Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Krkonoše - Dolní Mísečky
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit

Jelikož se mi naskytla "výhodná nabídka" na týdení pobyt v Krkonoších - Dolních Mísečkách a už za měsíc a půl vyražíme, chci se zeptat, jestli má někdo z Vás nějaká oblíbená, tajná a další krásná místa, kam se dostaneme s naší Béďou (turistika) Bude to její první velká dovolená, tak si musíme dát záležet, aby nás pak u kámošů nepomluvila, že jsme bačkory

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:45
- Nahlásit

Hezké je poblíž okolí Rezku - Vítkovice, Horní Dušnice, Stromkovice, Krosnov, vrch Kobyla atd. Neni tam tolik lidí...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:31
- Nahlásit

Ketrin
To zní dobře Děkuju

Hlavně musíme s naší Bedříškou do Bedřichova

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:34
- Nahlásit

Co Polská strana?

hankah
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 17:52
- Nahlásit

Tak pokud půjdeš z Míseček na Benecko a vyřítí se proti tobě tři chrti tak jsou moji a jsou hodní. My tam chodíme skoro každou sobotu a neděli. Fakt pěkné.

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 20:17
- Nahlásit

hankah
jé škoda že jsme vás tenkrát loni nepotkali A nebo jo? Potkali jsme jednoho chrta - nevím už ale jakého - šel nad Beneckem (z Ben.?) na rozhlednu...
No jo, vzpomínky...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit

hankah
Tak se třeba potkáme Budeme tam od 23. do 30. června. Až potkáte neohroženou, drsnosrstou, trpasličí jezevčici tak to jsme my Velkých psů se nebojí má je ráda, často se potkáváme i s vlkodavama a náš nejlepší kámoš je RR

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit

Orry
To bych do té vody musela vlézt já, jinak Béďa do vody dobrovolně nevleze Už jsem se prvního května kvůli ní takhle obětovala a vlezla do Jizery u Káraného To bylo její první plavání v jejím životě (je podzimní loňský vrh)...

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:59
- Nahlásit

blanulinka1
tak rocky je unorovy...a prvni cvachtani mel uz v potoce v hafbo ve skolce ...ale plavani az v lete prave v Bedrichove...z vody ho musim tahat..uz jako stendo se koupal v misce na vodu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit

Orry
No jo, jenže to mohl do vody už v těch třech měsících Jenže Béďa by si těch třech měsících buď vysekávala led, nebo zamrzla uprostřed řeky To ona je na vodu dost "cíťa"...když jdeme ráno venčit a nedejbože prší...tak si pod sousedovic balkonem, v suchu, "vykoná" to svoje a peláší rychle domů

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:06
- Nahlásit

blanulinka1
muj druhy pes Orry se poprve koupal, kdyz se pod nim prolomil led na hostivarske prehrade (deti si hraly a hazely klacicky na led)...nastesti to nijak zdravotne neodnesl

tak dest Rocky taky nemusi...ale kaluze uz jo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit

Orry
no o kalužích mi ani nemluv, ty obchází obloukem Jo a nedávno se na ulici lekla peří...Tak si říkám, jestli to není čert Béďa měla letos, jen co vylezla na první sníh, nachlazenej močovej měchýř

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:22
- Nahlásit

blanulinka1
no znala jsem jednoho kone s takovym odporem k vode a ten taky kaluze preskakoval a ani za nic by jima neprosel

nachlazenej močovej měchýř
jezis..tak snad se do pristi zimi otuzi

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:26
- Nahlásit

Orry
Ona by tou kaluží prošla jen v případě, že by fakt nebyla jiná cesta... Já doufám, že už jí to nebude hrozit, přeci jen se jí trochu zvýšil "podvozek" a taky už je víc chlupatá a otužilá...

hankah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:44 - Změnil/a: hankah
- Nahlásit

Ještě přidám jeden odkaz na naše video z Krkonoš
www.soundake.info

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit

hankah
paráda! Už se tam těšíme Za měsíc už budeme "turistikovat" taky Jsem zvědavá, jak nám vyjde počasí a jak se Béďové bude líbit "horská" turistika

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 19:33 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Tak už máme po dovolené...Béďova první veliká dovča dopadla nad míru dobře a tady je pár fotek Bédi - turistky. Musím říct, že ten pes je nezmar...25 kiláků za den ji nedělalo žádný problém (a to ušla počítám ještě jednou tolik...) Museli jsme ji krotit, aby nelítala jak blázen...z toho psa je zavislák na pohybu...Od teď se stěhujeme do jeskyně, jelikož musíme opustit práci a denně s ní nachodit "pětadvacítku", aby jsme ji utahali a aby byla spokojená Krkonoše byly uchvatný...zažili jsme jak sluníčko, tak mlhu, že nebylo na krok vidět, ale na horách nebylo skoro živáčka...pohodička...jen upozornění, pozor na zmije...jednu Béďa minula o cca 5cm...
Pramen Labe
Dívčí Kameny
po žluté z Vrbatovy Boudy na H.Mísečky
28.6.07
29.6.07 Vrbatova Bouda
Růženčina zahrádka 29.6.07
nejlepčí je od pramene
lanovka na Medvědín
fauna a flóra
a ty panorámata....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 17:52
- Nahlásit

isdpch
ne to je josefčííík

brut
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 19:24
- Nahlásit

blanulinka1
hezkýýý, máte doma super turistku

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 19:30
- Nahlásit

brut
to jo to jsem ani nečekala Co vy? jak jste na tom?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 19:32
- Nahlásit

hankah
nebydlíš náhodou ve Vítkovicích? Viděla jsem tam chrta u jednoho domečku u silnice

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 12:49
- Nahlásit

blanulinka1
My? Stále mám nohu v sádře, Brut se nemůže dočkat, až pojedeme na chatu ( doufám, že už brzy), jinak s páníčkem jezdí na kole ( teda páníček, Brut tahá). Do toho tu mám ségru po operaci kolena a Balču po kastraci - pondělní. Děti prý mají "zajímavé" prázdniny, protože se musí o nás starat. Venčí na střídačku všechny psy, blbnou s nima ( teda hlavně s Brutem, Denča už na hlouposti není a Balča musí být v klidu, aby si nepotrhala stehy).
Zkrátka máme zajímavý začátek prázdnin

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 17:59
- Nahlásit

brut
tak hlavně ´t konec už je v normálu

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 09:07
- Nahlásit

blanulinka1
tak v to doufám nejen já, ale hlavně děti

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 09:17
- Nahlásit

brut
zase, který z dětí prožije takový príma prázdniny? (naučí se zodpovědnosti a tak)

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 09:28
- Nahlásit

blanulinka1
no, o zodpovědnosti by si asi raději nechali zdát.
Měli jsme odjet na Moravu ( tak to určitě nepojedeme ani v srpnu), na chatu udělat přípravy na srpen, začátkem srpna jsem měla jet s Brutem na týdenní coursing. Prostě vše je jinak a miláčci dost brblají.
Naštěstí v pátek odjíždějí na tábor, takže nebudu nucená poslouchat jejich "komentáře" ke každé práci, kterou mají udělat. Příští pondělí mi sundají sádru...teda doufám, pak budu mít rehabilitaci a zároveň budu doufat, že ustojím Brutovo tahání, abych s ním zase mohla začít chodit ven a trénovat poslušnost. Nějak pacholek za ten měsí zapomněl, jak se má chovat

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 09:35
- Nahlásit

brut
no jo, kdo by v jejich věku neměl poněkud jinou představu o prázdninách, že jo Ale máš je pěkně vycvičený, tak to zvládnou Hlavně ať máš nohu v pořádku a usměrníš Bruta...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 09:44
- Nahlásit

blanulinka1
vycvičený jsou, ale kdo je má poslouchat
Brut potřebuje srovnat jak prase drbání...začal si hajzlík vyskakovat na psy, takže mu nastala doba "temna" a bude pokračovat, dokud se neuklidní....zřejmě si hajzlík myslí, že když dospívá, tak si sednu na zadnici a nechám ho, aby šéfoval....jenže se chlapeček spletl. Páníček dostal přesné instrukce, děti taky a hned jak budu moct, začne opět pevná výchova....jen mně štve, že se budu muset vrátit o pár měsíců zpět....a do toho potřebuju ještě sehnat nějaký cvičák ( ne svazarmovský, ten je pro nás k ničemu),ale blízko nás, abych s ním nemusela kdo ví kam, ale kde by se nám dost věnovali a poradili jestli náhodou neděláme někde nějakou chybu.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:18
- Nahlásit

brut
no, to Béďa, zaplaťpánbůh za její "velikost", si začala vyskakovat taky, je to tak dva měsíce... puberta s ní mlátí hlava nehlava... Občas mám chuť ji přiškrtit Všichni jsou stejný...jen, jak říkám, rozdíl je v té velikosti... Občas si připadám jak největší tyran, když ji venku "spucuju"...lidi čumí, proč řvu na to malilinkatý štěňátečko hodňoučký...a ona ještě nahodí výraz "jsemtanejtýranějšínasvětě"...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:06
- Nahlásit

blanulinka1
to znám...výraz "tymněaletýráš, kdyžjávůbecnicnedělám" na mně zkouší Brut taky. U Bruta je vidět, že dospívá až mezi druhým a třetím rokem. Teprve teď se chlapec snaží doma a venku prosadit...jenže má smolíčka....bohužel jeho 34kg se těžko zvládají bez vynaložení velké síly a námahy. Sice se dá "uřvat", ale to zase pro změnu dostaneš od lidí vynadáno, že ten bojovej pes ohrožuje okolí. Bych se z toho občas zvencla

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání