| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:00
- Nahlásit
Kdybych věděla, kde je ulovit, míchla bych
Kojota prériového:
se Psem Dingem:
a jejich potomka bych šmikla
vlkem.
Kdyby z toho vylezl druhej Gaf, naklonovala bych to a prodávala jako novodobé "šváby" do ústavů výkonu trestu za účelem trvalého udržení kázně.
Kdyby z toho vylezlo něco lepčejšího, zřídila bych si CHS.
Hledám lovce, co mi to uloví, pářit to budu už sama (doma v obýváku).
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:05
- Nahlásit
Ježíš, proč tak složitě, klonuj Gafa rovnou a vyděláš majlant.
"Štěňata, co zaručeně sežerou Vaši tchýni!"
Když to trochu skřížíš i s Anubisem, dostaneš psa "Se kterým se na 100% nebudete nudit! Doživotní záruka!" Lidé ti urvou ruce...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:11
- Nahlásit
V souvislosti s jedním článkem mě napadlo, že sice nemohou "počít" dva různé živočišné druhy, ale tihle 3 by snad mohli ne? Tak jako kůň s oslem dávaji mezka či mulu nebo jak to je, tak tohle by taky mělo fungovat.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:11
- Nahlásit
Kdyby z toho vylezl druhej Gaf, naklonovala bych to a prodávala jako novodobé "šváby" do ústavů výkonu trestu za účelem trvalého udržení kázně.
Garfield
No myslím,že tito kříženci by asi nesplnili očekávání šlechtitele...
Řekla bych,že by to byli takoví virtuální psi.Všichni v ústavu by tušili,že tam jsou,ale nikdo by je neviděl.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:14
- Nahlásit
Smečka
Všichni v ústavu by tušili,že tam jsou,ale nikdo by je neviděl
Skvělej námět na horor. Není horší strach, než ten nepojmenovanej. Seš dobrá!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:15
- Nahlásit
tihle 3 by snad mohli ne? Garfield
Ano.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:19
- Nahlásit
Smečka
neznáš nějakou zooložku která učí a má a snad i nabízí štěnata F1
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
Jsem očitým svědkem křízení
1. cane corsa s pitbulem
2. pitbula se stafordem
3. potomky těchto dvou křížení navzájem.
Jako fakt. Už se ani nebojím, už se jen směju, z čehož plyne můj úlet, si taky pořídím safari, no.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:22
- Nahlásit
benda2
F1 čeho?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:25
- Nahlásit
Garfield
jseš předpojatá a máš přesudky,kdyť to bude ňuňínek
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:25
- Nahlásit
Smečka
vlk x No nebo první linie čsv je F1 aspon jsem to tak slyšel
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:28
- Nahlásit
benda2
Poslední kříženci vlk x no se v čechách narodili v roce 2002.
Ale vím koho a co myslíš.Veřejně to psát nebudu.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:29
- Nahlásit
Anu
Jsem předpojatá. Uklidňuje mě, že dle aktuální podoby je kříženec cane corsa s pitbulem podoben trošku tomu sumcovi, to su klidná. Pit se stafem je k nerozeznání od Melinýho Garyho - s tím rozdílem, že ve 4 měsících už napadá pána do obličeje, věřím, že s věkem roste síla a tudíž i razance útoku a na hlavě je dost "smrtelných" míst.
No a vzájemný potomek, o tom už bude na Nově, až se narodí - na což je čas.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:30
- Nahlásit
Smečka
.Veřejně to psát nebudu.
Aha
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:32
- Nahlásit
Smečka
Tím myslíš toho Kanadskýho?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:33
- Nahlásit
benda2
Než si z toho opět začnete utahovat,tak se zkus zamyslet proč asi.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:34
- Nahlásit
GarfieldTím myslíš toho Kanadskýho?
Čím? Těmi kříženci z roku 2002? Ano - Mutary.Kanadská vlčice x No.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:35
- Nahlásit
benda2
Veřejně to psát nebudu.
A seš v tom taky
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:39
- Nahlásit
Smečka
já si z tebe veřejně nikdy ve zlém neutahoval.
Jen jsem na něco vzpomenul a slušně se zeptal. Dál se ptát nebudu když nechceš.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:40
- Nahlásit
Smečka
Vůbec tomu nerozumím, beru to z čistě laického hlediska, ale nelíbí se mi to. Ta Kanadská vlčice mi vzhledově připadá úplně odlišná od Vlka obecného nebo euro-asijského druhu a může vzhled potomků kopnout hodně někam jinam. O tom, jaký byl použit pes, o tom vůbec nemluvím.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 16:06
- Nahlásit
Garfield
Viděla jsi Mutary naživo? Myslím,že ne.Hysterie, která kolem nich zavládla, byla vyvolaná právě naprostými laiky a je nesmyslná.Jestli tě toto téma zajímá klidně se ptej,ale mailem.
já si z tebe veřejně nikdy ve zlém neutahoval.
Jen jsem na něco vzpomenul a slušně se zeptal.
benda2
V pohodě.
Myslím,že já odpověděla taky slušně,ne?
Vysvětlení: Nemohu tu uvádět jméno člověka o kterém stoprocentně vím,že si to nepřeje.F1 je hodně kontroverzní téma..
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 21:51 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
Smečka
Myslím,že já odpověděla taky slušně,ne?
Vysvětlení: Nemohu tu uvádět jméno člověka o kterém stoprocentně vím,že si to nepřeje.F1 je hodně kontroverzní téma..
ale asi jo.
mě nejde o jméno (nemít sklerozu možná si na něj vzpomenu). Předpokládám, že se jedná o paní která pracuje tam co ty a páč jste obě asi milovnice vlků tak se znáte (možná i společně chodíte na oběd a dohadujete se kdo z vás má větší jizvu od vlka)
Původně jsem se chtěl na něco zeptat ale asi to necháme být.
F1 je téma jako blázen, třeba Schumacher by měl co dodat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 12:22
- Nahlásit
Garfield
myslím, že by jsi mohla dinga "chytit" v jedné moravské zoo ( jinak je nejlepší Austrálie)...pokud by ti stačil kříženec dinga- který podle posledních výzkumů má v sobě krev asijských vlků, bulíka a dalších dvou, tak stačí sehnat štěně australáka
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 14:57
- Nahlásit
já bych osobně lidem zakázal jakkoliv manipulovat s geny zvířat ..... jak se vlci, šakali, kojoti a já nevím co ještě měli na téhle planetě fajn, než přišel člověk, který si je nejprve zotročil a poté se rozhodl, že je utvoří k obrazu svému.....a výsledek?
myslím, že je všude kolem nás ....psí mutanti trpící snad i psocivilizačníma chorobama hrdě je přenášející na potomstvo......psí hybridní karikatury neschopny přirozeného rozmnožování přesto odchovávání s velkou pompou a tvrzením, že je to výkon......agresivní koule peří bezhlavě štěkající na vše pohybující se si snad již ani neuvědomují, že jsou psi.....psi plemeno selektované na základě excesu.....mraky nikdy nebo již nechtěných psů na ulicích, v útulcích apod.... a prosím uvědomte si, že minimálně každý osmý pes na této planetě je chován buď na maso nebo na kožešinu!!!!! atd atd atd ano tak toto jsou výsledky chovatelství psů prováděného člověkem.....
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2007 23:50
- Nahlásit
a prosím uvědomte si, že minimálně každý osmý pes na této planetě je chován buď na maso nebo na kožešinu!!!!! atd atd atd ano tak toto jsou výsledky chovatelství psů prováděného člověkem.....fatdog
Hm,ovšem v tomto podezření jsou i pravěcí lidé.
|