Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Asi si to začnu čárkovat...
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:56
- Nahlásit

Však to znáte...soused má rotvajlerku, shnitý plot, třicet slepic, stopadesát králíků, hovna kam se podíváš a místo oken igelit...
Dneska má jeho pes na pažbě čtvrtý vroubek, co se Aši týče. Zatímco minule byl pes vždy na cestě a Aša ho bez okolků zahnala, když se do ní pustil, tentokrát byl na svojem pozemku. Uhnula jsem před jedoucím autem na kraj cesty a ta fena vtáhla Ašu pod plotem-teda jen trochu, ale i tak jí natrhla čumák. Od souseda jsem se dověděla, že když jede auto, mám kvůli tomu přejít přes cestu k druhému plotu, kde není pes. On si kvůli nikomu plot spravovat nebude, a že stejně "chodíš se psama stokrát denně, nejsi normální". Kdo by se hádal, když mu ze psa crčí krev...počastovala jsem ho debilama...a těším se, až se ta rotice jednou vrhne na Draka, jestli to týpos ustojí tak lehko, až bude kapat z jeho psa.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:58
- Nahlásit

Jo, a super bude, až kolem půjde děcko a ta roťanda mu vtáhne pod plotem rušišku nebo nožišku, jestli to pak pro souseda taky bude tak hrozně vtipné....ona totiž jede po všem živém, ne jen prvoplánově po Aši. Vždycky narazí celým tělem o plot, skáče, snaží se ho vyvrátit...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:26
- Nahlásit

Mucholabka
to je teda asi fakt nějakej idiot

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání