| Autor |
Zpráva |
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:30
- Nahlásit
Kdo víte o nějakých tranlivých extrahypesuper pamlscích, tak sem s nimi!! Potřebovala bych nějaký poradit, dávám jondovi na agi za odměnu kuře, protože prostě maso je maso a on to moc dobře ví, hajzlík ..jenže teď v horku je to lehce humáč....třeba eidam je super na poslušnosti, protože tam ho vykrmuju průběžně a kdybych měla v ruce maso, zblázní se. ale na agi to dostává až po doběhu a zvykl si na určitý komfort ..já tak závidim lidem, co jim hafové běhaj za hračky!!!! no a taky přemejšlim, co mu potáhnu za pamlsky na letní tábory...pečený mlsky dostává na vycházkách a tak a ze psích pamlsků- teď nemyslim takový ty barvený atd., ale třeba lososí kronch, se fakt radostí nezblázní.. tak raďte, díkes
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:32
- Nahlásit
eva od jondy
suseny plice .... ale doporucuju poradne zabalit do igelitu, oni tak trochu zapachaji .....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:34
- Nahlásit
Jirikovo
tak trochu zapachaji
Velmi decentně řečeno...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:37 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
eva od jondy
lososový Kronch
ale některým lidem taky zrovna "nevoní"
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:37
- Nahlásit
Jirikovo
ola
no taky už sem nad nima přemejšlela, sem dávala santusákovi jeden čas sušený střívka a párkrát sem si zapomněla vzít ssebou krabičku a musela sem to na cvičáku nastrkat do kapes... ale asi je fakt, že nic jinýho trvanlivýho a dobrýho nejni, než tyhle sušený "ňamky". to abych vzala na tábory separé stan pro jondovi mlsky
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:39
- Nahlásit
blanulinka1
no právě kronch sem mu už koupila, ale ocenil ho jako takovou střední třídu-co se chutnosti týče .. a zrovna ty se mi tak složenim líběj...on jako je prase a sežere všechno, ale projevuje bohužel různý stupně nadšení...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
eva od jondy
tak to Béďa by tančila čardáš i na ocase jak je cití a vidí
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:44
- Nahlásit
blanulinka1
no já právě taky slyšela, jak všem chutnaj... Ale tak první den mu docela chutily a druhej začal nahazovat výraz-to si zas proboha pekla TY, nebo KDO???a moje ujišťování, že to pekli přímo lososové zůstalo nevyslyšeno..
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:49
- Nahlásit
eva od jondy
Hele tak ty se chystáš nás na táboře vypudit zápachem????
Tryskomyš je naštěstí balónkovej, ale u piraňky budu zřejmě řešit stejný problém, mám už kapsy různě mastný a smradlavý a už nevím čím ho nacpat. Oblíbeným piškotem se mi chudák tak trochu dusí . Takže budu nedočkavě hltat rady
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:53
- Nahlásit
Venuše
no jistě!!!!!!!!!! jak jinak bych dosáhla toho ,abych měla kolem stanu dostatečný prostor??-myslím několik km a vpodstatě budu mít jen pro sebe i překážky, pokud budu nosit v kapsách plíce "navolno" máti z mojich kapes šílí a odmítá se kalhot třeba jen dotknout...
jinak příští tejden mám zas celej cvika, jako v minulym semestru, takže už předem blečim, že budem s jondou málo spolu ..
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:56
- Nahlásit
eva od jondy
A co takhle trvanlivou klobásku, nakrájet na kolečka a dosušit?
Pekli jsme na cvičák pro psy trvanlivé sušenky (hl. mouka, celozrnná mouka, 1 sardinky v oleji, trochu mléka, vajíčko, psí Roboran, pšeničný klíčky, droždí) - rozválet, vykrájet, upéct, dosušit a psi se šli taky utlouct - ale možná že hodně zmlsaný pes jimi taky pohrdne.
Bert je mlsný strašně, ale na poslušnost nám kupodivu stačí obyčejné piškoty a takové-ty falešné Frolíky, co mají v Penny - asi si myslí, že je to nedílná součást cvičení
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:09
- Nahlásit
Meta
no ta klobáska to by si dal, ale zas bejvaj asi hodně kořeněný.
on je děsný pako, on fakticky sežere všechno, ale asi sem si to na agi zavinila sama, že sem mu chtěla dávat po doběhu něco extra. jinak on teda by běhal i na "obyčejnější" mlsky, ale neni to pak radost největší..já taky dávala na poslušnosti zezačátku piškoty, ale taky se tim dusí, jak hltá a tak dávám radši sýr. teda teď je z něj většinou smažák
sušenky taky peču, ale dávám je spíš na vycházkách, aby nebyl furt na piškotech..
je to věda, je super mít psa na hračkách anebo když je mu fuk co dostane, hlavně když dostane
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:15
- Nahlásit
eva od jondy
Evi, chtela jsme ti poradit to same co blanulinka, kdyz se potkame na cvicaku, nebo na zavodech tak si muzes vyzkouset zd ato jonas bude bastit a bude topro nej zajimave, my je mame taky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:15
- Nahlásit
eva od jondy
že to pekli přímo lososové zůstalo nevyslyšeno.. možná v tom je ten problém jejich studený, smradlavý pracky ho nechávají chladným
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:16
- Nahlásit
eva od jondy
co upéct tu "játrovou pochoutku"? někde tu bude recept...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:18
- Nahlásit
eva od jondy
jo tak uz to kronch neni ta spravna volba, tak snad jeste mam doma pecenou jatrovou pochoutku pro Fredyho, tak Ti takymuzudat ochutnat, teda Jonasovi, ne Tobe
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:19
- Nahlásit
blanulinka1
byla jsi ryhlejsi
tady je nai recept jatrova pochoutka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:19
- Nahlásit
eva od jondy
tady to je
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:20 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:53
- Nahlásit
Aknah
blanulinka1
dík, játrovou pochoutku už sem tu viděla, jenže teda nemám mixér ...já když peču, tak tam buď házim mletý maso nebo tuňáka z konzervy, nebo tak..
bych teda ráda viděla, jaký packy by mu vyhovovali, když se mu nezdaj moje krásný voňavý ručky s prstama jak zmrzlý špalíky, ani lososí smradlavý studený.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 17:05
- Nahlásit
eva od jondy
jatra jsou mekky, takze kdyz je nakrajis na drobne kousky, tak pak uz je rozmackas plochou stranou noze. vy nemate doma zadneho robota?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 17:21 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
Meta
co je psí Roboran?kolik té mouky?neříkej přiměřeně!
a ty lososový srajdy se dají koupit i někde v kamenáči? spešl jen pamlsky si objednávat nebudu a jakmile bych se dívala co bych hafovi ještě koupila aby se to vyplatilo tak bych ihned švorc.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 17:56
- Nahlásit
kiwikik
losos jde objednat na www.macich.cz a nebo ja nakupuji u pani Zavadilove www.garde.internetshopping.cz cokoliv se u ni kupovala bylo levnejsi nez kdekoliv jinde a kdyz to nemela v nabidce, tak to sehnala
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 18:36
- Nahlásit
Aknah
no takhle to plánuju, ale holt moxér je mixér...jeden máme, ale už asi dva roky nefunkční
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:43
- Nahlásit
Nevíte náhodou cenu granulí Royal Canin pro malá plemena v kamenným obchodě? Jen pro porovnání s e-shopem.
|