni ja, nez chlap...
ten si necha libit vic, takze vitaci lizacka je pak jednou nosni dirkou dovnitr a krkem ven (skoro)
Deny a Banuska jsou decentni, ti bliznou jen tak jemne, ale je fakt, ze Lump u toho i zgrynda, a to je pak jak po naletu vetrelce - tak to teda nemusim ani ja... jenze on je zas Lump jedinej, kterej si to nechce nechat vysvetlit, ze to prehani...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:45
- Nahlásit
wami
Takové to uslintané oblizování taky nemusím
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:46
- Nahlásit
wami
abby
Ts, ste nejake citlivky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:04
- Nahlásit
U nás je oblizování taky normální.... u všech. Jen některé návštěvy nechápou
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:15
- Nahlásit
abby
My neslintáme
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:00
- Nahlásit
My se pusinkujeme úplně běžně. Akorát Sárečka má na to takový poctivý grif, jako když meje podlahu, tak ji musím občas mírnit, aby mě nesedřela z kůže.
Taky třeba dám pejskovi něco ochutnat a pak to dojím, to mi nevadí. Ale u cizího psa by mi to vadilo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:08
- Nahlásit
mě to teda vůůůůbec nevadí, spíše naopak,Monty mi dává pusiny i na povel... ale když to vidí otec tak vždy prohodí fůj, nebo něco takového a nebo někdy přidá, nech toho nebo něco od něho chytneš.... může mi to omýlet dokolečka, ale nepomůže mu to, já a Monty si stejně budeme dělat co chceme a budeme se pusinkovat
|
duli
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 00:51
- Nahlásit
mno, tak nejak jsem to cekala ze to budeme mit vsichni stejny... .....on nam totiz pejsa furt lizuje nohy nebo ruce...proste jde kolem nas, zstavi se oblize nohu a jde dal...nebo kdyz se napije tak ten posledni hlt nejak zapomene polknout a jde si asi jako ususit jazyk tim ze parkrat lizne ruku nebo nohu... ....a pusinky mame taky na povel i jen ta... ...ale je teda fakt ze oblizovani obliceje moc nemusim, prilezitostna pusinka staci, snad jen kdyz dostane vyhubuvano a pak se prijde omluvit.....
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 09:21
- Nahlásit
aren
tak to máš dobrýho psa Já to zkusila jednou a od tý doby ochutnávám nejdřív já a pak to pesan dojí- když to udělám obráceně,tak to haf sežere rovnou celý a já utřu....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 14:06
- Nahlásit
Anlie
Teda, abych pravdu řekla, dojídám tehdy, když pejsek už nechce
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 09:52
- Nahlásit
aren
Tak to bych asi umřela hlady
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 08:27
- Nahlásit
duli
jsi se s takovym problemem vcera ani nepochlubila ..... asi vim proc. kdybys mi to totiz rekla, bylo by ti jasny, ze by k vam na "letni byt" na tyden putovala ®onie a on by si to Ludek priste rozmyslel, jestli mu bude obcasne Bandaskovo oliznuti nohy vadit .....
ale me treba Bandy olizoval vcera jenom kdyz mel chut na pivo a chtel mi zbytky toho, co mi nevypil z kelimku, olizat z mych rtu ....
|