| Autor |
Zpráva |
diana
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit
urcite ste si uz doma vselico usili - obojky, voditka, hracky, pelisky atd. tak sa pochvalte;)
takisto si tu mozete vymienat strihy, rady, nakresy, napady...
momentalne rozmyslam o brasnach pre psy (na vodu a granule), nemate niekto tip, ako take daco vyrobit? teda tak aby to bolo co najlepsie, neodieralo, aby sa vaha dala pekne rozlozit...aku vahu vlastne unesie pes(moji maju 12kg a 18kg) aby ho to nejak moc nezatazovalo?
(viem, ze si mozem kupit, ale jednak na to nemam a jednak ma viac bavi, ked si mozem nieco take vyrobit)
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 14:06
- Nahlásit
Jj ty brasnicky by me zajimalytaky...:-P
ALe my nic nevyrabime..maxilmalne balonek na snurce...
|
shepho
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 15:53
- Nahlásit
Ja vobec nemam sajn, co tie brasne su nevysvetlite mi niekto?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 16:18
- Nahlásit
shepho
treba tohle...
|
shepho
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 16:29
- Nahlásit
Ahaaa dik wami
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 16:40
- Nahlásit
vyráběl ste někdo pamlskovník? jsem se dívala do e-shopů a 1000,-- za pamlskovník se mi opravdu dávat nechce teď to nosím všude po kapsách pak tam mám drobky a je to vskutku fujky. a příjde mi že na tom zas tak nic není.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:06
- Nahlásit
kiwikik
nevyrabela, ale nevim, kdes videla ceny okolo 1000,-?
tenhle stoji 90,-
Jinak teda ja se priznam, ze pro psy nevyrabim, neb pro tu mou smecku by to bylo vsechno na dlouhy lokte, a taky potrebuju veci kvalitni, aby neco vydrzely...
daji se najit i levny veci (a dobry), a to nejen pro psy...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:08
- Nahlásit
i kdyz... ted me vlastne napadlo, neco jsem si sila...
Kdyz si Banuska na coursignu sezrala nanosnik od kosiku, z rozhlodaneho postroje jsem ji usila nanosnik novy... ale vyfoceny to asi nemam...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:11
- Nahlásit
Ja si vyrabam voditko s obojkom v jednom. Resp. len take slucky, pretoze kazdy obojok tomu mojmu provi nici srst a to aj len pri kratkom noseni pocas vencenia. Takze uz mam dva prototypy vlastnych vyrobkov, s ktorymi som spokojna a ziaden iny, co som videla v obchode nebol podla mojich predstav. Daju sa nadstavit ako na stahovak aj normalne a je to pohodne, na rychle uchytenie si psa a znova pohodlne uvolnenie (ak napr. ide oproti auto mestskej policie )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:19
- Nahlásit
pigie
jj, to jsem videla, me se to libilo moc...
stejne lidi, ja vam reknu, mit cas... taky mam v hlave par veci... ale nemam na ne kdy...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:19
- Nahlásit
Stejně jako Pigie, šiju pejskům na míru kšandičky-postrojky, páč jsem nikde neobjevila tak dobré (Wami promine, ale my nemusíme tahat saně). Jsou to jen dva kroužky z měkčího popruhu, jeden kolem krku (ale o hodně níž, než obojek, takže nikdy netlačí na hrtan) a jeden kolem hrudníku. Na zádech jsou spojené v jednom bodě, kde je i kroužek na karabinku, dole pod hrudníkem je krátká příčka. Zapínají se jedinou sponkou na zádech.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:21
- Nahlásit
aren
co bych mela promijet?
kazdeho jeho vec, co pouziva a nosi... a sikovnosti se meze nekladou, treba to, jak si vyspravila ksiry na Anuba Anu, se mi libi o hodne vic, nez jak to vymyslel puvodni tvurce...
(akorat kdyz mi nekdo tvrdi, ze se "neco" neda sehnat za min, nez... tak se zase ozvu, kdyz vim, ze da... )
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:22
- Nahlásit
pigie
ak napr. ide oproti auto mestskej policie
Za stejným účelem to máme i my
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:24
- Nahlásit
wami
treba to, jak si vyspravila ksiry na Anuba Anu
To jsem ani neviděla.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:25
- Nahlásit
wami
jj, to jsem videla, me se to libilo moc...
jeeeej. Dakujem, to potesi
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:25
- Nahlásit
aren
To jsem ani neviděla.
spis jsi nevidela tu puvodni verzi... Jinak v tech ksirach sel Anub celou vychazku...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:26 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
wami
v tech ksirach sel Anub celou vychazku..
Jdu prostudovat fotky
(Trochu si to teda pamatuju, ale moc ne)
Tady je máme:
Hezky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:34
- Nahlásit
Když se koupí od Pedigree mlsky v krabičce, tak je tam u toho pamlskovník zadarmo.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:48
- Nahlásit
Maya
a když máš známí v ch.potřebách tak si nemusíš kupovat ani kousek a dostaneš jenom pamlsovník
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:01
- Nahlásit
želva
a když máš známí v ch.potřebách tak si nemusíš kupovat ani kousek a dostaneš jenom pamlsovník
neprovokuj
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 00:00
- Nahlásit
wami
ježiš nechci tu někomu dělat špatnou reklamu :
http://www.vesela-tlapka.cz/index.php?obsah=detail &id_zbozi=2103
možná je nějakej spciální či kouzelnej.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 00:54
- Nahlásit
kiwikik
To vies. Obcas platis za znacku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 06:19
- Nahlásit
pigie
Obcas platis za znacku
kiwikik
pravdu má pigie prostě značka se platí a zrovna tahle je asi na naše poměry malej rols royce
|
baška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 07:55
- Nahlásit
Tiež by ma zaujímalo to, čo dianu. Konkrétne taška, v ktorej sa dá pes nosiť. Videla som raz pani čo niesla cez Jánošíkové diery jazvečíka umne zabaleného v brašne a zaveseného na chrbte majiteľky, tak, aby sa jej ani jemu nič nestalo. Šila si to sama, ale pretože sme vtedy mali 20 kg cvalíka, tak ma to detailne nezaujímalo. Ale do 12 kgby to hádam išlo. Len neviem či sa to dá kúpiť alebo je niekde návod na šitie.
|
baška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 07:58
- Nahlásit
Pardón, až teraz som pochopila, že ju zaujímala iná taška. Pošlete svého psa pro nákup... Mňa zaujíma tá taška v ktorej sa dá pes nosiť.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
baška
Třeba něco jako toto?
http://www.thaiclinic.com/boardimg/KC_1-6_pic31240 .jpg
|
zuzicek
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit
Ahojte, my máme všechno z Manmatu - slušná cena a docela dobrá kvalita a vypadá to líp, než kdyby jsme si to dělali vlastnoručně Jinak ještě k tomu pamlskovníku - ten obchod ze kterýho to máte patří mý kámošce, hodně jsme se o téhle značce bavili - Ruffwear - made in USA - šíleně drahý, ale lidi to prý fakt kupujou - magoři....Takže mrkněte na www.manmat.cz - my máme tyhle http://www.vesela-tlapka.cz/index.php?obsah=detail &id_zbozi=2316 a jsou fakt dobrý - našemu psovi (NO) skvěle sedí, pamlskovník máme tenhle http://www.vesela-tlapka.cz/index.php?obsah=detail &id_zbozi=2340...
Jo a odkazy nejsou reklama, jenom mají prostě dobrý obrázky
Mějte se.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 13:41
- Nahlásit
Když už jsme u psích brašen, my máme tyhle, a taky jsou OK:
http://www.vkbrasnarstvi.cz/psi.php
( A jinak vše Manmat nebo Gappay )
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 13:56
- Nahlásit
zuzicek
no vidíš těch jsem si nevšimla
no položilo mě to pěkně do kolen tak už mám lepší pocit že se svět nezbláznil. posedlost značkou znám bohužel ne u mě já jsem celá made in ťaman
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit
Ten pamlskovník od ruffwear jsem viděla na vlastní oči, je fakt vychytanej, nemusí se nijak "zavírat", jen se přimáčkne a ono to u sebe drží a neotvírá se... ale ty prachy bych za něj stejně nedala...
Walda
taky je mám v merku... prodává je i wami ve svém obchůdku... http://www.propsy.eu/inshop/
|