| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 17:19
- Nahlásit
Hledám čistírnu v Praze, kde by mi vyčistili pelechy? Nevíte někdo? Už mě ve dvou vyhodili, tak hledám nějakou s vaší vlastní zkoušeností, že pelechy berou. Díky
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 20:44
- Nahlásit
fakt si nikdo nedáváte čistit pelechy???
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 21:53
- Nahlásit
younglady
já se ti zítra zeptám u nás v Baranový ulice jestli ti to udělaj, Praha 3
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 23:01
- Nahlásit
želva
ok super díky moc
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 23:38
- Nahlásit
younglady
nenechávám peru růčo na chalupě a momentálně jen luxuju a v létě zas vyperu růčo
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 23:57
- Nahlásit
já nemám kde vyprat růčo a potřebovala bych to vzít fakt z gruntu :/
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit
O čistírně nevím, ale koňské deky perou v Equiservisu v Komořanech, tak si myslím, že by mohli vzít i ten pelech.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 09:31
- Nahlásit
younglady
ja je nasoukam do pracky a je to
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit
strkám ho do pračky
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:01
- Nahlásit
jenže mě to pračka nikdy pořádně nevypere a bojím se to dát na 1000 otáček aby se neroztrhal :/ Navíc mi i po vyprání přijde, že je fakt špinavej
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit
younglady
no, 1000 otáček je pak až kvůli ždímání, to ti praní neovlivní...
Já mám pelech s povlakama, takže peru jen povlaky a jednou jsem prala teda i pelech a to taky v pračce a pohoda... akorát to pak dlouho schne
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:18
- Nahlásit
younglady
tak bohužel,perou plyšáky,ale pelechy nee
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit
younglady
Navíc mi i po vyprání přijde, že je fakt špinavej
Musíš nejdřív namáčet, aspoň den, a prací cyklus na 40 pustit několikrát po sobě, případně s přídavkem prášku, až teče čistá voda.
Bohužel ale, potahy se sperou a ten molitan je jim pak velkej, tak se to drobátko křiví.
Já přecházím na krabice od banánů vystlané něčím lehce pratelným. Jsme maličcí, naštěstí.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:32
- Nahlásit
Mel
já mam klasickej látkovej s okrajema... no tak uvidíme, přeperu ho víckrát...
želva
se nedá nic dělat, díky
aren
hmmmm, zkusíme uvidíme, díky
Venta
nevim, mi taky několikrát řekli, že deky jo, ale pelechy ne
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit
younglady
Já mám teda pro psy obyč. deky (stejně spěj radši v posteli). A ty peru normálně v pračce. S tím equiservisem mě to napadlo právě proto, že jim nevadí, když je to hodně špinavý a zachlupený tak, že by si to nikdo do pračky nedal. No tak to je škoda, že to neperou. Já tam dneska jdu, tak se ještě jednou můžu zeptat.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:47
- Nahlásit
Venta
ok díky moc. Je to celkem malej pelech. Díky
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit
Pelech máme "slaměný" a v tom deku - kterou peru v pračce. Akorát je všechno pak zachlupatěné a je lepší dát cyklus praní na prázdno. Naši perou pelech též normál v pračce , akorát ždímají na "šetrno".
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:20
- Nahlásit
My máme naštěstí deky a ty peru v pračce...ségra má pro Balinku pelíšek a pere ho taky v pračce...jen u ždímání dává míň otáček
aren
Já přecházím na krabice od banánů vystlané něčím lehce pratelným. Jsme maličcí, naštěstí.
Denyna zabavila košík na prádlo...má tam poskládané deky popř. sedák na židli a je naprosto spokojená....košík strčím pod sprchu, umeju a deky se sedákem vyperu
Kočka spí v krabici...jiné pelíšky nechce
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:16
- Nahlásit
brut
košík na prádlo..
Taky dobrej nápad! Bude pro Mercíčka, ten se v ban.krabici nenatáhne.
Ale ty krabice, dá se nasadit víko jako zezadu místo seshora a vznikne pěkné intímčo s částečnými stěnami a půlstropem. Někdy to mají pejsci rádi.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit
Terri
Pelech máme "slaměný"
Jako že pletený ze slámy, nebo že je v něm slamníček plněný slámou?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:21
- Nahlásit
aren
babča by pro změnu nevlezla do krabice.... ale košíky má ráda a spí pod ručníkama, takže má taky intimčo
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 18:02
- Nahlásit
Ahoj, ten Eqiservis je i na Praze 7 v ulici Milady Horákové, tam ti je vyperou určitě, pak je malá čistírna v Dlouhé na Praze 1 a tam berou i koberce, myslím, že toto vezmou taky
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:15
- Nahlásit
younglady
Tak do pelechů se jim moc nechce, protože se prý někdy stane, že je povolený šev a ten molitan se vysype. Ale kdyby sis přinesla nějaký povlak a dala to na praní do něj, tak jo, a na vlastní zodpovědnost.
Fík
Na Milady Horákové je Dance and Jump, ale taky mají pračku.
|