| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:25
- Nahlásit
Tak jsem ho našla , oprášila, umyla a přednesla členské radě návrh na jeho prodej. Členská rada souhlasí a cenu stanovila na 500,- Kč českých (může být adekvátní částka v eurech, nebo v norských korunách). Příští víkend jedu na Intercanis tak ti ho tam můžu přiblížit. Budeš tam? Nebo někdo od Vás? Upozorňuju, že je třeba spravit si tu pružinku, neboť bez ní jaksi neplní funkci.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:52
- Nahlásit
Biluška
ty prodáváš flyballovej box? Proč vůbec? Jestli jsem to teda pochopila dobře Kdyby si ho Fík nevzal, tak já ho beru všema deseti, a pružinku si opravím - jestli to teda jde a neprodáváš ho, protože to nejde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:00
- Nahlásit
Shelticka
Já jsem ho původně prodat nechtěla, ale Fík tak hezky prosil a nám je úplně nanic. Stejně u nás nikdo flyball neběhá a hned tak nebude. Má prasklou pružinku co vystřeluje ten balonek, ale to by mělo jít hravě opravit. Povedu tě v pořadníku pokud už ho Fík nechce
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:05
- Nahlásit
Biluška
jedeš tam vystavovat,nebo se prostě juknout?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:07
- Nahlásit
Pentas
vystavovat pumici, Winky a nakupovat. Budem tam v sobotu. Kdybys chtěl(a) tak máme místo v autě. Jedem jenom 2 lidi a 5 psů . Člověk se vejde určitě, malý pes taky. Velký jenom pokud se dohodne s Akélou
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:35
- Nahlásit
Biluška
zatím zvažuji,mám sice přihlášenou jednu holku,ale asi s ní nepojedem/nemá zuby teda pár jich chybí a dle rengenu i chybět bude.A závislačka by se s Akélou nedomluvila určitě.Pokud bych jel sám tak se rád svezu.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:49
- Nahlásit
Biluška
dobše bobše, teď nezbývá, než se jen modlit, že ho Fík odřekne My bysme to na cvičáku rádi zavedli, ale nejsou prachy a jako první se dokupujou agility...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:55
- Nahlásit
Shelticka
Požádejte o dotace. Mě to skoro pokaždé prošlo. Musí se hodně zdůrazdnit, že se pracuje s mládeží, zejména s problémovou mládeží a úplně nejvíc s mládeží ze soc. nepřizpůsobivých vrstev. Pak projde všechno . Já jsem takhle kdysi dostala 50.000,- na celou překážkovou sadu. Jo a žádejte spíš u kraje, nebo u ministerstva. Města peníze většinou nemají, ty ti dají akorát pár táců, ale taky to bývá lepší jak drátem do oka . Když tak ti můžu poslat nějaké vyplněné žádosti a z nich to stačí obšlehnout. Ty formuláře bývají každý rok stejný.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:13
- Nahlásit
Biluška
prosím,prosím,můžeš mi svěřit svého maila?na vasezahradka¢rum.cz.Musím se domluvit s tím Brnem s mojí nastávající a večer bych dal vědět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:20
- Nahlásit
Pentas
KLidně ti ho svěřím i tady. On už je stejně veřejně známý - Libuse.Kotkova@seznam.cz
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:47
- Nahlásit
Biluška
Jé, my taky vystavujem v sobotu, tak to se na ten váš zvířetník, teda psotník přijdem podívat. Nevíš ve ketrým budete pavilonu? I když já si to vlastně možu najít. Sem si říkala, jestli tam spíš nebudete skotačit na agi.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:50
- Nahlásit
Biluška
Ty jo, tak teď koukám, že jste ve 12 kruhu a že puma je tam jen jedna, tak to vás určitě nepřehlídnem, my jsme hnedka vedle, ve 13.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:05
- Nahlásit
Hafina
Biluška
Čaaau, tak to ja se za váma skočím možná podívat
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:24
- Nahlásit
Biluška
týbrďo, tak já jim to na cvičáku řeknu My dostáváme akorát od města snad 5000 nebo 10000, ted nevim, dostali jsme to na plot a koupili jsme za to tunel jsme si řekli, že plot ještě chvilku vydrží, ale tunel se skládat i když tím prošel (!) pes
Jo a těším se na souboj na intercanisu
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 06:38
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, to je super, omlouvám se všem čekajícím, ale box beru "do pacek" já :_)
Zkusím vymyslet přepravu a večer ti napíšu na fórum , kdo si to vyzvedne. Je to super, vezmeme ho na tábor, už se těším!!!!! Náš Falco je "nadzvuková rachejtle", tak se bude mít čím bavit.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:10
- Nahlásit
Fík
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 19:52
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě, kdy je ta výstava?tenhle nebo příští víkend?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 19:56
- Nahlásit
Fík
příští, 23.6.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 02:56
- Nahlásit
Shelticka
Děkuji, my se výstav neučástníme /ne že by jsme nechtěli, ale máme vořecha, geronta a kastráty /, tak v těch termínech mám trochu b....l
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 19:11
- Nahlásit
Hafina
Tak to na vás taky kouknem , pro jistotu se ale hlas, abysme tě poznali
Shelticka
Taky se těším . Koukala jsem na net, že nás bude pomalu nejvíc ze všech šeltiček.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:35
- Nahlásit
Biluška
jj jsme nejobsazenější třída (skoro jako všude). Jaký máte číslo? My 289
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:44
- Nahlásit
Shelticka
293, jsme v té třídě poslední. Taky jak jinak když je skoro na konci abecedy . Dneska jsem konečně viděla Pepíčkova Quincyho. Je hrůza co z toho psa udělal . Spodní špičáky mu nenechal vytrhnout a kvedlal mu je doma sám. Takže je má úplně vykřivené a trčí mu z tlamy jak kly. Nahoře má jeden mléčný špičák a kořen z mléčného řezáku. Samozřejmě nevytrhnuté. Patrně vlivem toho všeho má předkus. Je vyšší než Winky, ale celkově drobnější. Vypadá jako o pár měsíců mladší. Je takový hubený, žádný hrudník, nic. Asi se na něm podepsalo zelíčko
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:50 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
My zas býváme ze začátku "C"
chudinka malinkej, to mi snad ani neříkej To já jsem šla k vet. i když to nebylo třeba Tak jí je nevytrhla a měla pravdu, má to ok
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:45
- Nahlásit
Fík
Haloooooo,tak co s tím boxem? Už to máš vyřešený? Mám ho nakládat do auta, nebo ne?
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:56
- Nahlásit
Biluška
Doufám, že ti to Fík potvrdí, ale radši nakládej, říkala, že si pro něj zajede.
Káča Lerlová
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:23
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, promiň, teď jsem dorazila z práce, kde nemám internet. Prosím tě, ozvala se mi holčina, že mi ho přiveze, ale projíždí jen okolo výstaviště, myslíš, že by jste jí ho mohli vynést před výstaviště? promiň za ty komplikace!!!!, ale jsem ráda, že to vyzvedna a já tam nemusím.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:35
- Nahlásit
Biluško, box mi vyzvedne Beruskael, která se s tebou spojí mailem ještě dnes večer aby jste se mohli dohodnout na předání. Předem díky
Nebudu na internetu /jedeme na chalupu a tam jsme rádi, že máme elektřinu / a tak ti předem děkuji a držím palce na výstavě!!!!!!!!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:34
- Nahlásit
Biluška
ježiš, tohle mě dostalo: Takže je má úplně vykřivené a trčí mu z tlamy jak kly.
jako bys popisovala jondu ..jenže tomu zas "chovatel", co ho chtěl za budoucího plemeníka nechal horní mléčný špičáky, ikdyž bylo jasný, když mu vedle nich začaly růst trvalý, že na oboje v klapačce místo prostě nemá .. a tak v důsledku toho je z něj critters-nejenže mu křivě vyrostly ty horní, ale dolní díky tomu neměly místo, takže taky trčej do stran...když sem si ho v půl roce vzala, tak do týdne měl mléčňáky vytržený, leč už to bylo zbytečný..
holt každá šeltie nemůže bejt ideál krásy, ale vyskytne se i strašák jako jonda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:33
- Nahlásit
Fík
O.K., nakládám box
|