| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:15 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Pokud někdo znáte dobrý salon ,nejlépe Praha 4 a okolí, prosím doporučte. Jedná se mi aby měli zkušennosti se stříháním bišonků, a také připravit pejska na výstavu, a to se jedná o havanského psíka. Moje střihačka bude bohužel v době výstavy na dovolené. Děkuji
Jinak to může být kdekoliv v Praze.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:48
- Nahlásit
Nikdo nic neznáte?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 23:48 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
No já mám na Spořilově známou, která stříhá psy. Můžu ti dát kontakt, pokud by jsi se chtěla zeptat na něj. info od ní.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 07:47
- Nahlásit
emikami
já zas umím stříhat keře,tak nevím esli by se bišonek zadařil.Jo s tím Benešovem to bude asi mejlka já jsem z Horního Benešova to je pod Pradědem.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 08:44
- Nahlásit
v měchlupech salon gwendy
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 12:55
- Nahlásit
choco
No to je blízko, a myslíš, že zvládá psa upravita na výstavu? Oni jsou také zrovna ty svátky, a dost lidí odjíždí pryč, takže to je také zrovna problém. Tak tu hoď kontakt nebo na icq - 471 394 803 , díky
Pentas
Aha, a kolik těch Benešovů je ?
žanda
Dík, zkusím najít
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:19
- Nahlásit
emikami
Stříhání a úprava psů Dana Benešová (to je známá)– Jižní III./3, Praha 4. tel. 272 762 067. Stříhání a úprava psů Jarmila Říhová (tahleta paní je kousek od ní, ta má zkušeností ještě víc se stříháním hafů) – Jižní III./19, Praha 4
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:37
- Nahlásit
choco
Tak ta bohužel na výstavu neupravuje a ta druhá je prý na chatě.
Tak hledám dál. prý na Cholupický ul.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:42
- Nahlásit
emikami
aha, tak to se omlouvám,myslela jsem, že jooo.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:45 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit
Nevím, jak to máš daleko na Zbraslav, je to tam kousek od náměstí, paní Marková, 608 91 94 94. Určitě upravuje i na výstavy (akorát nevím, jestli všechny plemena...)
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:55
- Nahlásit
Pavliii
to myslis, ten salon u ty veteriny hned u reky?
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:01
- Nahlásit
Aknah
Jo, ten myslim, chodíš tam?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:06
- Nahlásit
Pavliii
na veterinu ano, do toho jejich kramku taky, pan je velmi ochotny, do salonu nikoli, byla jsem tam jednou, pani mi na havanaka chtela vzit strojek 0,5 cm (chtela jsme ho ostrihat, to jo, ale ne oholit) a kdyz jsem protestovala tak po nuzkach mela stejny pocet zubu jako mam ja, tak mi to prijde zbytecny, koupu ho sama, usi mu cistim sama, drapky mu striham sama, tak ho obcas i okudlam, oni ty zuby za 14 nejsou videt
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:13
- Nahlásit
Aknah
Tak to máš lepší, stříhat si ho sama. Já mám kokřici a jdeme právě vždycky dohola, takže to bych bez strojku asi nezvládla . Jinak na veterinu tam chodíme taky
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:40 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Pavliii
no jo, ale on taky vypada jak vorech a ne fon, po mem zasahu
a to tetovaní co ma v ousku je k nicemu, protoze nikdo neurci co je to za plemeno
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:01
- Nahlásit
Tak to by bylo od paní milé kdyby mi Denisku vzala před výstavou strojkem
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:03
- Nahlásit
emikami
asi nevzala, ja chtela fredyho ostrihat, to by jsi ty nechtela
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:44
- Nahlásit
Pavliii
Tak jsem zatím předběžně s paní Markovou domluvená, ale blbec jsem se ani nezeptala, zda tam s ní mohu být. Jen bych radši na sobotu, a ona může v pátek, málokdo soboty pracuje, a nyní to komplikují ještě ty dva státní svátky, tak je to trochu problém. Pak jsem volala na tu Cholupickou na Lhotku, tam mám zavolat až po neděli, jsou nyní na výstavě v Brně, že by už tam jeli dnes na zítra ? ale hlavně má sešit u sebe, no a také by to bylo možné zřejmě ten pátek. Tak se ještě rozhodnu.
A ty tam k ní chodíš? a s jakým pejskem?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:59
- Nahlásit
emikami
odpovim Ti za Pavlii i za pani Markovou, muzes tam byt s Deniskou a Pavlii tam chodi s kokrici
tady mas webove stranky toho salonu
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 18:38
- Nahlásit
emikami
je to jak napsala Aknah, mně právě taky vyhovuje, že můžu být u toho
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 18:42
- Nahlásit
Pavlii odkud jsi, ze chodis na Zbraslav? Jestli se teda muzu ptat. Ja bydlim na Mnisku
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 18:48
- Nahlásit
Aknah
Já jsem dřív bydlela v Modřanech, takže proto jsem začala chodit tam a jsem tam na veterině i v salonu spokojená, takže jsem ani nehledala nic jiného, i když teď bydlím až na Praze 9...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:43
- Nahlásit
Tak vám všem moc děkuji. Strávila jsem na netu hodiny, salonů jsem našla mraky, dost jich bylo i mimopražských, dost pražských mají zase dovolenou, no a několik může jen v pátek. Radši jsem sháněla někoho kdo mi ji upraví v sobotu, ono je to přece jen znát, zda jedna, či dvě noci před výstavou. Na té Zbraslavi by to bylo určitě fajn. ale mohla jen v pátek, bohužel.
Každopádně jsem ráda, že o nich vím, a i o té veterině.
Takže moc děkuji za rady, snad to dobře dopadne.
|