| Autor |
Zpráva |
kokoška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 12:22
- Nahlásit
zná někdo tyhle výrobky - zajímá mě hlavně soft obojek. Viděl to někdo z vás v kamenném obchodě a ne jen na netu? Poraďte.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit
kokoška
nemyslela jsi HUNTER?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 13:49
- Nahlásit
nemyslela jsi HUNTER
http://www.epes.cz/inshop/epes/potreby-oblecky-dop lnky-hurtta-finska-goratexova-moda-pro-psy/
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit
Jimmi
ne, myslela jsem přesně to, jak uvádí Joker
nikdo z vás to neviděl na vlastní oči? Nemáte zkušenost?
|
keny28
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:04
- Nahlásit
hoj hurttu znám je to opravdu super firma mam od nich par veci jak na psa tak na sebe a mohu jen doporucit zde je odkaz na kram kde hurttu kupuji www.epes.cz
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:38
- Nahlásit
keny28
Jo? Ja teda s epes nejsem spokojena vubec ....
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:40
- Nahlásit
Ja teda s epes nejsem spokojena vubec ....
mám stejnou zkušenost a navíc při objednávání výrobků od hurtta. od nich už nikdy víc. s podobnou nesolidností a arogancí jsem se ještě nesetkala. konkrétně - měla jsem problém z nich dostat zpět nemalé peníze za vrácené zboží.
ad ty obojky - jsou fajn, ale celkem nepraktické na údržbu.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:26
- Nahlásit
nefer
přesně !Jen příklad - objednávala jsem svítící obojek,přišel obojek,kterej nefungoval,vypadal,že už byl tak rok používanej ... vrátila jsem ho obratem a čekala,že se epes vyjádří .. doteď nemám ani odpověď,ani peníze ... A to je jen jedna příhoda z mnoha.
Jinak za sebe Hurtta je super,můj pes má pár věcí ,ale já mám tu výhodu,že Hurttu sem vozí chovatelka vod mýho psa , do svýho shopu
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 15:02
- Nahlásit
bassi a jak dlouho už to trvá? já je bombardovala, vyhrožovala...až mi peníze vrátili. já vracela overal hurtta - neseděl. okamžitě jsem ho poslala s dopisem + mailem upozornění, načež mi přišlo potvrzení o přečtení, ale žádná reakce. takže další mail a potvrzení o přečtení, načež mi overal přišel nepřevzatý zpět. to už jsem se jim konečně dovolala a vymlouvali se na dovolenou, ať ho prý pošlu znova a že vše okamžitě vyřídí...a znova kolečko...nakonec jsem se dovolala a dočkala se velmi arogantní reakce p. Jandy, co vlastně chci, že mi přece odpovídal (rozuměj aut. odpovědi o přečtení) + začal vymýšlet, co všechno mi z té ceny neoprávněně strhne apod. - takže jsem na něj už možná ani nebyla slušná, vyhrožovala čoi a peníze byly na mém účtě jen se snažil ještě o jednu věc, když mi psal mailem vyrozumění, že peníze odeslal, napsal tam zkomolené č. účtu, já ho v dopise měla dobře a opravdu si nejsem jistá, že to byl z jejich strany jen překlep....takže doporučuji nedat se...já od té doby házím jejich maily do spamů
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 19:54
- Nahlásit
nefer
no hele už dobrej druhej měsíc .. asi s tím začnu něco dělat ... Tvá zkušenost je teda taky výborná !!! Takže já opravdu EPES NEDOPORUČUJI !!!!!
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 10:28 - Změnil/a: nefer
- Nahlásit
bassi - podobně to trvalo o u mě. už si to přesně nepamatuji, ale oni ti ze zákona musí ty peníze vrátit neprodleně, nejpozdějí však do 30 dnů a pamatuji se, že jsem je tedy buzerovala mnohem dýl a ještě mi tenkrát p. Janda do tel. vesele říkal, že takových žádostí má pro vyřízení tucet, tak až se na mě dostane řada...z jeho strány žádný stres...fakt se nedej, takovéhle jednání by jim nemělo projít. nevím o jakou jde v tvém případě částku, ale u mě to bylo +- 800,- a to jsem jim fakt nehodlala nechat
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 10:46 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
nefer
no dnes jsem je znovu urgovala mailem ,tak uvidim . Me docela stve,ze zadna odezva z jejich strany neni
u me je to neco pres 500,- coz jim teda taky nehodlam nechavat !!!!
uz kvuli tomu pristupu !!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 22:42
- Nahlásit
kokoška
já to viděla naživo... libily se mi ty "chlupaté" obojky, ale na Garyho to bohužel není... Postroje jsou mi taky na nic, bo na tomhle se mi pes škrtí, takže pro nás to není...
|